- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Ya kizlar esimle aram cok iyi ama su her dakka kahveye gitmesi canimi sıkıyo dun aksam ustu rahatsizlandim onunda beli agriyodu disari cikmadan once neyse arabayida sattikya evle kahve arasi hem rampa hem mesafe cok cocugu spora goturmedi saat 10 olmus bilardo oynuyo bende aradim kizdim sus sus tepeye cikiyolar dedim b3lim agriyo dedin bana bilard9 oynuyosun
He bide fanatik besiktasliyiz
Gecen bi tisort almistim ustunde dalga resmi falan var bide sarimsı gunes vay efendim fenerli tisort giyyosun falan demisler bizumkide kalemle yeni aldigim tisordu del 3-5 yerinden ay nasil uzuldum anlatamam
Sagol cnm bizden tecrubelisin abla napsam su kahve olayini hep boylemi devam eder yadunyadamisafir canım bu arada cook gecmis olsun
Sagol cnm bizden tecrubelisin abla napsam su kahve olayini hep boylemi devam eder ya
Yok abla işl3mez oyle seyler ya.bi abi var akrabamiz okadar esinin yanina gidiyorum hic kagit falan oynadigini gormedim dedi.milleti izliyo sohbet ediyo cay iciyo sadece.bide bilardo oynuyomus cok seviyocanim orada harciyacagi parayi biriktirmesini isteyip sevdigi bir seyler almaya yonlendir ise yarayabilir
Birben cim ben yapcam listeyi zuhal abla gelene kadar herkes gelemedi listeyi aksam ustu hazirlayalim.pazartesi normal bildirum yapip cumada inş bayram artilarindan siyrilip bomba gibi eksilerle devam ederizBende giremiyom zaman zaman kizlar artik su faturayi bayramdan sonra oderler insallah diye dusunuyorum. Zor oluyo bole annemin telefonundann herneyse bildirim yapayim
Gecen cuma 103.9
Bugün 104.3
Fark +400 gr
E simdi bugun liste yapilcak mi haftaya peki cuma mi tartilicaz tekrar?? Kafalar karisti benim
Genelde ayni saatlerde tartiliorm@EMELinEMELi canım cumaya gore eksidesin. olumlu dusun moral bozmak yok belki dune gore vucut baska bir nedenden dolayi su toplamistir sonucta yediklerimiz hemen yaga donusmez
BBD hep ayni saatlerde tartilmadin mi sonuc farkli cikabiliyor ondan olabilir kuzum ya da baska bir nedenden motivasyonunu yuksek tut
storeperde
tebrikler kuzum
Ay kuzum o arkadaslarinin gazina gelmistir:)) giden tshirt olsn ama tabi hediye oldgndan ole yapmayaydi iydi. Erkek iste, oyle cnk gaza geliolar ki:) sikma canini, gul gec hatta komik cnku:)He bide fanatik besiktasliyiz
Gecen bi tisort almistim ustunde dalga resmi falan var bide sarimsı gunes vay efendim fenerli tisort giyyosun falan demisler bizumkide kalemle yeni aldigim tisordu del 3-5 yerinden ay nasil uzuldum anlatamam
ben suyu cook az içtim bir günde öyle olmuştu canım.normal du içmeye başlayınca vücut geri koydu herhalde diye düşündüm.Kizlar ben artinim alasni yaptm:))
Ptesi:85,2
Caesamba:86,5
Fark: + 1,3
Ama ama amaaaa. Bence bu iste bu is var:)
çok komik aslındaHe bide fanatik besiktasliyiz
benim son kez tartım yok canım.Birben cim ben yapcam listeyi zuhal abla gelene kadar herkes gelemedi listeyi aksam ustu hazirlayalim.pazartesi normal bildirum yapip cumada inş bayram artilarindan siyrilip bomba gibi eksilerle devam ederiz
KuZm suyu nrmalde sayarak icmedgmSelam arkadaşlar
ben suyu cook az içtim bir günde öyle olmuştu canım.normal du içmeye başlayınca vücut geri koydu herhalde diye düşündüm.
çok komik aslında
benim son kez tartım yok canım.bayram tatili ile beraber artık bitiyor.okullar aciliyor bundan sonra aksama inşallah
Ozkem.bak.canim uzerine.gidersen.geri teper otur bi guzel konus zaman ve saat konusunda anlasma yap se
Günaydın kızlar
Biraz önce işten geldim bişeyler atıştırıp yine çıkmam gerekiyor
Dün tek 4 kişi menü vermiş niye öyle oldu
Feyza ne güzel Kilo almamışın inşallah bende izinden sonra aynı şeyi derim
Birgül yine yaptın yapacağını eksiyle başlamışın haftaya hadi güzelim değerlendir bu avantajını
Emel bence yinede sonucun güzel tatlım bence haftayı eksiyle kapatırsın
Özlem sen Baklavaları götür bakalım yarın sonucun ne olacak Hem menüde yazmamışın
Füsun seninde artın çok değil güzelim zaten o kadar dikkatlisinki halledersin sen
Canan birben Ruveyde görünmemiş
Birben heralde alındı söylediklerime
Ama burda ne söyleniyorsa birbirimizin iyiliği için yoksa sürekli git gellerle yerimizde sayıp zaman kaybetmekten başka bişey yapmayız
Yoğun bi gün beni bekliyor
Sonra görüşürüz canlarımbayram temizliği kota meselesi ...o yüzden ablaGünaydın kızlar
Biraz önce işten geldim bişeyler atıştırıp yine çıkmam gerekiyor
Dün tek 4 kişi menü vermiş niye öyle oldu
Feyza ne güzel Kilo almamışın inşallah bende izinden sonra aynı şeyi derim
Birgül yine yaptın yapacağını eksiyle başlamışın haftaya hadi güzelim değerlendir bu avantajını
Emel bence yinede sonucun güzel tatlım bence haftayı eksiyle kapatırsın
Özlem sen Baklavaları götür bakalım yarın sonucun ne olacak Hem menüde yazmamışın
Füsun seninde artın çok değil güzelim zaten o kadar dikkatlisinki halledersin sen
Canan birben Ruveyde görünmemiş
Birben heralde alındı söylediklerime
Ama burda ne söyleniyorsa birbirimizin iyiliği için yoksa sürekli git gellerle yerimizde sayıp zaman kaybetmekten başka bişey yapmayız
Yoğun bi gün beni bekliyor
Sonra görüşürüz canlarım
Kiz girme kanima aksam onunda koyden geldigimde aldigi hediye tisortu bnm ustumdeydi yirtsammi falan dedim kendi kendimeOzkem.bak.canim uzerine.gidersen.geri teper otur bi guzel konus zaman ve saat konusunda anlasma yap sen de yyanlislikla onun tsortunu zedele :)
Uzulurse ya da kizarsa ben de ayni duygulari hissetmistim gecer de
Madem bilardo oynamak bu kadar eglenceli bana da ogret beraber oynayalim fikrini sun bakalim ne dicekkk
evet yaa bu tatil çok uzadı.sıkıldım inan.tarife değiştirme lazım.şimdi eşimin tel den yaziyrm.o da olmuyor ...KuZm suyu nrmalde sayarak icmedgm
Icn bilemedm ama sanki cokmucmedim dun sahi. Bakalm insallah duzelr durumlar:) tartina kavus sn de artikjk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?