- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Hosgeldin cnm nice seneleri mutlu erismen dilegiyle inş.Tabiki yaparım yalnız yarın iş başı yapıcam kısmetse akşamları bildirim yapsam bi sakıncası olur mu? Adım Esra 26 yaşındayım 5 Ekimde 2 yıllık evli olucam kısmetse bebek istiyoruz olmadı hiç bir sorun olmamasına rağmen doktorda kilo vermemi önerdi ve glifor şeker ilacı başladı şekerim olmadığı halde boyum 1.70 kilom en son 92 di tartıma bugün pil alıcam kısmetse yarın güncel kilomu yazarım hedefim 75 kilo olmak nasipse yani 40/42 bedene girdiğim günleri görmek istiyorum
Teşekkür ederim çok sağolun inşallah evet öyle ama boğazımı tutsam gerisi gelecek zatenHosgeldin cnm nice seneleri mutlu erismen dilegiyle inş.
Zayif olmak herkesin istegi bakalim inş
Teşekkür ederim çok sağol inşallah bu sefer bırakmamparlakkartanesininaski hosgeldn canım aramıza..
Uzulme arkadasim verirsin bende ayni sen gibiyim 160 boy 105 tim 1 ayi gecti burdayim 101 civariyim birbirimize destek olarak verelim insallah su kilolariHoşgeldin diyen arkadaşlara teşekkür ediyorumnmMefkurem hanm benim yazimi gormediniz sanirim duzenli paylasim yaparim yani hergun menumu yazarim bende 170 boyunda 24 yaş 107 kgym acinasi haldeyim ama yapicam basaricam..
Ay cok sevindim ya kiloma yakin bir arkadas buldum :)))Uzulme arkadasim verirsin bende ayni sen gibiyim 160 boy 105 tim 1 ayi gecti burdayim 101 civariyim birbirimize destek olarak verelim insallah su kilolari
Bende sevndmAy cok sevindim ya kiloma yakin bir arkadas buldum :)))
Senin boyun kaç :) ben seneye yaza Allahimin izniyle 38 40 bedenle girecem!Bende sevndmtekrar hosgeldnnn
1.60 insallah girersin Benin 2 ay icinde 10 kg vermek hedefim 2. Bebegi düşünüyorumdaSenin boyun kaç :) ben seneye yaza Allahimin izniyle 38 40 bedenle girecem!
Bende 1 yillik evliyim ilk bebek dusunucem ama tabi zayiflayinca inşaAllah :)1.60 insallah girersin Benin 2 ay icinde 10 kg vermek hedefim 2. Bebegi düşünüyorumdaşu an 2.5 yasinda bir oglum var daha o hemileligimin kilolalari duruo maalesef :-(
Ne kadar az yiyorsunuz :) hoşbulduk bu aradaYe i arkadaslar hosgeldiniiiiz
Geleneksel menu paylasimimi yapiym hemen
Sabah
Yulaf kepekli kakaolu krepler
Bi bardak sut
Ara
Meyve tabagiiii ( her syden birer ikiser dilim dograyip yedim seftali armut falan )
Sabahtan kalan krepler
Krepleri fistik ezmesiyle yedim. Uc cay kasigi yemisimdir galiba.
Aksam
Firinda patlican yemegi, tabagimn uzerine cheddar peyniri koydum iki dilim
Tatlım ben izindeyim o yüzden fazla gelemiyorumTeşekkür ederim çok sağolun inşallah evet öyle ama boğazımı tutsam gerisi gelecek zaten
Kusura bakma tatlım ben izindeyim pek sık gelemiyorumHoşgeldin diyen arkadaşlara teşekkür ediyorumnmMefkurem hanm benim yazimi gormediniz sanirim duzenli paylasim yaparim yani hergun menumu yazarim bende 170 boyunda 24 yaş 107 kgym acinasi haldeyim ama yapicam basaricam..
Ay yok cnm yaa herhalde topign en oburu en kacamak yapani benim:) su yediklerm de inanlmaz tok tuttu walla:)Ne kadar az yiyorsunuz :) hoşbulduk bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?