💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Mervecim sende iradelisin vazgecme en son gordugumde 69 dun galiba sakin vazgecme bu aralar kafam pek rahat degil biraz rahatlayin size katilacam bende oglumla diyet yapiyorum onun beni ornek almasi icin
Bana diyorki anne sen hic abur cubur yemiyorsun cips yemiyorsun bende sagliksiz diyorum meyve sebze ev yemekleri daha guzel guclendirir diyorum en son yarim kavanoz nutellayi cope attim artik almiyorum
Yarin okullar aciliyor okulda oldugu zaman daha rahat kilo veriyor okulda kantin yok cocuklar kendi yiyeceklerini goturuyor bende ekmek arasi biseyler ve meyve koyuyorum ogretmenlerde sagliksiz yiyeceklere izin vermiyor evde sıkıldığında hep yiyecege yoneliyor evde kurabiye tatli ariyor veriyorum ama olculu daha cok hareket etmesini sagliyorum eskisi gibi paketle abur cubu onune koymuyorum kardesiyle oynattiriyorum kizimin kilo problemi yok aksine o da zayif onada kilo aldirnaya calisiyorum bir cocugun kilolu bir cocugun zayif olmasi benide zorluyor :)
Benim annemde bu konuda cok umursamaz oglum ora gittiginde surekli soykuyorum yemek meyve ver diye
Ben kucukkende gunumuz abur cuburla gecerdi yemek hic sevmezdim annemde hic saglikli yemeye yonlendirmezdi
Sonuc bende ccocuklugumdan beri kilo problemiyle bogustum

Son düzenleyen: Moderatör:
Slmmm kizlar

Aksam yorgunluktan ve belimin agrisindan teli elime alamadim

Evi baklavalar pastalar hamurisleri ele geçirmiş durumda
Cok şükür başarıyla atlattim

Gün icinde bisey yiyecek zamanim olmadi, canimda istemedi

18.30
2 sk et kavurma
Salata

Ara 1 avuc kuruyemis
2 minik kare cuko

Suyu olcemedim

Cnm yulaf meyve vs. Le cok guzel tarifler var, sekersiz, unsuz
Patates, kabaktan cipsde var
Nutellayi findik, hurmayla evde yapabilirsin

Cocuklar ıvır zivir yerine kuruyemis aliskanligi kazansa daha iyi olur
Ben 1 kaseye findik badem ceviz vs. Ne olursa koyup karistiriyorum, onu yiyolar
Bide ceviz yiyince cok akilli olacaksiniz diyorum :)))

Denp kuzum 2 günü cok kötü gecirmedim ama bugün tek 100 gr eksi vardi

Denp kuzum 2 günü cok kötü gecirmedim ama bugün tek 100 gr eksi vardi
Ablam belliki çok ayakta kalmış yorulmussun üstüne pek birseyde yiyememissin hem meto yavaşlamıştır besin az gelince hemde yoğunluk odem yapmıştır.Moral bozmak yok bugün olmadı yarin guzel bir baslangicla gidecek kilolar

Bugün Öğlen ekmeksiz saglikli bi kahvalti yaptim cnm
Evde yemek var ama ben parayi bastırıp kabak almistim
Aksama kabak yogurt yapayim diyorum

Saat 11
Peynirli maydanozlu omlet ( 2 yumurta 1 dilim peynırden)
1 adet etimek
1 kupa şekersiz cay

Saat 15
1 bardak kefir + 1 mınık muz

Saat 18.
1 kepçe ezogelin
4 yk kuru bamya yemegı
3 yk dereotlu yoğurt
3.5 lt su
2 fıncan dıbek kahve 1 sade soda
35 dk dambıl çalışması

Kuzum bu koruma degil kilo verme menüsü gibi

Sen kesin 49 a falan duşmuşsundur alçisiz :))

68 suan canım ama baya zorlanıyorum ama bisekilde devam etmeye calısıyorum

Daha cok saglıklı atıstırmalıklar yapsan canım cips almıyorum mesela eve ben fırında yapıyorum cokta guzel oluyor emınım daha bir suru cocukların sevecegı abur cubur yerine gececek seyler vardır cok sanslılarkı bilinclı bir anneleri var emınım ileride cok iyi anlayacaklar bunu
. Benim de ufaklık iri buyugum zayıf bakalım ben napcam

Bugünde misafir vardi
Buyuk gorumcemler, kv gil geldi
Cocuklarda vardi
Simdi pestilim cikmis halde otuyorum

07.02.pazar

Sabah
Sirkeli su
Sade kahve

13.00
2 yumurta, az süt, 1 tk ketentohumu unuyla krep
Peynir
Yarim avakado
Maydonoz dereotu

Ara
1 avuc kuruyemis

19.30
2 küçük kabak, yogurt, maydonoz dereotuyla salata
2 minik kuru biber dolması, bulgurlu (dün yemeyince cok cnm istedi)

Su 2.5 lt

7 şubat menüsü

Sabah 7.30
Peynirli yumurta
1 dilim ekmek
Nescafe

13.30
Az yumurta
Yarim dilim ekmek
Çay
Yarim dilim kaşar
4 zeytin
2 çk tahin pekmez

16.00
İspanak yemegi
Yarim dilim ekmek

19.00
6 kasik bulgur
4 5 kasik tavuk sote
Salata

21.00
Cay

Menum
Sabah
1 avuc kuruyemıs

Aksam
1 kase brokoli
200 gr tavuj
Sogus salata

Su:2lt, 1lt dukan birasi

Zipzip-
Sabah hic bisey yememissin canim ama guzel kilo vermissin maşallah canim
Dediklerini deniyecem tatlim sagol
Cocuklara krep yaparken artik yulaf kullaniyorum tatlim
cipside deniyecem
Senin bi ara kola bagimliligin vardi ne yaptun yendinmi o bagimliligi aslinda hic almamak daha iyi benimde cikolata bagimliligim var ozellikle yemekten sonra cok siddetleniyor su iciyorum ben su yada sekersiz cay icince tatli krizi geciyor
Cocuklarla diyet yapiyoruz iste bugun ogluma abur cubur vermedim yemek yedi guzel guzel cok mutlu oldum
Ben kucukken cok yemek secerdim salcasi bile gozume batardı yemezdim birazda abur cuburdan destek aldigim icin yemezdim annem vermese yemekvyerdim belki ev yemeklerine uzun bir dure hep yabanci kaldim maalesef
Kuruyemisten findik ve bademi seviyorlar abla bidr kajuyu cok seviyor cocuklar
Bazen abur cubur ararken kuruyemis buluyor oturup yiyor :)
Ceviz biraz acimsi oldugu icin pek yemiyor cocuklar ama zamani geldiginde tol kenarlarinda ceviz agaclarinda oluyor kopariyoruz cocuklar daldan koparinca biraz daha hosuna gidiyor yiyorlar
Gecen gun cocuklar krep istedi evde yulaf vardi un gibi yapip krep yaptim dihlger kreplerden daha cok begendiler kizimib kabizlik sorunu oldugu icin yulaf sindirimi daha kolay ve besleyici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…