Mervecim sende iradelisin vazgecme en son gordugumde 69 dun galiba sakin vazgecme bu aralar kafam pek rahat degil biraz rahatlayin size katilacam bende oglumla diyet yapiyorum onun beni ornek almasi icinSen kendini kotu hissetme canım yası buyudukce anlayacak ne yapmak istedıgıni zaten kısıtlamıyorum diyorsun olculu veriyorum diyorsun hareketını mumkun mertebe arttırmaya calıs bende yemeklerini cok fazla kısıtlamaktan daha kolay olur gıbı sankı. Keske buradaki doktorlarda aynı sekılde olabilseydi suan nasıl bilmiyorum ama benim cocuklugumda degıldı hayatım kilo almaya basladık tan sonra hep evde odamda gectı ev halkının ıcıne bile cikmak ıstemezdım
Hosgeldin cnmMutlu pazarlarkaçak geldi
Cnm yulaf meyve vs. Le cok guzel tarifler var, sekersiz, unsuzMervecim sende iradelisin vazgecme en son gordugumde 69 dun galiba sakin vazgecme bu aralar kafam pek rahat degil biraz rahatlayin size katilacam bende oglumla diyet yapiyorum onun beni ornek almasi icin
Bana diyorki anne sen hic abur cubur yemiyorsun cips yemiyorsun bende sagliksiz diyorum meyve sebze ev yemekleri daha guzel guclendirir diyorum en son yarim kavanoz nutellayi cope attim artik almiyorum
Yarin okullar aciliyor okulda oldugu zaman daha rahat kilo veriyor okulda kantin yok cocuklar kendi yiyeceklerini goturuyor bende ekmek arasi biseyler ve meyve koyuyorum ogretmenlerde sagliksiz yiyeceklere izin vermiyor evde sıkıldığında hep yiyecege yoneliyor evde kurabiye tatli ariyor veriyorum ama olculu daha cok hareket etmesini sagliyorum eskisi gibi paketle abur cubu onune koymuyorum kardesiyle oynattiriyorum kizimin kilo problemi yok aksine o da zayif onada kilo aldirnaya calisiyorum bir cocugun kilolu bir cocugun zayif olmasi benide zorluyor :)
Benim annemde bu konuda cok umursamaz oglum ora gittiginde surekli soykuyorum yemek meyve ver diye
Ben kucukkende gunumuz abur cuburla gecerdi yemek hic sevmezdim annemde hic saglikli yemeye yonlendirmezdi
Sonuc bende ccocuklugumdan beri kilo problemiyle bogustum
Slmmm kizlar
Aksam yorgunluktan ve belimin agrisindan teli elime alamadim
Evi baklavalar pastalar hamurisleri ele geçirmiş durumda
Cok şükür başarıyla atlattim
Gün icinde bisey yiyecek zamanim olmadi, canimda istemedi
18.30
2 sk et kavurma
Salata
Ara 1 avuc kuruyemis
2 minik kare cuko
Suyu olcemedim
Ablam belliki çok ayakta kalmış yorulmussun üstüne pek birseyde yiyememissin hem meto yavaşlamıştır besin az gelince hemde yoğunluk odem yapmıştır.Moral bozmak yok bugün olmadı yarin guzel bir baslangicla gidecek kilolar
Bugün Öğlen ekmeksiz saglikli bi kahvalti yaptim cnmAblam belliki çok ayakta kalmış yorulmussun üstüne pek birseyde yiyememissin hem meto yavaşlamıştır besin az gelince hemde yoğunluk odem yapmıştır.Moral bozmak yok bugün olmadı yarin guzel bir baslangicla gidecek kilolar
Harika iste buBugün Öğlen ekmeksiz saglikli bi kahvalti yaptim cnm
Evde yemek var ama ben parayi bastırıp kabak almistim
Aksama kabak yogurt yapayim diyorum
Çarşamba günü ufak bi tatile çıktık abla toparlanamadım daha yarın düzenli başlayacağım inşallahHosgeldin cnm
Cuma bildirimde yapmadin :))
Kuzum bu koruma degil kilo verme menüsü gibiSaat 11
Peynirli maydanozlu omlet ( 2 yumurta 1 dilim peynırden)
1 adet etimek
1 kupa şekersiz cay
Saat 15
1 bardak kefir + 1 mınık muz
Saat 18.
1 kepçe ezogelin
4 yk kuru bamya yemegı
3 yk dereotlu yoğurt
3.5 lt su
2 fıncan dıbek kahve 1 sade soda
35 dk dambıl çalışması
68 suan canım ama baya zorlanıyorum ama bisekilde devam etmeye calısıyorumMervecim sende iradelisin vazgecme en son gordugumde 69 dun galiba sakin vazgecme bu aralar kafam pek rahat degil biraz rahatlayin size katilacam bende oglumla diyet yapiyorum onun beni ornek almasi icin
Bana diyorki anne sen hic abur cubur yemiyorsun cips yemiyorsun bende sagliksiz diyorum meyve sebze ev yemekleri daha guzel guclendirir diyorum en son yarim kavanoz nutellayi cope attim artik almiyorum
Yarin okullar aciliyor okulda oldugu zaman daha rahat kilo veriyor okulda kantin yok cocuklar kendi yiyeceklerini goturuyor bende ekmek arasi biseyler ve meyve koyuyorum ogretmenlerde sagliksiz yiyeceklere izin vermiyor evde sıkıldığında hep yiyecege yoneliyor evde kurabiye tatli ariyor veriyorum ama olculu daha cok hareket etmesini sagliyorum eskisi gibi paketle abur cubu onune koymuyorum kardesiyle oynattiriyorum kizimin kilo problemi yok aksine o da zayif onada kilo aldirnaya calisiyorum bir cocugun kilolu bir cocugun zayif olmasi benide zorluyor :)
Benim annemde bu konuda cok umursamaz oglum ora gittiginde surekli soykuyorum yemek meyve ver diye
Ben kucukkende gunumuz abur cuburla gecerdi yemek hic sevmezdim annemde hic saglikli yemeye yonlendirmezdi
Sonuc bende ccocuklugumdan beri kilo problemiyle bogustum
Menum
Sabah
1 avuc kuruyemıs
Aksam
1 kase brokoli
200 gr tavuj
Sogus salata
Su:2lt, 1lt dukan birasi
Zipzip-
Sabah hic bisey yememissin canim ama guzel kilo vermissin maşallah canimMenum
Sabah
1 avuc kuruyemıs
Aksam
1 kase brokoli
200 gr tavuj
Sogus salata
Su:2lt, 1lt dukan birasi
Zipzip-
Dediklerini deniyecem tatlim sagol68 suan canım ama baya zorlanıyorum ama bisekilde devam etmeye calısıyorum
Daha cok saglıklı atıstırmalıklar yapsan canım cips almıyorum mesela eve ben fırında yapıyorum cokta guzel oluyor emınım daha bir suru cocukların sevecegı abur cubur yerine gececek seyler vardır cok sanslılarkı bilinclı bir anneleri var emınım ileride cok iyi anlayacaklar bunu
. Benim de ufaklık iri buyugum zayıf bakalım ben napcam
Kuruyemisten findik ve bademi seviyorlar abla bidr kajuyu cok seviyor cocuklarCnm yulaf meyve vs. Le cok guzel tarifler var, sekersiz, unsuz
Patates, kabaktan cipsde var
Nutellayi findik, hurmayla evde yapabilirsin
Cocuklar ıvır zivir yerine kuruyemis aliskanligi kazansa daha iyi olur
Ben 1 kaseye findik badem ceviz vs. Ne olursa koyup karistiriyorum, onu yiyolar
Bide ceviz yiyince cok akilli olacaksiniz diyorum :)))
Seviyeleri yapıyorum canım 2. Seviyede sabah sadece kuruyemıs varSabah hic bisey yememissin canim ama guzel kilo vermissin maşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?