💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Merhabalarrr.. Cok korkarak cıktıgım tartı sonucu gozlerıme ınanamadıııımmmmm.. :KK73:

Baktım en son cuma gunu 74.4 pazartesı 74.5mısım.. Bugun 74.1 cıktımmm..

Ben cıddı manada +3-4 kılo beklıyodum spor yapamadım her gun pızzalar borekler dondurmalar yas pastalar.. :confused: Inanılmaz mutlu oldum.. Ve gece saat 7den sonra bısey yemedım sadece.. Bu kadarcık dıkkat etmeyle ve stressız kafa rahatlıgyla oluyo demekkı kılo vermek.. Gercekten cok buyuk bı ornek olsun bu halım sıze.. Suyumu bıle ıcmedım dogru duzgun ona ragmen gec saatte bısey yememenın etkısı ve psıkılojık olarak dıye yorumluyorum bu halımı.. :KK37:

Gercekten cok mutlu oldum kendı adıma.. :KK68:
Psikoloji gercktn cok onemli canim:) cok sevndm sonucun bole olmasina:)

Birgul ben erzurumu cok seviyorum ablam 7 senebogrtlik yapti bende ooooo defalarca geldim

Esimde 14 sene kalmis yuksek lisans yapiyordu hocasi cok ters bi.adam daha.ondan lisans tamamlayan cikmamis.sanirim esim de birakti hocasi ariyor tez noldu.diye.esimde onemsemiyo cunku adam beni.bile sinir.etti :( :(

Birgul ben erzurumu cok seviyorum ablam 7 senebogrtlik yapti bende ooooo defalarca geldim

Esimde 14 sene kalmis yuksek lisans yapiyordu hocasi cok ters bi.adam daha.ondan lisans tamamlayan cikmamis.sanirim esim de birakti hocasi ariyor tez noldu.diye.esimde onemsemiyo cunku adam beni.bile sinir.etti :KK43: :KK43:
Deme walla bnm de y. Lisans danismanm mezun ogrencisi yoktu allahtan gtti baska yere:)

Esimde 14 sene kalmis yuksek lisans yapiyordu hocasi cok ters bi.adam daha.ondan lisans tamamlayan cikmamis.sanirim esim de birakti hocasi ariyor tez noldu.diye.esimde onemsemiyo cunku adam beni.bile sinir.etti :KK43: :KK43:
Negzel bak :) gene yolun duserse bana da beklerim artik:)

Merhabalarrr.. Cok korkarak cıktıgım tartı sonucu gozlerıme ınanamadıııımmmmm.. :KK73:

Baktım en son cuma gunu 74.4 pazartesı 74.5mısım.. Bugun 74.1 cıktımmm..

Ben cıddı manada +3-4 kılo beklıyodum spor yapamadım her gun pızzalar borekler dondurmalar yas pastalar.. :confused: Inanılmaz mutlu oldum.. Ve gece saat 7den sonra bısey yemedım sadece.. Bu kadarcık dıkkat etmeyle ve stressız kafa rahatlıgyla oluyo demekkı kılo vermek.. Gercekten cok buyuk bı ornek olsun bu halım sıze.. Suyumu bıle ıcmedım dogru duzgun ona ragmen gec saatte bısey yememenın etkısı ve psıkılojık olarak dıye yorumluyorum bu halımı.. :KK37:

Gercekten cok mutlu oldum kendı adıma.. :KK68:
Emelle sende var bi torpil cozemedim arkadas ah ah

Kizlarrrr menunu yazayrummm

KALKİNCA 08.45 2 K.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 10.00 1 H.Yumurta domates ve sarimsaktan olusan domates sote peynir 1 ç.ekmegi

SAAT 12.30 tek sekerli Sutlu t.kahvesi

OGLE 14.00 sebzeli tavuk.yemegi 2 sb ayran

SAAT 15.00 cay 2 hurma

AKSAM 19.30 200 kalorilik special k musli

Su 3 olur

Bnm menu pek istedgm gbi oomadi ama her tarti gunu abartiorm zaten alistm artk
Sabah
Kreplerim
Bi bardak sut
Domates peynr
Bi tatli kasigi gistk ezmesi
Sedtali

Aksam
Patates kizartmasi ( cok deil )
Kofte ( saymadim)
Yarim bardak kola
Azcik uzum

Canlarımmm.. Tesekkur ederm pek gıremedım mısafırımız var menulere pek goz atamıyorum ama kusura bakmayın.. Bayramdan sonra normale donucez umarım hepımızz.. Bende menumu yazıyım hemen cıkmam lazım:KK51:

Sabah 10 gıbı 2 tane pızza(evde yapılms yagsız cok ınce hamurlu bıseydı) salatalık bı fıncan kahve zeytın peynır domates

oglen 1 gıbı 4-5 tane erık bı tane armut yedım

aksam 5 gıbı bı tabak(kucuk bı tabak) mantı yedım.. Kayserıden almstık yolda gelırken cokta severım.. Kızartma yemedım gun boyu cıkolata da yemedım..

7 gıbı bı fıncan kahve ıctım

Pek saglıklı olmadı farkındaym ama daha da duzelıcek ıns.. :KK39: suyumda 2.5 lt oldu spor 45 dk fılan yurudum baya tempoluydu :KK68:

hepınızı opuyorum kocaman ıyı geceler herkeseee :KK15:

iyi akşamlar :KK37:
menumu paylasayim
sabah 09.30
2 ince dilim diyet tam bugday ekmegi
1 yumurta
1.5 kibrit kutusu kadar peynir
2 tane zeytin
domates

ara 17.00
1 activia
1 muz

akşam 19.00
1 elma
su 2.5 litre

bugun devamli kosturduk rahat 2-3 saat yurumusumdur. bir de uykusuzum gunun yorgunlugu coktu ustume:KK16: ben yatiyorum o yuzden iyi geceler hepinize:KK36::KK37:

Canlarımmm.. Tesekkur ederm pek gıremedım mısafırımız var menulere pek goz atamıyorum ama kusura bakmayın.. Bayramdan sonra normale donucez umarım hepımızz.. Bende menumu yazıyım hemen cıkmam lazım:KK51:

Sabah 10 gıbı 2 tane pızza(evde yapılms yagsız cok ınce hamurlu bıseydı) salatalık bı fıncan kahve zeytın peynır domates

oglen 1 gıbı 4-5 tane erık bı tane armut yedım

aksam 5 gıbı bı tabak(kucuk bı tabak) mantı yedım.. Kayserıden almstık yolda gelırken cokta severım.. Kızartma yemedım gun boyu cıkolata da yemedım..

7 gıbı bı fıncan kahve ıctım

Pek saglıklı olmadı farkındaym ama daha da duzelıcek ıns.. :KK39: suyumda 2.5 lt oldu spor 45 dk fılan yurudum baya tempoluydu :KK68:

hepınızı opuyorum kocaman ıyı geceler herkeseee :KK15:
Slm gençler :-) feyzacim araverdin ya hemen kafan karismis senin.kuzum yemediklerimizi deil yediklerimizi yaziyoz biz :D :D

iyi akşamlar :KK37:
menumu paylasayim
sabah 09.30
2 ince dilim diyet tam bugday ekmegi
1 yumurta
1.5 kibrit kutusu kadar peynir
2 tane zeytin
domates

ara 17.00
1 activia
1 muz

akşam 19.00
1 elma
su 2.5 litre

bugun devamli kosturduk rahat 2-3 saat yurumusumdur. bir de uykusuzum gunun yorgunlugu coktu ustume:KK16: ben yatiyorum o yuzden iyi geceler hepinize:KK36::KK37:
Abla su azimle iradenin hepsi deil yarisini yolla bize yeter valla helal olsun masallah sana

Back