Asyam sana geçen günde demiştimkızlar menümü vereyim hemen
sabah
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 domates
bir parça beyaz peynir
ara
yeşilçay
öğlen
4 yk sebze yemeği
3 yk yoğurt
4 yk makarna
tere
ara
yeşilçay
akşam
yağsız bir but
2 yk yoğurt
2yk sebze yemeği
2 lt su
30 dk çok hafit tempoda yürüyüşçok rahatsızdım bugün)
yatana kadar da bişey yemem daha kızlar bugünü de böyle kapatmış oldum
şöyle not düşeğim öğlen ellerim titredi baya sanırım neredeyse hiç karbonhidrat tüketmediğim için vucut tepki veriyor o yüzden makarna yaptım salçasız üzerine çok az ketçap sıktım bunu da ekleyeyim dedim
Tatlım akşam gofret olmasa ne güzel olacakmışKizlar bgnku menum
Sabah
Iki zyagli biner dolmasi ( icini bulgurla hwzirlamistim)
Bir yas hurma
Yarim muz
Oglen
Bi parca pestil
Aksam
Bi tabak et haslama( suyu da dahil tabi)
Yarm tabak mercimek yemegi
Bi kac tane hosbes gofret
Asyam sana geçen günde demiştim
Bütün ömrünü ekmeksiz geçireceksen
Hiç ekmek yememene ok. derim
Ama ilerde ekmek yemeye başlarsın vücudun tepki gösterir ve çabuk Kilo alırsın
Bence sabahları 1-2dil tb yiyebilirsin
Yada karatay gibi 1 çb kavrulmamis kuruyemiş yiyebilirsin
Eğer böyle devam edebileceğini düşünüyorsan bişey diyemem kuzumtamam ablacım ama ben ekmeği tamamen hayatımdan çıkarmak istiyorum o yüzden bu şekilde yiyorum ablacım en azından kendim için şunu söylemeliyimki asıl kilo alma sebebi ekmek benim için o yüzden ilk önce ekmeği çıkardım hayatımdan çok nadir arada makarna pilav falan bir kaç kaşık alır ekmek yerine karbonhidratı böyle tamamlarım diye düşünüyorum
Hoşgeldinnnn füsunumiyi akşamlar kızlar giremiyorum iki gündur durusmalarim vardi buroyuda toparladim firsat bulamadim. ama artik daha cok aranizda olacagim pazartesi tartildim
55.9 dan 55.4e dusmusum -500gram
bugunku menumu paylasayim ondan sonra gecmise bakayim
sabah 11.00 2 dilim tam bugday ekmegi
biraz peynir
2 zeytin
1 haslanmis yumurta
sekersiz cay
aksam 18.30
3 minik biber dolmasi
biraz yogurt
Eğer böyle devam edebileceğini düşünüyorsan bişey diyemem kuzum
Biliyosun karbonhidratında kalitelisini almak gerekiyor
Bunun içinde en iyisi bulgur baklagiller
Eğer makarna pirinç yiceksen esmer olanlarını tercih et
Kızlarrrrrrrr ben geldimmmmm
Kk daki bi mesajım yüzünden 2 gündür yasaklıydım siteye giremiyodum
Profilime baksaydınız görürdünüz
Kendi tlf dan sayfa açılmıyordu başka PC den ziyaretçi olarak sadece okuyabiliyodum
Sizleri okudum ama yazamamak insanı delirtiyor
Bende patladım çatladım kudurdum ama boşuna
Neyse yarın kaldığımız yerden devam ediyoruz
Bende ilk defa perşembeden beri hiç tartılmadım ne durumdayım hiç bilmiyorum inşallah kötü süpriz olmaz
Herkes yatmış artık yarın hasret gideririz hepinizi çoook öpüyorum
Yarın güzel eksiler görmek dileğiyle canlarım
Valla başarabilirsen helâl olsun cnmpirinç 1 senedir lokma girmedi ağzıma ablacım şeker var bende annemden genetik yani ama sorarsan evet ablacım ekmeği kesinlikle çıkarıcam hayatımdan kararlıyım başıma ne gelddiyse çok ekmek yemekten geldi hep bu kilolar ekmeğin eseri bende
Geçti geçti burdayım artıkgecmis olsun canim
Merhabalaar.. Menulerınızı okudum gayet ıyı gorunuyo.. Gecen pıknıkten berı sag bılegım acıyo catlak vardı zaten ınanılmaz sızlıyor sardık bantla fılan.. O yuzden tek tek yorum yapamıyorum kusura bakmayn..
menumu verıyım hemen..
sabah 10gıbı bıraz kıymalı yumurta (az yaglı) bı fıncan yesılcay peynır domates zeytın
oglen 1 gıbı okulda bıraz taze fasulye cok az bulgur pılavı yanında bıraz yogurt.
aksam eve gelınce 6 gıbı mınık bı kase asure.. bı kase yayla corbası
su 2lt gıbı yatana kadar 2.5 olur.
gercekten buyuk sok yasadım tartıdakı rakam sonrasnda.. Neyse bakalım duzelıcek ıns haftalık hedefım gecerlı olmasada yılbasına 70ın altında gırıym yeter..
Hoşgeldinnnn füsunum
Inan bugün aklımdan geçtin
2 gündür nerde bu kadın diye
Şükür kötü bişey yokmuş. Neyse taşınma telaşıda bitti heralde
Ne güzel sen vermeye devam ediyon
Aman biyerlerini kaşı istemeden nazarımız değmesin
Herzamanki gibi güzel ama salatasız bi menü
Cnm 3 kilo nedirkievet tasinma telasi bitti sukur canim tesekkur ederim canim gorenler daha kilo verme diyor ama 3 kilo civari fazlam kaldi
Hoşgeldin tatlımMerhaba ben de katilsam bu diyetler devam ediyo mu gec kalmisim bin sayfa olmus ya
Hoşgeldin canm bol eksili gunlerin olur insallah bizimle birlikteMerhaba ben de katilsam bu diyetler devam ediyo mu gec kalmisim bin sayfa olmus ya
Ben sana ne diyim esramSlm kzlar ben geldim yine
Gerci sabahta solemistim ama bugün detoks gunu ilan etmistim kendime sabahtan beri lahana çorbası içiyorum 1kase 2-3saatte bir igrencti bidahada yapabilecegimi zannetmiyorum cok migdem bulana bulana ictim her corbadan sonra koca bir bardak su ictim 7gibi dayanamadm asiri midem bulandi 1tane kestane attm agzima 1bardak sute 1cay kasigi kahve atp ictim 9da da kuzenim geldi beraber tek sekerli bir Nescafe içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?