- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Hadi bakalım Özlemim inşallahIns cnm yarin 69 u kimse elimden alamaz dove dove 68 yapcam onu![]()
Çok kıskandım şimdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım Özlemim inşallahIns cnm yarin 69 u kimse elimden alamaz dove dove 68 yapcam onu![]()
Simdi yogurt salata yedim yaticam ben yarin 12 gibi bildirimimi yaparim ayni sey olur ablacimAma akşam erken yedin cnm Azda olsa bişey yesen olur zorlanırsın yoksa
Tmm cnm Hadi hayırlısı sabah ola hayrolaSimdi yogurt salata yedim yaticam ben yarin 12 gibi bildirimimi yaparim ayni sey olur ablacim
Menün güzel füsunum hatta benim için az bilemenümü paylaşayım ben de
sabah 11:00 birbuçuk dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri
2 zeytin
biraz domates
akşam 18:00 4 kaşık pırasa yemeği yoğurtlu
activia
Sanada tatlımiyi geceler kızlar bol eksili bir tartı diliyorum hepimize
A super firsatmis kuzum :) bzn arti oldugmzda dahinisler iyiye gidiyo olabilio da yok yere sikiorz canmzi. En temizi analiz:)Bizim burda bi saglik merkezi var küçük bi yer hani su diyetisyenlerde yag falan oranini olcen alet var ya ondan getirmisler 1 tlayda bir falan gideyim bari ya usenmezsem soğuktan
![]()
Emel masallah in var ya hakatten ne Gisele gidio kilolarGunaydinnnnnn
Rabbime sukurrrrr 7 yi gordummm
GECEN CUMA 80.1
BUGUN 79.8
FARK -300
kizlar pazartesi aldigim +1.300 kg yi verip ustune de 300 gr eksiye dustum.
Ama bana alkis liste birincisi hatta ucuncusu bile olamasamda gonullerin birincisiyim dimi
Kiz dur bize dicek bisey birakmamissinGunaydinnnnnn
Rabbime sukurrrrr 7 yi gordummm
GECEN CUMA 80.1
BUGUN 79.8
FARK -300
kizlar pazartesi aldigim +1.300 kg yi verip ustune de 300 gr eksiye dustum.
Ama bana alkis liste birincisi hatta ucuncusu bile olamasamda gonullerin birincisiyim dimi
Ay masallah emel 70lede gecms sen 60lara. Bananeeee bn de istiyorummm:)Herkese gunaydin
cuma 70.2
Bugun 69.8
Fark -400
%0.57
Kizlar regl oldum belki ondan az duruyodur pazaetesi bakariz artik