💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kuzum walla keske gelebilsen:)) daha neler neler ysparm :)) kekler borekler dermisim. Ama biz kazana dustukk anca salata filan yaparm:)) pirinc azdi kuzum pakatem bgms dbmde klmsti onu ypiym xiyan olmasn dedim yarsi da druo zaten.

Kizlar sabah limonlu suyum vardi unutmusum.
birgulcum cook gecmis olsun Canim.evet emziriyorum okglum 1 yasinda.

Menulerimiz hakkaten düzelmeye basladi .yaa zuhal ablanin enerjisi herhalde bu .
Kekik sutu azaltio die biliorm kuzum o yzdn sordm. Nane de azaltioms bn o yzdn cook sevdgm hlde pek kullnmiorm artik

Zuhal abla emzirdgm icn zornda kalmadikca ilac kullanmak istemiorum o yzdn sabredip gtmedim doktra. Oksuruk bitti sayilir. Bas agrm da ii bgn. Gdnel olarak iyilesiyirum sanirim cok sukur:) sporu aksattim hastaym die bu hafta. Artik bahanm yok sanrm:)

Günaydın kizlar
geceden yagmur yağdı her yer temuzleis mis mis.tam yuruyus havası.oglumla cikariz birazdan.
birgulcum uyi oldu soylediin.okulda vermislerdi.arkadas kendisi toplamis.ben azalttigini hic duymamistim.
kahvaltimi da yaptim.evet bugun lacamak yok insallah emelcim.

Özlem hanımmm kuru fasulyenin yanında pilav yenmez bilmiyonmu

Bugün biraz fazla karbon olmuş cnm

Günaydın kizlar

Gunaydin canlarim

Kiz emel allah seni bu gece ruyamda hamburger yedm ne alakaysa kendime kiza kiza yemim birakim diye diye en son bi uyandim ruyaymis oh be yememisim dedim

günaydın kızlarrrrr

Herkese güpgüzelllll günaydınlarrrrr

Emelim sen bugün dikkat edip dünü telafi edersin eminim

Kızlar bende rüyamda 65 kiloya düşmüşüm
İnşallah gerçek olacağı günlerde gelir

Esracım Asyacım
Ben zayıflama yarışmasında olduğum için perşembeden tartılıyorum

Şimdi uzuunn bi bildirim gelsin

En son bildirimim 73.2 le ayrılmıştım
Bayramdan sonra tatile gitmeden 76
Tatilde ilk 2 hafta 75 civarıydım
Ama son hafta azıtınca, geldiğimde salı sabahı 77.5
Bugün 75.4
Sonuç olarak +2,2 deyim
İnşallah haftaya kadar bütün artılar gidecek

Kızlar nireee kayboldunuz
Ben geldim millet dağıldı
Kız gelinde iki lafın belini kıralım

Bugün özellikle akşamı hafif tutarsanız yarına çok iyi olur

Herkes haftalık hedef belirlesin
Elimizden geleni yapalım verebildiğimiz kadar verelim
Tartı günü diye kaçamak hakkım yok. 69 düşünceye kadar kendi adıma kaçamak izinlerini kaldırdım
Hedefim haftaya bütün artılardan kurtulmak inşallah

Insallah senin o artilardan kurtulucagina suphemiz yok ben su anda yarin -500 olsam kafi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…