- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla cok deil ki yediklern. Onceden cok az yiodun sadece:) bnce gayet guzel bir menu
Bacilar bn doymadim hc bgn yesem de
Sabah
Dukan krep
Peynir
Yogurtlu muzlu yulaf ezmeli smoothie
Bir seftali
Aksam
Iki kasik pirinc pilavi
Tavuk
2 bardak ayran
Biraz uzum
Yarim da kadayif dolmasi. Kucuktu zaten. Ma su an o kdr acim ki anlatamam
Dogru walla da ben muzu cok severim:) ondan vazgecmem sanrm mmkn diil. Uzumle aram cok yok ama sofrada olnca yedim. Yemesem iydi. Muzu en azndan sbhbyemistm. Gerci aksam yemegi de 5 te bitmsti:) tek ii tarafi bu oldu:)sağol canım üzümle muz bir arada olmadı gibi geldi bana gözümde büyüdü :))
Ay bgn bn de uzumle muz yiyince bnm menuye yorm yaptn sandim:))sağol canım üzümle muz bir arada olmadı gibi geldi bana gözümde büyüdü :))
Ay bgn bn de uzumle muz yiyince bnm menuye yorm yaptn sandim:))
Abla fazla degilki menun gayet iyiiyi akşamlarr
menüm gelsin
sabah 11.00 2 ince dilim diyet tam buğday ekmeği
1 yumurta
1.5 kibrit kutusu kadar peynir
2 zeytin
yarım muz
ara17.00
1 activia
biraz üzüm
akşam 19.30
2 pirzola
domates biber
su 2 litre ancak olmuştur
spor yapamadım akçaya geri döndük
iştahım mı açıldı ne doymuyorum![]()
Abla fazla degilki menun gayet iyi
Slm herkese bende menumu yazayim gece gec yatmistim baklava ve 3 bardak su ictim sahurda bisey yiyemedim daha su sisirdi diye.
Bugun iftarda kozlenmis patlican biber yogurt ve 5 kasik yesil mercimekli bulgur pilavi yedim cocugu spora goturdum falan
Cnm sıkkın moralim bozuk gelemedim pek bugun
Hayrdir kuzum noldu her sy yokunda miSlm herkese bende menumu yazayim gece gec yatmistim baklava ve 3 bardak su ictim sahurda bisey yiyemedim daha su sisirdi diye.
Bugun iftarda kozlenmis patlican biber yogurt ve 5 kasik yesil mercimekli bulgur pilavi yedim cocugu spora goturdum falan
Cnm sıkkın moralim bozuk gelemedim pek bugun