• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

cok ozledım sızı sabah gıremedımmm.. Bugun cok guzel bı gundu 8 kız pıknıge gıttık sehırden bıraz uzak bı yere.. dersımız de yoktu arabalarımıza atladık muthıs eglencelıydı. :confused:

sabah kahvaltımızı 10.30 gıbı orda yaptık mınık bı dılım ekmek domates salatalık peynır bı bardak meyve suyu

oglen 1 gıbı acıkınca mangal yaptık.. toplam 5 tane kofte bıraz tavuk 3 dılımde mangal sucuk yedık.. yanında bol salata cok mınık ekmek yıne.. Ekmeksız yedım genelde.. bı bardak ıce tea ıctım

aksam 4 gıbı bı fıncan kozde melengıc kahvesı.. (kahve tıryakısıyım ben sanırım.. olmazsa olmuyo.) :KK23:

suyum 2 ltreyı cok rahat gectı.. spor yapmadm ama voleybol oynadık ıp atladık kostuk baya.. bıraz tuhaf bı menu oldu ama kusura bakmayın artık :oops:
Feyzam eğer etin yanında karbon olmazsa sıkıntı olmaz doyuncaya kadar yenebilir
İnşallah tavuklar derisizdir
Sadece icetea olmamış
Ama kuzum öğlen 1 de yemişin akşam bişey yok
En azından salata Yoğurt falan yeseydin

Tatlım önce bi kendini tanıtsan
Eğer düzenli paylaşım yapabileceksen grubumuza katılabilirsin

Menün çok güzel asyam
Kuzum istersen sabahları 1-2dil tb ekmeği yiyebilirsin

Zorlanmaz olurmuyuz cnm. Ben bazı akşamlar açlıktan uyuyamadım ama sabah tartıda mutlu olacağımı düşünüp sabrettim
Yeri geldi gezmelere oturmalara gittim ama beslenmemden taviz vermedim

Güzel menü Mügecim
Eğer yarında oruç tutacaksan sahur yaparsan sabah fazla çıkarsın
İftardan önce tartıldıysan bildirimi öyle yap istersen

Bu güzel menüyü akşam bozmıcağını düşünüyorum cnm hatta eminim yoksa kaç günün boşa gider
Yalnız aklında bulunsun patates şeker içerdiği için diyette fazla önerilmez ama arada olabilir

Bide, suyu birden 500 ml mi içiyom kuzum yoksa yayarakmı

Bugün kaçamaksız bi menü bekliyodum Emelim senden
Aşure dışında güzel cnm
Yapmicam sahur ablacim bununla tutucam Insallah

cok ozledım sızı sabah gıremedımmm.. Bugun cok guzel bı gundu 8 kız pıknıge gıttık sehırden bıraz uzak bı yere.. dersımız de yoktu arabalarımıza atladık muthıs eglencelıydı. :confused:

sabah kahvaltımızı 10.30 gıbı orda yaptık mınık bı dılım ekmek domates salatalık peynır bı bardak meyve suyu

oglen 1 gıbı acıkınca mangal yaptık.. toplam 5 tane kofte bıraz tavuk 3 dılımde mangal sucuk yedık.. yanında bol salata cok mınık ekmek yıne.. Ekmeksız yedım genelde.. bı bardak ıce tea ıctım

aksam 4 gıbı bı fıncan kozde melengıc kahvesı.. (kahve tıryakısıyım ben sanırım.. olmazsa olmuyo.) :KK23:

suyum 2 ltreyı cok rahat gectı.. spor yapmadm ama voleybol oynadık ıp atladık kostuk baya.. bıraz tuhaf bı menu oldu ama kusura bakmayın artık :oops:
Super olmus cnm burda yagmur yagis enerji dolmustursun ne guzel

Evet yaa arjadasta diywtte de :-)

Zuhal abla artik 7 yi gormek istiyorum

Ama bi bikkinlik geldi 7 haftadir olmuyorrrr :KK43:

Pis bogaxim hafta ici verdigini hafta sonu geri aliyorrr
Tatlıcım ucuna geldin zaten
Eğer çaba gösterip veremezsen sıkılmakta haklı olursun
Sende biliyosunki kaçamak yapmazsan çok güzel verebiliyorsun aslında şanslısınki çok iyi çalışan bi meton var

Menünde cıss olmaması için ben ne yapabilirim Emelim onu söyle yapalım
İddiaya girip birbirimize söz verelim desem
Yaparmısın

Zuhal.ablam ben bazen diyette oldugumu unutuyorum yediktwn sonra aklima geliyor.

Yarin 79.9 u gorsem gaza gelirim belki :-)

Bilemedim ki napalim ablam sen soyle
Tartini bana yolla kuşum bozalim onu yarin seni 70 gostersin iyi gaza gel

Zuhal.ablam ben bazen diyette oldugumu unutuyorum yediktwn sonra aklima geliyor.

Yarin 79.9 u gorsem gaza gelirim belki :-)

Bilemedim ki napalim ablam sen soyle
Güzelim en şişko olduğun resmin varsa onu mutfağa gözünün önüne as yada en zayıf olduğun hangisi seni daha çok motive edecekse

Dün avm dolaştım dedin mutlaka kıyafetlerede bakmışındır. Orda 38 beden kıyafetlere baksaydın o zaman daha vermen gerektiğini anlardın

Mesela bitane yüzük al,yada kullandığın bi yüzük adı cıss yüzüğü olsun
Ona her baktığında cıss yememen gerektiğini hatırla
Hem unutma biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz
Cıssları yasak olduğu için değil hedefe ulaşmak için yemek istemiyoruz
Bunu iyice beynine kodla, hergün kendi kendine söyle

Back