💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Zuhal abla hayirli yolculuklar cabuk gel
Emelcim 300 bisey degil iyi kurtarmissin cnm cumaya eksiyiz inş uzulme

Birgulgum o 1 kilo ustune almista olabilirdin kuzum haksizlik etme incir yiye yiye verdin kiiizzzz

Bende sifir hareket zuhal abla zip zip oldun diyodu ziplama yapuyom diye
Asil zip zip simdu oldum haberi yok

Ins cabuk gecer

Carsamba 73.8 bugun 74.6 fark +800 gram. Bu defa guldurmedı tartı benı Neyse cumaya kadar 73.8 bugun menu bıldırımıme de baslıyorumm.. bayramda yazmadım ozellıkle sabah tartı sonucunu yazıcaktım ama dersım 9.30daydı yetısmem ıcın baya erken cıktım evden o yuzden yazamadım.. artık bıldırımlerm tam olucak.. ocaga kadar hedefım 69.9 fılan bakalım umarım olur yenı bı rakamla yenı bı yıla baslarımm.

sabah yok ne yazıkkı bıseyler atıstıramadım bıle..
oglen 12.30 gıbı okulda corba fılan yoktu sadece dondurulms urunler vardı patates kızartması yedım mecburen bı porsıyon ketcapsz mayonezsız bıde tuzsuzdu baya ekstra ekmedm bende.. pogaca sımıt ılk gun dıye yoktu bılemedım.. Yarından ıtıbaren corbaya baslıcam ama..
aksam eve gelınce yanı 5 gıbı bı tabak kuru fasulye cok az pılav yedım.. yatana kadar su ıcıcem sadece cok saglıksız oldu cunku.. kahve fılan ıcerım spor leslıe3 yapıcam bırazdan.. suyumda 2 lt olmadı henuz.. aslında tam oturmamıs bı menu ama daha fazla bısey yememek ıcın yazıyorum.. soz suyum 2.5a tamamlanıp spor da yapılıcak.. başka da bısey yemıcem..

Kizz birgul dahada + yim demene inanmicamm

Kizlar bugun wc sorunumu halketmesem daha cok cikardim inanin

Gece bebisim hic uyutmadi 3 saat ya uyudum ya uyumadim sabahta 7 de evden ciktim kahvalti yapamadim okulda cocuklar agladi falan filan neyse sonra bebisi dr goturdum kafadinda yaralar cikiyodu ilac verdi bende goz dr gorundum oda gozluk yazdi arti tanm hast cikarken dytyenim gordu gel bi bakalim dedi diyet kistesi verdi bu hafta onu uygulayacaginmm

MENUM

06.45 2 k.kayisi 2 sb su

ogle 14.30 tavuk durum ayran

su 2lt

kizlar ancak girebildim kilo bildirimimi yapip menumu paylasip cikayim cok uykusuzum gec yattim erken uyandim
carsamba 57.2
bugun 56.8
fark 0.4
menum
sabah 07.00
1 ince dilim tam bugday ekmegi
1.5 kibrit kutusu kadar peynir

aksam 18.30
5 kasik barbun fasulye
1elma

Kuzum adtiydm ama cok dkkt ednce gtti dmk ki. Hem cok erkn btrmussn yemeyi acikmadn mii

Snn bebis niden yaramzlik yapio annesi rahatsiz mi

Bir İstanbul gecesinden iyi geceler herkese
Önce İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler
Ama izin pek iyi başlamadı
Öğleden sonra 5 gibi istanbula indik Konya aktarma olacaktı
Normalde uçak 7 deydi
Önce 8 é ertelendi sonra 9 a en son 10 a
En sonunda da uçuş iptal edildi
O giriş kapısından öbür kapıya koşturduk durduk
Başka uçak olmadığı için bilet değişimi Otel işleri saatlerce sürdü tabi sağolsunlar görevliler o kadar ilgiliydiki 4 saatte anca otele yerleşebildik
Yarında inşallah sabah 11 gibi tekrar Konya'ya yolculuk
Tabi tekrar bi aksilik olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…