Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh Emel ahh ne diyim kuzum sana demekki dikkat etsen şimdiye çoktan 75 olmuştunGunaydinnnnnn
Rabbime sukurrrrr 7 yi gordummm
GECEN CUMA 80.1
BUGUN 79.8
FARK -300
kizlar pazartesi aldigim +1.300 kg yi verip ustune de 300 gr eksiye dustum.
Ama bana alkis liste birincisi hatta ucuncusu bile olamasamda gonullerin birincisiyim dimi
Oooo Özlemcim hoşgelmişin 6 laraHerkese gunaydin
cuma 70.2
Bugun 69.8
Fark -400
%0.57
Kizlar regl oldum belki ondan az duruyodur pazaetesi bakariz artik
Mügecim bu hafta dikkat edersen sende haftaya 9 lara inersin inşallahBende yaziyin evden Cikmam gerek 2 gibi gelirim oda gec olabilir
Cuma:101
Bugun:100.6
%5 gibi bisey
Ben baktım cananım geçen hafta 68 mişsinGünaydınlar
asure günümüz mübarek olsun.o asureler kilo yapmasın inşallah
Kizlar gwcwn haftakinkilomu hatirlayamadim cunku bi verdim Bi aldim
ama pazartesi 67.6 idim
Bugün 66.7.
Doğru hatırlamışın cnmCuma 85,8di yanilmiyorsam
Bugun 84,8
Fark 1 kg
Insallah seytann bacagmi kirmisimde da inis devam eser:)
Geçen haftaki listeye baktım cnm 73.7 mişsingecen hafta 73.7(pazartesıydı sanırm tam hatılramıyorm)bugun 73.7 kılom sabıt ama reglıyım..
kılo veren ve bastakı rakamı degısen arkadaslara selenıyorumm.. HARIKASINIZZZ
![]()
vallahi canım benim ne yalan söyleyeyim ben 2 kilo diye şartlamıştım kndimi ama öteki hafataya daha da dikkat edicem detoks günleri yapıcam bu hafta sadece sebze yemekleri olan detoks yapıcam bu hafta canımAyy evet herkes vermiş çoksevindim ben de.
asya sen niye mutlu olmadın canim.1 kilo vermissin.her hafta 1 kilo versen 20 haftada citirsin.di mi.biraz sabredicez tabi.bir anda gelmediler bir anda gitmezler canım gitseler de geri gelirler.o yizden tadini cikar.![]()
Aynn bende ole mutluyum emelcim kilomu aldm acaba diyodum iyi gitmis sevindirik oldum vallaOzlemmm ter
Kizzz birgul hadi 84 u gordun darisi 7 lere
Zuhal ablammmm cansinnn
Canan esra asya feyza kizlar valla superiz yaaa cok mutluyum bugun acaba kendime durum mu alsammm
saka saka kizmayin :)
Aaaa bu nedemek asyam Kuzum 1 kiloyu beğenmiyonmukızlar slm herkese geçen cuma tartılmıştım 78 dim
bugün 77
fark 1 kilo
amaa ben hiç mutlu olmadım desem yeridir
Seninde çok az kaldı güzelim Hadi haftaya bi gayret 8 lere düş. İnsan öndeki rakam değiştikçe daha mutlu oluyorSlm kzlar kilo veren arkadaslar tebrik ederim azmin zaferiolucak bu iş
Gecen cuma 91.600 dum
Şimdi 90.800
Fark 800cok sukur
Kız Emel dün diyodunya bi 7 leri görsem gaza gelirim diyeOzlemmm tebrikler
Kizzz birgul hadi 84 u gordun darisi 7 lere
Zuhal ablammmm cansinnn
Canan esra asya feyza kizlar valla superiz yaaa cok mutluyum bugun acaba kendime durum mu alsammm
saka saka kizmayin :)
Aynen öyle tatlımAyy evet herkes vermiş çoksevindim ben de.
asya sen niye mutlu olmadın canim.1 kilo vermissin.her hafta 1 kilo versen 20 haftada citirsin.di mi.biraz sabredicez tabi.bir anda gelmediler bir anda gitmezler canım gitseler de geri gelirler.o yizden tadini cikar.![]()
Birgulum bunu sana yazmistim alintilayamamisim galiba tel cekmediÇalis seninde olsun derler demi kizzzz
Saka bi yana bu sefer odul taviz yok 70 e adimlamak istemiyom tekrar
Muahhhhhhgecen hafta 73.7(pazartesıydı sanırm tam hatılramıyorm)bugun 73.7 kılom sabıt ama reglıyım..
kılo veren ve bastakı rakamı degısen arkadaslara selenıyorumm.. HARIKASINIZZZ
![]()
Birgüle yazdığın benim içinde geçerliAy emel alemsin cnm ya uzuliyon yiyon seviniyon yiyon nolcak boyle.ortada kal kiz
Asya ve esra tebrik ederim supersiniz boyle devam .
Bu arada aksam menulerde fazla ciss gormeyeyim bak bu mutluluk devam etsin yiyoz uzuluyoz ya deli gibi.
Ah ah siz benim emelden duyduktan sonra ruyamda yedigim hamburgerden sonraki pismanligimi bir gorseydiniz.
Bi uyandim anam yataktayim bisey yememisim o nasil bir sevinctir![]()
Feyzam senin yastan suphe duyyorum artik 1 sinif gibi kilonu yazip boynuna ascaz anacim her hafta unutulurmu![]()
Zuhal abla 6 lar sevindirici tabikide ama sizi 7 de birakmak zor oldu![]()