💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

@EMELinEMELi canım cumaya gore eksidesin. olumlu dusun moral bozmak yok belki dune gore vucut baska bir nedenden dolayi su toplamistir sonucta yediklerimiz hemen yaga donusmez

BBD hep ayni saatlerde tartilmadin mi sonuc farkli cikabiliyor ondan olabilir kuzum ya da baska bir nedenden motivasyonunu yuksek tut

storeperde
tebrikler kuzum

Ya kizlar esimle aram cok iyi ama su her dakka kahveye gitmesi canimi sıkıyo dun aksam ustu rahatsizlandim onunda beli agriyodu disari cikmadan once neyse arabayida sattikya evle kahve arasi hem rampa hem mesafe cok cocugu spora goturmedi saat 10 olmus bilardo oynuyo bende aradim kizdim sus sus tepeye cikiyolar dedim b3lim agriyo dedin bana bilard9 oynuyosun

He bide fanatik besiktasliyiz
Gecen bi tisort almistim ustunde dalga resmi falan var bide sarimsı gunes vay efendim fenerli tisort giyyosun falan demisler bizumkide kalemle yeni aldigim tisordu del 3-5 yerinden ay nasil uzuldum anlatamam

bosver kuzum evliligin tadi tuzu bunlar delinen tisort olsun canin sagolsun

canim orada harciyacagi parayi biriktirmesini isteyip sevdigi bir seyler almaya yonlendir ise yarayabilir
Yok abla işl3mez oyle seyler ya.bi abi var akrabamiz okadar esinin yanina gidiyorum hic kagit falan oynadigini gormedim dedi.milleti izliyo sohbet ediyo cay iciyo sadece.bide bilardo oynuyomus cok seviyo

Birben cim ben yapcam listeyi zuhal abla gelene kadar herkes gelemedi listeyi aksam ustu hazirlayalim.pazartesi normal bildirum yapip cumada inş bayram artilarindan siyrilip bomba gibi eksilerle devam ederiz

Genelde ayni saatlerde tartiliorm
Bu sefer nie bile oldu bilmiorm ama vok da sis hissediorum. Insallah cumaya gitms olurr

Gecen bi tisort almistim ustunde dalga resmi falan var bide sarimsı gunes vay efendim fenerli tisort giyyosun falan demisler bizumkide kalemle yeni aldigim tisordu del 3-5 yerinden ay nasil uzuldum anlatamam
Ay kuzum o arkadaslarinin gazina gelmistir:)) giden tshirt olsn ama tabi hediye oldgndan ole yapmayaydi iydi. Erkek iste, oyle cnk gaza geliolar ki:) sikma canini, gul gec hatta komik cnku:)

Ozkem.bak.canim uzerine.gidersen.geri teper otur bi guzel konus zaman ve saat konusunda anlasma yap sen de yyanlislikla onun tsortunu zedele :)

Uzulurse ya da kizarsa ben de ayni duygulari hissetmistim gecer de

Madem bilardo oynamak bu kadar eglenceli bana da ogret beraber oynayalim fikrini sun bakalim ne dicekkk

Selam arkadaşlar
Kizlar ben artinim alasni yaptm:))
Ptesi:85,2
Caesamba:86,5
Fark: + 1,3
Ama ama amaaaa. Bence bu iste bu is var:)
ben suyu cook az içtim bir günde öyle olmuştu canım.normal du içmeye başlayınca vücut geri koydu herhalde diye düşündüm.
çok komik aslında
Birben cim ben yapcam listeyi zuhal abla gelene kadar herkes gelemedi listeyi aksam ustu hazirlayalim.pazartesi normal bildirum yapip cumada inş bayram artilarindan siyrilip bomba gibi eksilerle devam ederiz
benim son kez tartım yok canım.bayram tatili ile beraber artık bitiyor.okullar aciliyorbundan sonra aksama inşallah

Reactions: BBD
KuZm suyu nrmalde sayarak icmedgm
Icn bilemedm ama sanki cokmucmedim dun sahi. Bakalm insallah duzelr durumlar:) tartina kavus sn de artikjk:)

Kiz girme kanima aksam onunda koyden geldigimde aldigi hediye tisortu bnm ustumdeydi yirtsammi falan dedim kendi kendime

ta
KuZm suyu nrmalde sayarak icmedgm
Icn bilemedm ama sanki cokmucmedim dun sahi. Bakalm insallah duzelr durumlar:) tartina kavus sn de artikjk:)
evet yaa bu tatil çok uzadı.sıkıldım inan.tarife değiştirme lazım.şimdi eşimin tel den yaziyrm.o da olmuyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…