Psikoloji gercktn cok onemli canim:) cok sevndm sonucun bole olmasina:)Merhabalarrr.. Cok korkarak cıktıgım tartı sonucu gozlerıme ınanamadıııımmmmm..
Baktım en son cuma gunu 74.4 pazartesı 74.5mısım.. Bugun 74.1 cıktımmm..
Ben cıddı manada +3-4 kılo beklıyodum spor yapamadım her gun pızzalar borekler dondurmalar yas pastalar..Inanılmaz mutlu oldum.. Ve gece saat 7den sonra bısey yemedım sadece.. Bu kadarcık dıkkat etmeyle ve stressız kafa rahatlıgyla oluyo demekkı kılo vermek.. Gercekten cok buyuk bı ornek olsun bu halım sıze.. Suyumu bıle ıcmedım dogru duzgun ona ragmen gec saatte bısey yememenın etkısı ve psıkılojık olarak dıye yorumluyorum bu halımı..
Gercekten cok mutlu oldum kendı adıma..
Deme walla bnm de y. Lisans danismanm mezun ogrencisi yoktu allahtan gtti baska yere:)Birgul ben erzurumu cok seviyorum ablam 7 senebogrtlik yapti bende ooooo defalarca geldim
Esimde 14 sene kalmis yuksek lisans yapiyordu hocasi cok ters bi.adam daha.ondan lisans tamamlayan cikmamis.sanirim esim de birakti hocasi ariyor tez noldu.diye.esimde onemsemiyo cunku adam beni.bile sinir.etti
Negzel bak :) gene yolun duserse bana da beklerim artik:)Birgul ben erzurumu cok seviyorum ablam 7 senebogrtlik yapti bende ooooo defalarca geldim
Esimde 14 sene kalmis yuksek lisans yapiyordu hocasi cok ters bi.adam daha.ondan lisans tamamlayan cikmamis.sanirim esim de birakti hocasi ariyor tez noldu.diye.esimde onemsemiyo cunku adam beni.bile sinir.etti
Ordami ogretmensin cnmErzurum ohrenci icin bulunmaz nimet:)) gezcek tozcak hava ve mekan olmayinca oh mis iste kendini ders calismaya versin:)) hayrli olsn canm, bakarsin ingilizce derslerine de ben girerim:)
Emelle sende var bi torpil cozemedim arkadas ah ahMerhabalarrr.. Cok korkarak cıktıgım tartı sonucu gozlerıme ınanamadıııımmmmm..
Baktım en son cuma gunu 74.4 pazartesı 74.5mısım.. Bugun 74.1 cıktımmm..
Ben cıddı manada +3-4 kılo beklıyodum spor yapamadım her gun pızzalar borekler dondurmalar yas pastalar..Inanılmaz mutlu oldum.. Ve gece saat 7den sonra bısey yemedım sadece.. Bu kadarcık dıkkat etmeyle ve stressız kafa rahatlıgyla oluyo demekkı kılo vermek.. Gercekten cok buyuk bı ornek olsun bu halım sıze.. Suyumu bıle ıcmedım dogru duzgun ona ragmen gec saatte bısey yememenın etkısı ve psıkılojık olarak dıye yorumluyorum bu halımı..
Gercekten cok mutlu oldum kendı adıma..
Eet kuzum unide calsiormOrdami ogretmensin cnm
Bayramlarda hc yemem zaten kuzum bu neyin nesiydi anladm. Ayrica itiraf ediym cikolatann tadi hc de htrladgm kdr guzel diilmsBirgul dur.kiz daha bayram bile gelmedi
Slm gençlerCanlarımmm.. Tesekkur ederm pek gıremedım mısafırımız var menulere pek goz atamıyorum ama kusura bakmayın.. Bayramdan sonra normale donucez umarım hepımızz.. Bende menumu yazıyım hemen cıkmam lazım
Sabah 10 gıbı 2 tane pızza(evde yapılms yagsız cok ınce hamurlu bıseydı) salatalık bı fıncan kahve zeytın peynır domates
oglen 1 gıbı 4-5 tane erık bı tane armut yedım
aksam 5 gıbı bı tabak(kucuk bı tabak) mantı yedım.. Kayserıden almstık yolda gelırken cokta severım.. Kızartma yemedım gun boyu cıkolata da yemedım..
7 gıbı bı fıncan kahve ıctım
Pek saglıklı olmadı farkındaym ama daha da duzelıcek ıns..suyumda 2.5 lt oldu spor 45 dk fılan yurudum baya tempoluydu
hepınızı opuyorum kocaman ıyı geceler herkeseee
Abla su azimle iradenin hepsi deil yarisini yolla bize yeter valla helal olsun masallah sanaiyi akşamlar
menumu paylasayim
sabah 09.30
2 ince dilim diyet tam bugday ekmegi
1 yumurta
1.5 kibrit kutusu kadar peynir
2 tane zeytin
domates
ara 17.00
1 activia
1 muz
akşam 19.00
1 elma
su 2.5 litre
bugun devamli kosturduk rahat 2-3 saat yurumusumdur. bir de uykusuzum gunun yorgunlugu coktu ustumeben yatiyorum o yuzden iyi geceler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?