Esracım Asyacım
Ben zayıflama yarışmasında olduğum için perşembeden tartılıyorum
Şimdi uzuunn bi bildirim gelsin
En son bildirimim 73.2 le ayrılmıştım
Bayramdan sonra tatile gitmeden 76
Tatilde ilk 2 hafta 75 civarıydım
Ama son hafta azıtınca, geldiğimde salı sabahı 77.5
Bugün 75.4
Sonuç olarak +2,2 deyim
İnşallah haftaya kadar bütün artılar gidecek
Ben bugun niyetliyimya 1 dilim ekmek yemiyimmiBugün akşam karbon yeme cnm
Eminim sabaha çok farkeder
Yarında haftalık hedeflerimizi belirleyelim
O anki pikolojine gore hareket et bence cnmEkim85 .!.:Ben bugun niyetliyimya 1 dilim ekmek yemiyimmi
Tatlım son 2.5 kiloyu son haftada aldığım için, geçen hafta gerçekten çok yedimablacım 2 kilo vermişsin ama dimi 1 haftada doğrumu anladım 77 den 75 olmuşsun çünkü 1 haftada mı verdin abla evet haklısın kaçamak falan yok senin söylediğin kafama yattı 5 kiloda 1 kaçamak yapacam bende abla küçük bir ödül olur o da benim tartım yok yarın sabah eczanede tartılacam abla
Ben bugun niyetliyimya 1 dilim ekmek yemiyimmi
Asyacım biran önce kendine bi tartı alma imkanın yokmuablacım 2 kilo vermişsin ama dimi 1 haftada doğrumu anladım 77 den 75 olmuşsun çünkü 1 haftada mı verdin abla evet haklısın kaçamak falan yok senin söylediğin kafama yattı 5 kiloda 1 kaçamak yapacam bende abla küçük bir ödül olur o da benim tartım yok yarın sabah eczanede tartılacam abla
Onlardada hiç gr göstermiyokiİbreli tartı abla yanlış yazmışım
Onlardada hiç gr göstermiyoki
Benimkide dijital ben memnunum
Bazen tek 100 gr fark olur
3 kere tartılırım 2 sinde ne çıktıysa onu baz alırım
Cnm o zaman seninkinde bi tuhaflık varabla 3 defa tartılsan 3 4 defa tartılsan 4 defa farklı gösteriyo kiibrelide gram hesabıda varmış bide hassas olduğu için üzerindekileri de ekliyormuş dr öle demişti abla bide eşim abim falan da tartıldı geçenlerde her fayansta farklı bir rakam gösterdi abim espri yaptı hatta kızım kaldır at bunu çöpe diye gülüştük 50 liraya almıştım geçen sene hatta abla napsam ki
Cnm o zaman seninkinde bi tuhaflık var
Normalde altı sabit, fayans üstünde doğru çıkar
Ordaki hangi markalar iyi biliyorumki
Neyse alacağın zaman araştırırız
Ama sürekli dışarda tartılmakda zor olur
İbreli dediğin şu bildiğimiz klasik baskül değilmiabla 3 defa tartılsan 3 4 defa tartılsan 4 defa farklı gösteriyo kiibrelide gram hesabıda varmış bide hassas olduğu için üzerindekileri de ekliyormuş dr öle demişti abla bide eşim abim falan da tartıldı geçenlerde her fayansta farklı bir rakam gösterdi abim espri yaptı hatta kızım kaldır at bunu çöpe diye gülüştük 50 liraya almıştım geçen sene hatta abla napsam ki
Bi tartilirim zaten dayanamam tartilmadanİstersen bugün akşam iftardan önce tartıl
İbreli dediğin şu bildiğimiz klasik baskül değilmi
Anacım öyle bi fırsatın varda niye kullanmıyonBizim burda bi saglik merkezi var küçük bi yer hani su diyetisyenlerde yag falan oranini olcen alet var ya ondan getirmisler 1 tlayda bir falan gideyim bari ya usenmezsem soğuktan
Gecen yıl gittimya dietisyene orda olcturmustum de geçen gördüm ya yürüyüş yapioduk arkadaslan o an ugrayamadm ama aklimdaAnacım öyle bi fırsatın varda niye kullanmıyon
Gelmeden bende ölçüm yaptırdım
İdeal kilom 67 -75 çıktı
Protein oranım normal minaralim düşükmüş
Yağ Oranı sınırın azcık üstünde
O zaman her aybaşında git cnmGeve
Gecen yıl gittimya dietisyene orda olcturmustum de geçen gördüm ya yürüyüş yapioduk arkadaslan o an ugrayamadm ama aklimda
Tmm o zaman kasimi bekliom baslamak için insallahO zaman her aybaşında git cnm
Daha iyi analiz edersin durumunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?