💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

cok ozledım sızı sabah gıremedımmm.. Bugun cok guzel bı gundu 8 kız pıknıge gıttık sehırden bıraz uzak bı yere.. dersımız de yoktu arabalarımıza atladık muthıs eglencelıydı.

sabah kahvaltımızı 10.30 gıbı orda yaptık mınık bı dılım ekmek domates salatalık peynır bı bardak meyve suyu

oglen 1 gıbı acıkınca mangal yaptık.. toplam 5 tane kofte bıraz tavuk 3 dılımde mangal sucuk yedık.. yanında bol salata cok mınık ekmek yıne.. Ekmeksız yedım genelde.. bı bardak ıce tea ıctım

aksam 4 gıbı bı fıncan kozde melengıc kahvesı.. (kahve tıryakısıyım ben sanırım.. olmazsa olmuyo.)

suyum 2 ltreyı cok rahat gectı.. spor yapmadm ama voleybol oynadık ıp atladık kostuk baya.. bıraz tuhaf bı menu oldu ama kusura bakmayın artık

herkese merhaba kızlar bugünkü menümü paylaşayım hemen

sabah
1 kk peynir yarım domates
yarım salatalık
4 zeytin

ara
1 türk kahvesi

öğlen
salata
1 közlenmiş patlıcan
4 yk yoğurt
1 yumurta

ara
1 yeşil çay
1 mandalina

akşam
4 yemek kaşığı ile kızarmış et
salata
1 közlenmiş patlıcan(çokk severimm)
yarım turp

1 saat yürüyüş

bugünkü menüm buydu kızlar ama itiraf etmeliyim ki diyetin zorladığı günlerden bir tanesiydi ama kaçamak sıfır yenilmedim yani yatana kadar da bişey yemem zaten sizler ne alemdesiniz ben 5 kilo vermeyene kadar kaçamak yasakladım kendime sizide zorlamıyormu arada

protein kaçamağı olmuş bugün biraz canımm

sankı dıyetıstenın verdıgı menu gıbı olms masallah masallah..! hep boyle devam edersen -5 olman yakındır ve cok guzel olr.. Darısı hepımıze. AMİNN

Slm kızlar bu gunku menumu paylasiym
07:20
4adet Antep fıstığı
500ml su

07:45
1 haslanmis yumurta
1 salatalik
1domates
1 kb beyaz peynir
4 zeytin
1buyuk dilim tam bugday ekmegi
Kayisi cayi (yarm cay k.bal)

10:05
1kucuk elma
500ml su

13:45
1buyuk 1kucuk haslanmis kabuklu patates
Yagsiz cok az tuzlu corba

15:30
2 avuc beyaz leblebi
500ml su

17:30
1 kase yogurt (PPulbiber, limon suyu)
3kepce yagsiz cok az tuzlu corba

19:00tek şekerli turk kahvesi
500ml su

Bugun kiz kardesimin dogum gunu onu kutlamaya gidicez ama cislara dokunmak yok

sankı dıyetıstenın verdıgı menu gıbı olms masallah masallah..! hep boyle devam edersen -5 olman yakındır ve cok guzel olr.. Darısı hepımıze. AMİNN

1 yıldan fazla olmuştu bi devlet hastanesind diyetisyene gitmiştim hiç ilgilenmemişti bi kitapçık vermişti onu buldum geçenlerde ondan da esinleniyorum kendimde araştırıyorum baya inş en kısa zamanda olurda rabbim bebişimi verir bana

Ben bugun niyetli oldugimdan
18:30 1 kase yogurt
Bol salata
1 kase mantar
3 zeytin
1 dilim tbekmegi
1/2 kase kabakSu 1 lt ictim 2 yaparim
Spor smdlik yok

Allah kabul etsın menunde gayet ıyı canım.. Sporu hemen yapma zaten yemekten hemen sonra spor ıyı degıl masayı toplamak kafı

aksam cıslara dokunmadan gunu tamamlarsan gayet ıyı.. sadece haslanms patates bı tane olsa da yetermıs sankı..

ınsallah canım hayırlısıyla.. Burda hepımızın bı amacı var mesela ben 20 yasındaym ve gelın oldugmda kugu gbı olmalıym.. Bebek cok cok daha kutsal bı mesele.. Allahm ıcınden gecenı once sana verır ınsallah. Ben pek ugrayamadm buraya konusma fırsatımız olmadı ama her turlu destek olabılırz burda bırbırımıze artık burdayım

storepert: 43169816 .!.:
aksam cıslara dokunmadan gunu tamamlarsan gayet ıyı.. sadece haslanms patates bı tane olsa da yetermıs sankı..
Bi orta boy bir kucuktu cnm yanls yazmsn cislara dokunmak yok soz daha yeni toparlyorum zatn hafta sonu pahalya patladi bana :-(

Selam.kizlar menumu yazayim 50 mekik cekerken tlf sarja takip geleyim

MENUM GELSİN

KAHVALTİ 06.40 1 zeytin 1 tb ekmegi iki catal tulum.peyniri

SAAT 10.00 ½ elma ½ mandalina

SAAT 11.00 1 kepce asure

OGLE 14.00 2 tb ekmegi az tulum peyniri 7 zeytin az tereyagi

AKSAM 18.00 sulu et haslama salata 5 tane y.sarma

SAAT 19.10 Az sekerli t.kahvesi

SU 2.5 lt

harikasn canım ben 78 kiloyum polikistik over var aşılmaz bir durum değil ama dr zayıflarsam doğal yollada olabilir gibi şeyler söyledi bende zaten diyetteydim daha önce 87 idim şu an işte 78 dr öyle değince tam gaz diyete girdim herşey bebeğim için rabbim herkesin gönlündeki muradı versin inşallah

canımcım hem aşure hem ekmek yemişsin 2 sinden birini tercih etseydin keşke be ya

So
Allah kabul etsın menunde gayet ıyı canım.. Sporu hemen yapma zaten yemekten hemen sonra spor ıyı degıl masayı toplamak kafı
SorMa su an kimildayamiom bile birden ole su icince resmen migdeme kramp girdi

bende warım evde nasıl spor yapıyorsunuz
Tatlım önce bi kendini tanıtsan
Eğer düzenli paylaşım yapabileceksen grubumuza katılabilirsin
Menün çok güzel asyam
Kuzum istersen sabahları 1-2dil tb ekmeği yiyebilirsin

Zorlanmaz olurmuyuz cnm. Ben bazı akşamlar açlıktan uyuyamadım ama sabah tartıda mutlu olacağımı düşünüp sabrettim
Yeri geldi gezmelere oturmalara gittim ama beslenmemden taviz vermedim

Ben bugun niyetli oldugimdan
18:30 1 kase yogurt
Bol salata
1 kase mantar
3 zeytin
1 dilim tbekmegi
1/2 kase kabakSu 1 lt ictim 2 yaparim
Spor smdlik yok
Güzel menü Mügecim
Eğer yarında oruç tutacaksan sahur yaparsan sabah fazla çıkarsın
İftardan önce tartıldıysan bildirimi öyle yap istersen
Bu güzel menüyü akşam bozmıcağını düşünüyorum cnm hatta eminim yoksa kaç günün boşa gider
Yalnız aklında bulunsun patates şeker içerdiği için diyette fazla önerilmez ama arada olabilir

Bide, suyu birden 500 ml mi içiyom kuzum yoksa yayarakmı

Bugün kaçamaksız bi menü bekliyodum Emelim senden
Aşure dışında güzel cnm

Benim menüm güzeller

Kalkınca__ 2 cevizli incir

9.30 ___2 dil tb, peynir, 1 yumurta, 4 y.zeytin
Bol yeşillik

14.30 __1 derisiz but, yoğurt, bol salata

18 30 __yoğurt (acıkmadım)

Su 2.5 lt olur (salatalık limon nane zencefil var içinde)

Spora inşallah haftaya başlıcam
Bu hafta zaten normal yeme düzenine döndüğüm için vermemde sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…