- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
Selam kızlar
menum
sabah 3 kasik kes yarım domates 4 5 lokma bal kaymak 1 bucuj dilim ekmek
oglen cok acelem vardi ne buldiysam onu yedim 1/5 simit 1 armut 2 kurabiye 2 kasik pilav
aksam 1o.30 1 tabak karnabahar yemeği suyu azdi. 6 kasik kadar pancar turşusu .yoğurt
saat 10 da aşure geldi.dolu 1 kasik yemisimdir.kalani ellemedim.ama 1 mandalina yedim .
spor cocuk uyursa leslie yapıcam.
suuum cok az yaa 1 litre anca oldu herhalde...
Slm kizlar bugun menu tırt oldu ama napalim aksamda geldim annem yemek yapmamis elektrk yok cay turu yedik
10 da sabah 1 yumutta haslanmis
Saat 1 de okulda 1 kayisili activa ve amerikan salatasi bimdekilerden kalorili biraz sanirim
Aksam kasarli yumurta 4 catal makarna 4 catal patates peynir cay
Pek iyi bi gün olmamış cnmSlm kizlar bugun menu tırt oldu ama napalim aksamda geldim annem yemek yapmamis elektrk yok cay turu yedik
10 da sabah 1 yumutta haslanmis
Saat 1 de okulda 1 kayisili activa ve amerikan salatasi bimdekilerden kalorili biraz sanirim
Aksam kasarli yumurta 4 catal makarna 4 catal patates peynir cay
En azından erken yemişin Emelim tabi yemesen daha iyiydi ama yapacak bişey yokZuhal abla ben sozumu tutamadim yemek yapmisti ev sahibi yedim.uzgunum ve utaniyorumda
MENUM
KAHVALTİ 06.30 1 ucgen peynir 1 tbe tereyagli kasar eritme (cok az)
SAAT 09.30 4 ceviz
SAAT 11.30 1 Mandalina
14.30 1 tabak bol yogurtlu patatesli manti 1 kepce m.corbasi 1 kucuk dlm kek
(Misafirlikteydim)
16.30 tek sekerli t.kahvesi
AKSAM yemedim
SU 2 lt
Zuhal abla ben sozumu tutamadim yemek yapmisti ev sahibi yedim.uzgunum ve utaniyorumda
MENUM
KAHVALTİ 06.30 1 ucgen peynir 1 tbe tereyagli kasar eritme (cok az)
SAAT 09.30 4 ceviz
SAAT 11.30 1 Mandalina
14.30 1 tabak bol yogurtlu patatesli manti 1 kepce m.corbasi 1 kucuk dlm kek
(Misafirlikteydim)
16.30 tek sekerli t.kahvesi
AKSAM yemedim
SU 2 lt
Yorumladığın için teşekkür ederim cnmgayet guzel olmus abla menun 16.45 cok erken ama aksam ıcın yogurt yemıssn gercı de mıden kazınıyodur emınım.
Kizlar gece 3 te dizden emara gircm opt sizi i.g
Yorumladığın için teşekkür ederim cnm
Aynen cnm Zaten son günlerde yesemde hep açım
Ayy okglum daha yeni uyudu
Benimkide 20 dk anca oluyoAyy okglum daha yeni uyudu
Bende şimdi 3tane kayısı dogradim kaynamis su doktum uzerine ictim kayisilarida yedimkendime geldim biraz
Sagol cnmstoreperdepost: 43255476 .!.:afıyet olsunnn
Yok kız ne tombalığı sen zaten olduğundan çok zayıf görünüyontatılde ınsan alısıyo rahatlga tabı.. tatıl donusu bıkac gun toparlayamamak normal ama sen cok ıyı donus yaptın abla.. hemen uyum sagladn eskı duzenıne..
Bana da 75ı gormek tokat gıbı geldı resmen.. Bende yorumlarıma ılgılerıme kaldıgım yerden devam edıyorum artık boslamak yok rehavet yok..
yavas zayıflıym dıye zayıflayamıcam yoksa kalıcam boyle tombalak gıbı
Yok kız ne tombalığı sen zaten olduğundan çok zayıf görünüyon
Cnm yavaş vermek iyide zaman uzadıkça sıkılıyoz bıkkınlık geliyor
Bende biran önce vereyimde korumaya geçeyim diyorum
O zaman 2 al 1 ver yapar dururuz
Ayrıca yorumlarınla geri döndüğüne çok sevindim
Keşke herkes birbirine yorum yapsa
İyi geceler tatlımayy tesekkur edermm..69 oluyum hemen fotograf paylasıcammm. Bende oyle dusunuyorum artık.. Ataga gectm cok pıs gaza geldm Bende cok sevındm ablacm boyle cok daha ıyı hıssedıyorm kendımı sızlerle.. Ama sımdı çıkmam lazım yarın 9.30da dersım.. hepınızı opuyorum ıyı geceleeer
olSun ablasi.cok tatlı.bazen hıc bıtmese dıyorum su okul hıc evlenmesem..Ne zor ya bu saate kadar cocukla ugrasmak Allah sabır versın
Evet abla pzt sali carsamba gunu hep boyle oğlenciyim.diger gunler de 6 falan oluyor.Öğlen hiç olmamış cnm
Akşam saatini doğrumu yazdın
Turşu hariç iyi
Neyse aşureyi 1 kş la atlatmışın
Tmm sabah ye madem
Ama diğer öğünlerde ekmek pilav makarna yani karbon olmasın
Et sebze salata Yoğurt
Şu aşureler ne zaman bitecek yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?