Aa ndn canm 1 kilo gaywt guzel bi sonc hele de cognluk olrk yagdan gttyse daha ne olsunkızlar slm herkese geçen cuma tartılmıştım 78 dim
bugün 77
fark 1 kilo
amaa ben hiç mutlu olmadım desem yeridir
Herkesi tebrik ederim bu hafta superoxide zuhal ablanin etkisi buyuk Tabi16 ---23. EKİM
Mefkurem _____75.4
Storeperde ____73.7 ____kilosu sabit
Dunyadamisafir _70.2 /69.8/0.4/%57
Canan456 ______68/66,7/1.3/1%1.91
EMELinEMELi __80.1/79.8/0.3/%0.37
BBD ___________85.8/84.8/1/%1.17
Ekim85 _______101/100.6/0.4/%0.4
Mimoza1974 ___55.9 _____kilosu sabit
Ylmzesra _______91.6/90.8/08/%0.87
Asya_01 ________78/77/1/%1.28
BU HAFTA DERECEYE GİREN
________GÜZELLERRRRR _________
1._____canan456 ___%1.91
2._____asya_01 _____%1.28
3._____BBD ________%1.17
KİLO VEREN VE VERMEYE ÇALIŞAN HERKESE KOCAMAAAAAN TEBRİKLER
Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle...
Cok calscam ozlemm sozz:) dun spor yapark start verdm insallah:) yetiscm sizeeBirgulum bunu sana yazmistim alintilayamamisim galiba tel cekmedi
Eminim haftaya dahada iyi olacaz cnmHerkesi tebrik ederim bu hafta superoxide zuhal ablanin etkisi buyuk TabiMefkurem bende haftaya cumaya -1 hedef koydum
Havandan da gecilmiooAyyy birinci olmusum
Kızzz canan kekleri yiye yiye 1.oldunAyyy birinci olmusum
Sende 3.olmuşun güzelim sevinseneHavandan da gecilmioo
Aa ndn canm 1 kilo gaywt guzel bi sonc hele de cognluk olrk yagdan gttyse daha ne olsun
Kızlarrrrr rehavete düşmeden önümüzdeki hafta için çalışmalara başlıyalım
Herkes makul bi hedef koysun kendine
Biz elimizden geleni yapalım verebildiğimiz kadar verelim
Önümüzdeki hafta hedef tablosu
Mefkurem ___-2
Ekim85 ______-1
Kac haftadr ya artidaym ya sabitim senn donmeni bekliomusum ablaSende 3.olmuşun güzelim sevinsene
Eminim bu hafta sporda yapabilirsen daha iyi olacak
Kay kaybn olmamasi icn protein iyidir, bzn tartinin soyledgnden daha fazla gelsme olr vucudmzun gorntusnde. Eminm snnki de oyledir:)canım 2 ye şartlamıştım kendimi ben ilk defa bu kadar sıkıya aldım ben diyeti belki de vucut alışır daha bilemiyorum düzenli sporda yaptım ama detoks yapacam bu hafta 3 gün sadece sebze yemeği yapıcam belki protein çok oldu
Kay kaybn olmamasi icn protein iyidir, bzn tartinin soyledgnden daha fazla gelsme olr vucudmzun gorntusnde. Eminm snnki de oyledir:)
Önümüzdeki hafta hedef tablosu
Mefkurem ___-2
Ekim85 ______-1
Asya_01 ______-2
Güzelim diyete ilk başlandığında normal olarak fazla verilir ama vücut o sisteme alıştığı için bide yağ kaybı olması için zaten haftalık 0.5 -1 Kilo normaldirevet canım benimki aynen öyle bende görünüşte süzülmüşüm hani öyle olunca diyeti de sıkı yapıyorum kesin 2 kilo gitmiştir dedim tartıda 1 kilo gittiğini görünce şaşırdım neden kaynaklıdır acaba bu durum
Tatlım ben normalde veremem o kadarablacım kapışacaz senle o zaman desene
Güzelim diyete ilk başlandığında normal olarak fazla verilir ama vücut o sisteme alıştığı için bide yağ kaybı olması için zaten haftalık 0.5 -1 Kilo normaldir
Sen yeni başlamadığın için bence 1 Kilo çok iyi bi rakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?