Şöyle düşün, bazıları ne kadar zayıf olsada ne yazıkki güzel değilHaziranda falan cekilmistim ablacm dogum yapali 3ay falan olmustu daha kiloluydum hatta ama birazda fotojenigim ayiptir solemesi:tesekkurler o senin guzellegin cevremdeki herkez bunu soluyo yuzun cok guzel de zayflasan afet olcan diye bende heba ettim bunca sene kendimi bende guzel bir kadn gormek istiyorum artk aynaya baktgmda :-( Mefkurem
Salonamı gidiyor cnmSagol ablada bugun gidemicem herald yoksa bu hafta bosa gidicek secimlerden dolayi tatilmis haftaya sali artk
Insallah ablacm bu sefer olucakŞöyle düşün, bazıları ne kadar zayıf olsada ne yazıkki güzel değil
Senin elinde Allah vergisi bi hazine var ve zayıflayınca daha bi ortaya çıkacak
Bu genç yaşlarını heba etmeden Zayıflamaya bak
Bundan hiç kuşkun olmasın cnmInsallah ablacm bu sefer olucak
Bn nerdyse 40 kilo aldim cnm 22 az geldi kulagima bi an:))Bende hamileligimde 22kilo aldm simdide ugras dur puf:-(
Azalmis mi kuzum? Artisa devam mi? Vucudn bi denge bulnaya calisiodur belki:)Merhabalar ben geldıımmm.. Bugun guzel bı gundu hava sogukta olsa..
@EMELinEMELi kocamaann aferın sana hem kacamak yapmamıssn hemde bak ne guzel eksıye dusmussun..
ylmzesra canım bence de kılolu durmuyo yuzun hıc masallah cakta guzelsn..
Bende menumu verıyım..
sabah 10.30 gıbı yumurtalı marullu baharatlı salata.. bı bardak yesılcay
oglen 1 gıbı bı fıncan kahve
3 gıbı konferans cıkısında pıde yemeye gıttık yarım porsıyon pıde aldım onunda yarısını anca yedım(75ten sonra mıdeme oturdu resmen yıyemedım) yanıda ayran salata.
keskek yapmıs yıne anneannem..cok gec olmadan ondan da bı kasık alıcam.
su 2yı gecer. sabah tartıldm bu arada.. rakam vermıcem ama gercekten var bı anormallık
Azalmis mi kuzum? Artisa devam mi? Vucudn bi denge bulnaya calisiodur belki:)
Cananim oglum iyilesti cok sukur ya anasi toparlayamadi ama:))günaydın kızlar
Birgulcum cok geçmiş8s olsun canim.cocuk nasil o iyi mi
benim de bogazim yanıyor ve hapşırma var grop mi olcam yoksa...
Zuhal abla keş lora benzer bir peynir.buralarda cok tuketilir.aslinda yagsiz lor da deniuor sanırım.icine zeytinyagi konur isteyen domates biber falan dograr.ben domatesli yapıyorum az zeytinyağı da koyuyorum.
Hoşgeldinnnn fıstıkMerhabalar ben geldıımmm.. Bugun guzel bı gundu hava sogukta olsa..
@EMELinEMELi kocamaann aferın sana hem kacamak yapmamıssn hemde bak ne guzel eksıye dusmussun..
ylmzesra canım bence de kılolu durmuyo yuzun hıc masallah cakta guzelsn..
Bende menumu verıyım..
sabah 10.30 gıbı yumurtalı marullu baharatlı salata.. bı bardak yesılcay
oglen 1 gıbı bı fıncan kahve
3 gıbı konferans cıkısında pıde yemeye gıttık yarım porsıyon pıde aldım onunda yarısını anca yedım(75ten sonra mıdeme oturdu resmen yıyemedım) yanıda ayran salata.
keskek yapmıs yıne anneannem..cok gec olmadan ondan da bı kasık alıcam.
su 2yı gecer. sabah tartıldm bu arada.. rakam vermıcem ama gercekten var bı anormallık
Menü genel olarak güzel cnmBende menumu veriuim
9:30 2 has yumurta
Peynir
2 dilim tbe
13:30 1 kase patates salatası ( misafirlikte)
Yoğurt lu kabak havuç( yağsız)
16:00 1 muz
18:00 tavuklu sezar salata
Ayran
2 kofte
Su 2
Spor yapicam insallah
En azından artmamış güzelimazalmıs ama gram gram.. Bıanda aldıgm ıcın bıanda gıtmesını beklıyodum ama oyle olmadı ne yazıkkı..
Hadi güzelim sende toparlan artıkCananim oglum iyilesti cok sukur ya anasi toparlayamadi ama:))
Inşallah tatlım, ne demişlerMefkurem nasıl yaptıklarını bılmıyorum ama guzel olmustu.. az yedım zaten.. Evet abla ınıse basladı umarım daha cıkmaz.. anneannem gıdınce de spora baslıcam ıns o zaman daha hızlı ıner dıye dusunuyorum.
Ablam dikkat de ediyorum ama nie bole oldu bilemedm yaHadi güzelim sende toparlan artık
Kendine iyi bakmıyonmu ne
Kizlar bgnku menum
Sabah
Iki zyagli biner dolmasi ( icini bulgurla hwzirlamistim)
Bir yas hurma
Yarim muz
Oglen
Bi parca pestil
Aksam
Bi tabak et haslama( suyu da dahil tabi)
Yarm tabak mercimek yemegi
Bi kac tane hosbes gofret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?