💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kizlar baklavami yaptim ımmmmm muthis oldu tadinada baktim cunku yarin ins oruclu olcam bugunden goz hakkini hallettim yarin komsularima vercem az az maksat hem gonul doysun tatliya hem cabuk bitsin.komsularda merak etti hamaratsin dedi ins sabaha soguyunca guzel olur

Ay pardon cok kotu cok hic begenmedim ne baklavasi yogurt sut yumurta ımm mis hepsi tatlida neymis.zaten saka yaptim hic beceremem kimsenin cani cekmesin
Oldumu basardimmi

Oldu oldu :)) pembe penguen dusunmeyn gbi oldu ama

Günaydın kızlar
Biraz önce işten geldim bişeyler atıştırıp yine çıkmam gerekiyor
Dün tek 4 kişi menü vermiş niye öyle oldu

Feyza ne güzel Kilo almamışın inşallah bende izinden sonra aynı şeyi derim

Birgül yine yaptın yapacağını eksiyle başlamışın haftaya hadi güzelim değerlendir bu avantajını

Emel bence yinede sonucun güzel tatlım bence haftayı eksiyle kapatırsın

Özlem sen Baklavaları götür bakalım yarın sonucun ne olacak Hem menüde yazmamışın

Füsun seninde artın çok değil güzelim zaten o kadar dikkatlisinki halledersin sen

Canan birben Ruveyde görünmemiş

Birben heralde alındı söylediklerime
Ama burda ne söyleniyorsa birbirimizin iyiliği için yoksa sürekli git gellerle yerimizde sayıp zaman kaybetmekten başka bişey yapmayız

Yoğun bi gün beni bekliyor
Sonra görüşürüz canlarım

Ben bayrama tatli yapmiyorum kizlarr:) belki sutlu bi tatli mi yapsam? Herkesin sagligi onemli:)
Sizin orlardaki duruma bağlı cnm Eğer sadece evdekiler içinse sütlü tatlı en iyisi
Bizim ailedekiler benden baklava beklediği için mecbur yapıcam

Kizlar slm.menumu yazayim

KALKİNCA 2k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 10.00 peynirli omlet 2 yk menemen 1 ç.ekmegi cay 1 kkb.peynir

ARA sekersiz t.kahvesi

OGLE ceyrek ekmek arasi domates peynir 2 yk makarna ( kizlar annemin evini temizledim 6 saat surmus hem aciktim yedim sonra yine calistim yedigimi yaktim)

AKSAM 08.15 yorgun olunca oyle ortaya buldugumu koydum peynirli omlet 3-4 catallik ton baligi domates peynir 1 ç.ekmegi

Su 3 lt

iyi akşamlarr
menüm gelsin
sabah 11.00 2 ince dilim diyet tam buğday ekmeği
1 yumurta
1.5 kibrit kutusu kadar peynir
2 zeytin
yarım muz
ara17.00
1 activia
biraz üzüm

akşam 19.30
2 pirzola
domates biber
su 2 litre ancak olmuştur
spor yapamadım akçaya geri döndük
iştahım mı açıldı ne doymuyorum

canım gerçi biraz fazla karbonhidrat almışsın ama yakmışsındır yediklerini :)

sağol canım ben de motivasyonumu kaybediyor gibi oluyorum tartı fazla gösterince falan ama sonra hemen toparlıyorum kendimi umarım halledebilirim

Abla cok deil ki yediklern. Onceden cok az yiodun sadece:) bnce gayet guzel bir menu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…