💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

akşam 18:30 a kadar hemen hemen hiç bir şey yememişsin kuzum akşam yemeğin güzel ama pişmaniyeler orada iyi durmamış

menüm gelsin

saat 11 iki dilim tam buğday ekmeği
1,5 kibrit kutusu kadar peynir
3 yeşil zeytin
domates

akşam 17:30 3 kaşık bulgur pilavı
3 köfte
domates salatası

Şu an Balıkesirdeyim kızlar burası çok soğuk yarın edremite geçiyorum.Benim için yarın yoğun bir gün olacak gene de menümü bildirmeye çalışırım.

Füsunum tebrikler cnm aramızda en azimli ve düzenli sen varsın

Slm canlarim kac gundur menu yazamiyom cunku ne bulursam onu yiyom yemek yalamiyom bacagim biraz iyi gibi okuldan arayip duruyolar moralim bozuk bu gece kaynanam yolda geliyo yazin koyde kisin yanimda
Özlemcim biraz iyi olduğuna göre demekki zamanla düzelicek
Kuzum rapor almadınmı sen niye arayıp duruyolarki

Zuhal abla valla sen yokken sahsim adina soyluyorum diyet falan hakketire

Biraz dahastaliktan yemek falan yapamadim az evel lahana tursusu yedimde az biraz gozum acildi

Zaten arti dayim bu da iyice sisirir offff beee
Emelim topla kendini tatlım biliyosun gramla veriyoz ama dikkat etmezsek Kilo olarak geri alıyoruz
Emeklerine yazık değilmi. Yemek yapamasan bile kahvaltılık çorba yeşillikle idare etmeye çalış

Feyzam tüm gün patlıcandan başka doğru dürüst bişey yememişin
Bak tatilde ne güzel metoyu şaşırtmıştın
Bu kadar az yersen yine kıtlığa girecek
Üstelik pişmaniyeler bütün gün aç kalmanıda götürmüş gitmiş

Dünkü menün güzelmiş cnm
Bugün yazmamışın

Dünkü menün güzelmiş cnm
Bugün yazmamışın
Bgnku menum de guzeldi abla. Taaa ki annemn herkeslerden cok cok
Guzel yaptgi organik erikli turtadan bi dilim ( eh kucuk bi dilim de sayilmazdi) yiyene kdr. Gerisi ayni bildgnz gbi. Kreplerm klasiklesti artik :) sut ceviz. Aksama da tarhana corbasi ictm ve haslama et yapmstk ondan yedim:)

Günaydın cnm
Eğer düzenli paylaşım yapabileceksen tabiki katılabilirsin
İşe kendini tanıtmakla başlıyabilirsin
Tabiki yaparım yalnız yarın iş başı yapıcam kısmetse akşamları bildirim yapsam bi sakıncası olur mu? Adım Esra 26 yaşındayım 5 Ekimde 2 yıllık evli olucam kısmetse bebek istiyoruz olmadı hiç bir sorun olmamasına rağmen doktorda kilo vermemi önerdi ve glifor şeker ilacı başladı şekerim olmadığı halde boyum 1.70 kilom en son 92 di tartıma bugün pil alıcam kısmetse yarın güncel kilomu yazarım hedefim 75 kilo olmak nasipse yani 40/42 bedene girdiğim günleri görmek istiyorum

Merhaba hanimlar kayinvaldem dun kontrole gitti artk ayagina hafiften basabilcekmis bende rahatlarm artk azda olsa bildirmlerimi yaparm kac gundur iki evin utusu isi derken aksam bildirim yapicam yapicam yapicam diyom kendime ama tel i elime alcak takatim bile kalmio ayyy bugun ayin ilk gunu yeni hedefle basliyorum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…