Feyzam eğer etin yanında karbon olmazsa sıkıntı olmaz doyuncaya kadar yenebilircok ozledım sızı sabah gıremedımmm.. Bugun cok guzel bı gundu 8 kız pıknıge gıttık sehırden bıraz uzak bı yere.. dersımız de yoktu arabalarımıza atladık muthıs eglencelıydı.
sabah kahvaltımızı 10.30 gıbı orda yaptık mınık bı dılım ekmek domates salatalık peynır bı bardak meyve suyu
oglen 1 gıbı acıkınca mangal yaptık.. toplam 5 tane kofte bıraz tavuk 3 dılımde mangal sucuk yedık.. yanında bol salata cok mınık ekmek yıne.. Ekmeksız yedım genelde.. bı bardak ıce tea ıctım
aksam 4 gıbı bı fıncan kozde melengıc kahvesı.. (kahve tıryakısıyım ben sanırım.. olmazsa olmuyo.)
suyum 2 ltreyı cok rahat gectı.. spor yapmadm ama voleybol oynadık ıp atladık kostuk baya.. bıraz tuhaf bı menu oldu ama kusura bakmayın artık
Yapmicam sahur ablacim bununla tutucam InsallahTatlım önce bi kendini tanıtsan
Eğer düzenli paylaşım yapabileceksen grubumuza katılabilirsin
Menün çok güzel asyam
Kuzum istersen sabahları 1-2dil tb ekmeği yiyebilirsin
Zorlanmaz olurmuyuz cnm. Ben bazı akşamlar açlıktan uyuyamadım ama sabah tartıda mutlu olacağımı düşünüp sabrettim
Yeri geldi gezmelere oturmalara gittim ama beslenmemden taviz vermedim
Güzel menü Mügecim
Eğer yarında oruç tutacaksan sahur yaparsan sabah fazla çıkarsın
İftardan önce tartıldıysan bildirimi öyle yap istersen
Bu güzel menüyü akşam bozmıcağını düşünüyorum cnm hatta eminim yoksa kaç günün boşa gider
Yalnız aklında bulunsun patates şeker içerdiği için diyette fazla önerilmez ama arada olabilir
Bide, suyu birden 500 ml mi içiyom kuzum yoksa yayarakmı
Bugün kaçamaksız bi menü bekliyodum Emelim senden
Aşure dışında güzel cnm
Tatlım aşure şekerli değilmi yoksa benmi yanlış biliyomAcaba asure neden sakincaliki 3-4 kasik falandi
Ama neyse yedim artik
Ama akşam erken yedin cnm Azda olsa bişey yesen olur zorlanırsın yoksaYapmicam sahur ablacim bununla tutucam Insallah
Benim ki azcik sekerliydi ogretmen ark. Yapmis :) okulda yedim
Super olmus cnm burda yagmur yagis enerji dolmustursun ne guzelcok ozledım sızı sabah gıremedımmm.. Bugun cok guzel bı gundu 8 kız pıknıge gıttık sehırden bıraz uzak bı yere.. dersımız de yoktu arabalarımıza atladık muthıs eglencelıydı.
sabah kahvaltımızı 10.30 gıbı orda yaptık mınık bı dılım ekmek domates salatalık peynır bı bardak meyve suyu
oglen 1 gıbı acıkınca mangal yaptık.. toplam 5 tane kofte bıraz tavuk 3 dılımde mangal sucuk yedık.. yanında bol salata cok mınık ekmek yıne.. Ekmeksız yedım genelde.. bı bardak ıce tea ıctım
aksam 4 gıbı bı fıncan kozde melengıc kahvesı.. (kahve tıryakısıyım ben sanırım.. olmazsa olmuyo.)
suyum 2 ltreyı cok rahat gectı.. spor yapmadm ama voleybol oynadık ıp atladık kostuk baya.. bıraz tuhaf bı menu oldu ama kusura bakmayın artık
Tatlıcım ucuna geldin zatenEvet yaa arjadasta diywtte de
Zuhal abla artik 7 yi gormek istiyorum
Ama bi bikkinlik geldi 7 haftadir olmuyorrrr
Pis bogaxim hafta ici verdigini hafta sonu geri aliyorrr
Tartini bana yolla kuşum bozalim onu yarin seni 70 gostersin iyi gaza gelZuhal.ablam ben bazen diyette oldugumu unutuyorum yediktwn sonra aklima geliyor.
Yarin 79.9 u gorsem gaza gelirim belki
Bilemedim ki napalim ablam sen soyle
Ins cnm yarin 69 u kimse elimden alamaz dove dove 68 yapcam onuOzlem az yemissin
Tarti sana gulecek cancagizim supersinnnnm
Güzelim en şişko olduğun resmin varsa onu mutfağa gözünün önüne as yada en zayıf olduğun hangisi seni daha çok motive edecekseZuhal.ablam ben bazen diyette oldugumu unutuyorum yediktwn sonra aklima geliyor.
Yarin 79.9 u gorsem gaza gelirim belki
Bilemedim ki napalim ablam sen soyle
Bana az ve eksik geldi cnmMenum gelsin
Sabah 1 yagsiz tussuz haslama patates peynir
Oglen 1 avuc findik yulafli tussuz buskivi
Aksam 2 kasik fasulye 1 kasik pilav ve yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?