💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hoşbulduk kizlar tekrar teşekkur ederim ya ben surekli birseyler atistirmak istiyorum nasil alisicaksam yememeye..ama artik pes etmeye niyetim yok
Bugun nobet cikisi oldgm icin kahvalti yapamadim eve 11 civari geldim yogurt yedim meyveli sonra muz yedim ya ben bugun 3 tane muz yedim :-( sonra uyudum tabi 3 civari light kraker yedim bir tane de muz
aksam 18:00
Bir kase yogurt
4 5 kasik pilav(bulgur)
Tavuk
Bir dilim ekmek
Birkac tane tuzsz badem attim agzima biraz oncede

Insallah mayis haziran gibi fit olucam artik kararliyim yani bugun fazla kacirdim birakayim olayi yok artik fazla kacirsamda devam ediyorum suan alismaya calistigm icin ve surekli atistirmaya aliskin bi insan olarak alismam zor olsada alisicam :)

Ne is yapiyosun canm? Adin neydi:) onceki sayfalarda fectyse ksra bakma bu ara gecmise bakmak icn yogunum birazcik:) azcik da trmbel dielim:) gunde 3 muz cok ki bnu muz asigi biri olark soluorum yemnle tropik iklimlerde dogmam gerekiomus Gunde bi taneye dusur. Eger sik yemek istiosan hile yap, mesela once muzun yarsni ye sbh. Oglen de kalan yarisini. Bunu her syde uygulayablrsn sahsen bn ise yaradfnu dusunuorm. O an her ne yiceksen yarisni ye otomatik olrk aldgn kaloriyi yariliosn zaten. E tek segerde yemedegn icn siknti deil. Hem de tek ognde yiyecegni bu sklde tum gune yayabilrsin. Atistrma olayi bnde duygusal oluo genllikle. Snrlysem uzgunsem hemen bisiler atistiriveririm. Tabj basta anlamio insan ole oldgnu Snnki duygusal atistrma deilse olsa olsa aliskanliktr cnku insan bi kez dogru yiyeceklerle doydu mu en az 4-5 saat acikmiyo.

Gelelim bildirime saka gibi ama 72 ciktim bugun sebebini full oturmaya bagliyorum.bacagim sis hala ve bugun okula gitmem lazim rapor bitti napcam bilmiyorumya .yeni gelen arkadaslar ac karnina tartilip kilonuzu yazin baslangic olarak listeye eklim sizide haftaya da yuzdeler hesaplanir

Kaynanam börekler çörekler yapip gelmis nasil dayancam yememeye ya o geldimi kilo aliyorum cunku kahvaltida kendi istedikelrini yapip dolduruyo.tek olunca ben kafama gore takiliyodum :-(

Kaynanam börekler çörekler yapip gelmis nasil dayancam yememeye ya o geldimi kilo aliyorum cunku kahvaltida kendi istedikelrini yapip dolduruyo.tek olunca ben kafama gore takiliyodum :-(
Ay misafr olnca cok sknti oluo ya. Kndne ayri hzrlasan goze batar e onlrn hzrladgndan da yoyemzsn. Bzmkiler de bayram icn glmsti. Onlara baska hzrliodm kndme bska. Yapck bisi yok. Ona ragmn artilarla bogatm ustelik:) illaki gozn klio bazi selerde

Ben sağlik personeliyim canim 24 saat calisiyorum 3 gun dinleniyorum ya dolapta gozume carpip durdu artik eve meyve alirsam 2 3 er tane alicam cok olunca cok yiyorum benim atiştirmaligim psikolojik ya agzim boş dursun istemiyorum bu nedenlede kilo aliyorum işte! Kahvaltim gec kaldi kahvalti yapicaz simdi bu arada herkese gunaydin hayirli cumalarimiz olsun inşaAllah...Rabbim hepimizi istedigi kiloya ulaştrsn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…