Hersyde vardr hayir zuhal abla. Siknti olmus yol yorgunluguyla ama devami cok daha guzel gelir insallah:)Bir İstanbul gecesinden iyi geceler herkese
Önce İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler
Ama izin pek iyi başlamadı
Öğleden sonra 5 gibi istanbula indik Konya aktarma olacaktı
Normalde uçak 7 deydi
Önce 8 é ertelendi sonra 9 a en son 10 a
En sonunda da uçuş iptal edildi
O giriş kapısından öbür kapıya koşturduk durduk
Başka uçak olmadığı için bilet değişimi Otel işleri saatlerce sürdü tabi sağolsunlar görevliler o kadar ilgiliydiki 4 saatte anca otele yerleşebildik
Yarında inşallah sabah 11 gibi tekrar Konya'ya yolculuk
Tabi tekrar bi aksilik olmazsa
Neyse hasta olmasn ona sukur:)Canim yaa valla bilemiyorum hasta degil ama uuyumuyorr
Zuhal ablammm sabirrrr :)
HarikasinizSelam güzellerrrrr
Pek çoğumuzun yaşadığı gibi benimde senelerce Kilo alıp vermelerim oldu. O konulara girmicem oldukça uzun.....
En son 3 sene öncesinde uzun süredir çıkmadığım tartıyla yüzleştim ve ilk defa 123 rakamını görüp şok oldum.
Bir azimle sağlıklı beslenmeye ve spora başladım süresini tam hatırlamıyorum bir müddet sonra 88 kiloya düştüm
Tabi çevremden olumlu tepkiler alıp şımardım
Yarın devam ederim diye diye 2 seneyi geçirdim. Aslında dar gelen kıyafetlerden tabiki Kilo aldığımın farkındaydım ama tartılmaya korkuyordum. Gerçekle yüzleştiğimdeyse 113.5 Kilo olmuştum. Bütün emeklerim çöpe gitmişti
Tekrar gücümü toparlamam çok zor oldu, yaşadığım bunalımları, psikolojik çöküntüleri ,kendimden nefret etmelerimi ve dahasını anlatmıyorum .Eminim kilolu herkes benzer duyguları yaşamıştır ve ancak yaşayan anlayabilir
Nihayetinde 1 Ocak 2015 te bantı tekrar başa sarıp bi hızla başladım. Burda okuduğum başarı Hikayeleri bana ışık oldu. Aynı zamanda diyetime başladıktan 1 hafta sonrasında cuma yarışmalarına katıldım. Yarışma ruhu benim dahada hırslanmama neden oldu. Burdan 9.takımdaki bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Evet kızlar çok şükürki şimdi 79 kiloyum.Bana 6 ay önce bu kiloya ineceksin deseler güler geçerdim.
Ama ben bile bu kadar sabırlı oluyor ve başarabiliyorsam
İnanın sizde yapabilirsiniz
Benim hikayem daha bitmedi. Allah izin verirse senelerdir görmediğim 65 rakamını tartıda görmek istiyorum.
Ne yazıkki son zamanlarda motivasyonum düştü gücümün tükendiğini hissediyorum. Tekrar kendime yeni bi başlangıç yapıp bu sayfayı açtımki heyecanım yenilensin
Aynı zamanda burda bana destek olacak arkadaşlarla eğlenerek zayıflayalım hedeflerimize ulaşalım
Bundan sonrası için neler yapabiliriz
Varmısınız benimle hedefe ulaşmaya ?????
Ya istediğini ye, Ya istediğini giy
İkisi birarada olmuyor
İrade sende, seçimini YAPPPP
BASLANGIC KILOLARI
mefkurem 78.8_______73.2
Storperde 78.4________
Mimoza1974 61.9_____57.5
Canan456 71__________
Dunyadamisafir 75____71
EMELinEMELi 92.2_____81.9
Citirkiz 77_____________
htc drg 94.9____________92.7
Ekim85 105.1__________100,9
BBD 91________________85.7
Uzum328 92.4_________91.7
Tek_ben 105.4_________103.9
Brcstegul 77 _________
HEP BERABER EL ELE ÇITIR OLMAYA MERHABA DİYORUZ
Hosgeldin cnm aramizaHarikasinizMefkurem cok begeniyle okudum bende 108 kgyum 24 yaisndayim 170 boy vs sizin topigi okudum bayagi bir ne guzel insallah 65te olursunuz zaten 65e birsey kalmamis benimde esim zayiflamami cok istiyor ve kendimde tabiki 1 yillik evliym cocuk dusuuyorum zayiflamadan siz zayiflayinca esinizin tepkileri nasil oldu acaba birde zayiflamak hafif olmak nasil bir duygu...ben coktan unuttum cunku bunlari :-(
Bir İstanbul gecesinden iyi geceler herkese
Önce İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler
Ama izin pek iyi başlamadı
Öğleden sonra 5 gibi istanbula indik Konya aktarma olacaktı
Normalde uçak 7 deydi
Önce 8 é ertelendi sonra 9 a en son 10 a
En sonunda da uçuş iptal edildi
O giriş kapısından öbür kapıya koşturduk durduk
Başka uçak olmadığı için bilet değişimi Otel işleri saatlerce sürdü tabi sağolsunlar görevliler o kadar ilgiliydiki 4 saatte anca otele yerleşebildik
Yarında inşallah sabah 11 gibi tekrar Konya'ya yolculuk
Tabi tekrar bi aksilik olmazsa
Menumu verıym dıcem ama ortada verıcek menu yok..Mefkurem /Zuhal abla gelene kadar ben kendıme gelemıcem sanırım..
sabah yok oglen 3 gıbı yarım pıde(cokelıklı) aksam 7 gıbı cok az dondurma.. su 2 lt bıle olmadı spor yok.. Pofff..
HarikasinizMefkurem cok begeniyle okudum bende 108 kgyum 24 yaisndayim 170 boy vs sizin topigi okudum bayagi bir ne guzel insallah 65te olursunuz zaten 65e birsey kalmamis benimde esim zayiflamami cok istiyor ve kendimde tabiki 1 yillik evliym cocuk dusuuyorum zayiflamadan siz zayiflayinca esinizin tepkileri nasil oldu acaba birde zayiflamak hafif olmak nasil bir duygu...ben coktan unuttum cunku bunlari :-(
Ama olmams ki kuzum.Menumu verıym dıcem ama ortada verıcek menu yok..Mefkurem /Zuhal abla gelene kadar ben kendıme gelemıcem sanırım..
sabah yok oglen 3 gıbı yarım pıde(cokelıklı) aksam 7 gıbı cok az dondurma.. su 2 lt bıle olmadı spor yok.. Pofff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?