💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Htc drg
Haticem izinden döndün bi göründün kayboldun
Hani dönünce tam başlıcaktın
En azından bi ses ver ne haldesin

C citirkiz
tek_ben
@Benim adim uzum
Kızlar mazeretsiz bi süredir gelmiyosunuz eğer yarında gelmezseniz listeden çıkarılacaksınız bilginize...

Kızlar herkese iyi geceler
Yarın tartı hepinizi güldürsün inşallah
Asya ve esra bizim gruba kaç kiloyla başladığınızıda yazarmısınız not alayım

Geçen haftaki kilonuzu doğru yazın lütfen geçmişte aramıyım

Öpüldünüzzzz

Selam
menumu yazayım

sabah 1 br limonlu su 2 yumurta salatalık 1 kk peynir

oglen 1 kase yoğurt yulaf ezmesi de vavardi içinde biraz 2 kasik haslanmis bulgur

Yemek yapmaya vaktim yoktu yogurt yiyip gittim okula cok aciktim ve yarim pogaca yedim
aksam ispanak yemegi 2 kasik pilav valla pilavin nohutlari dan da yedim 2 3 kasik.
sonra ve bol yogurt.
gun boyu masamin ustundeki uzummden 12 13 tane yedim.
aksam leslie 2 mil yaptım.
hersey yolunda idi sonra esim kek istedi.yaptik falan dayanamdim 1 dilim yedim kizlar.bi de soz vermistim size.ay nasıl iradesizim ben yaa cok kızıyorum kendime cooK.

Bizim burda bi saglik merkezi var küçük bi yer hani su diyetisyenlerde yag falan oranini olcen alet var ya ondan getirmisler 1 tl ayda bir falan gideyim bari ya usenmezsem soğuktan
A super firsatmis kuzum :) bzn arti oldugmzda dahinisler iyiye gidiyo olabilio da yok yere sikiorz canmzi. En temizi analiz:)

Emel masallah in var ya hakatten ne Gisele gidio kilolar kiskancam heeee ben neden Surune surune veriom bunye meselesi masallah sana kacamaksiz 1 hafta gecirsen 2. 5 kg vercen

Kiz dur bize dicek bisey birakmamissin
Demiyom bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…