• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tabiki yaparım yalnız yarın iş başı yapıcam kısmetse akşamları bildirim yapsam bi sakıncası olur mu? Adım Esra 26 yaşındayım 5 Ekimde 2 yıllık evli olucam kısmetse bebek istiyoruz olmadı hiç bir sorun olmamasına rağmen doktorda kilo vermemi önerdi ve glifor şeker ilacı başladı şekerim olmadığı halde boyum 1.70 kilom en son 92 di tartıma bugün pil alıcam kısmetse yarın güncel kilomu yazarım hedefim 75 kilo olmak nasipse yani 40/42 bedene girdiğim günleri görmek istiyorum
Hosgeldin cnm nice seneleri mutlu erismen dilegiyle inş.
Zayif olmak herkesin istegi bakalim inş

Hoşgeldin diyen arkadaşlara teşekkür ediyorumnm Mefkurem Mefkurem hanm benim yazimi gormediniz sanirim duzenli paylasim yaparim yani hergun menumu yazarim bende 170 boyunda 24 yaş 107 kgym :KK43: acinasi haldeyim ama yapicam basaricam..
Uzulme arkadasim verirsin bende ayni sen gibiyim 160 boy 105 tim 1 ayi gecti burdayim 101 civariyim birbirimize destek olarak verelim insallah su kilolari

Ye i arkadaslar hosgeldiniiiiz:KK49:
Geleneksel menu paylasimimi yapiym hemen
Sabah
Yulaf kepekli kakaolu krepler
Bi bardak sut

Ara
Meyve tabagiiii ( her syden birer ikiser dilim dograyip yedim seftali armut falan )
Sabahtan kalan krepler
Krepleri fistik ezmesiyle yedim. Uc cay kasigi yemisimdir galiba.

Aksam
Firinda patlican yemegi, tabagimn uzerine cheddar peyniri koydum iki dilim

Ye i arkadaslar hosgeldiniiiiz:KK49:
Geleneksel menu paylasimimi yapiym hemen
Sabah
Yulaf kepekli kakaolu krepler
Bi bardak sut

Ara
Meyve tabagiiii ( her syden birer ikiser dilim dograyip yedim seftali armut falan )
Sabahtan kalan krepler
Krepleri fistik ezmesiyle yedim. Uc cay kasigi yemisimdir galiba.

Aksam
Firinda patlican yemegi, tabagimn uzerine cheddar peyniri koydum iki dilim
Ne kadar az yiyorsunuz :) hoşbulduk bu arada ;)

Teşekkür ederim çok sağolun inşallah evet öyle ama boğazımı tutsam gerisi gelecek zaten
Tatlım ben izindeyim o yüzden fazla gelemiyorum
Ama sen ne kadar çok paylaşım yaparsan okadar motivasyonun yüksek olur

Hoşgeldin diyen arkadaşlara teşekkür ediyorumnm Mefkurem Mefkurem hanm benim yazimi gormediniz sanirim duzenli paylasim yaparim yani hergun menumu yazarim bende 170 boyunda 24 yaş 107 kgym :KK43: acinasi haldeyim ama yapicam basaricam..
Kusura bakma tatlım ben izindeyim pek sık gelemiyorum
Sadece biraz sabır ve azim cnm
Gerisi incecik olmak inşallah
Bana nasıl hissettiğimi sormuştun
Tabiki süper yeni doğmuş gibi hissediyorum
Sürekli etraftan iltifatlar alınca havalarda geziyorum

Bende menumu verıyımm..

sabah kahvaltı 10 gıbı peynır domates salatalık bı fıncan kahve

oglen 2 gıbı leblebı 3 tane mınık mınık cıkolata bayramdan kalan yanında kahve(Sekersız)

aksam 5.30 gıbı patates kofte patlıcan (fırında) yanında bı kase yogurt.

suyum 2 lt cıvarı spor yapmadım..

KİZLARRR MENUM GELİYORRRR

KALKİNCA 06.00 1k.kayisi 1 sb su

KAHVALTİ 06.30 3-4 yk special k musli

SAAT 11.00 ⅓ sacta borek (velim yapmis getirmis mecbur yedim yoksa bizi begenmiyo falan demesiler diye)

OGLE 14.00 8 yk patlican.yemegi 2 yk p.pilavi domates

SAAT 17.30 2 sekerli sutlu t.kahvesi

AKSAM 19.30 3 yk kabakli omlet 1 k.k.b peynir 2 catal tulum peynir domates salatalik biber 1 tk acisos 1 tbekmegi

SU 2.5 lt

Back