Cipsi patates soyacagı ile yapıyorum birde sosluyorun guzel oluyor benim ufaklık hergun anne patatesten cips yap diyor onceden hergun al diye yırtınıyorduDediklerini deniyecem tatlim sagol
Cocuklara krep yaparken artik yulaf kullaniyorum tatlim
cipside deniyecem
Senin bi ara kola bagimliligin vardi ne yaptun yendinmi o bagimliligi aslinda hic almamak daha iyi benimde cikolata bagimliligim var ozellikle yemekten sonra cok siddetleniyor su iciyorum ben su yada sekersiz cay icince tatli krizi geciyor
Cocuklarla diyet yapiyoruz iste bugun ogluma abur cubur vermedim yemek yedi guzel guzel cok mutlu oldum
Ben kucukken cok yemek secerdim salcasi bile gozume batardı yemezdim birazda abur cuburdan destek aldigim icin yemezdim annem vermese yemekvyerdim belki ev yemeklerine uzun bir dure hep yabanci kaldim maalesef
Afiyet olsun ozaman canimSeviyeleri yapıyorum canım 2. Seviyede sabah sadece kuruyemıs var
Bende deneyim tatlim saglikli abur cuburlar iyi ama cok sık verme bence yemekte yesinler ev yemekleri cok onemliCipsi patates soyacagı ile yapıyorum birde sosluyorun guzel oluyor benim ufaklık hergun anne patatesten cips yap diyor onceden hergun al diye yırtınıyordu
Yok canım yenemedim hala daha deli gibi seviyorum ve ıcmek istiyorum suan bastırmaya calısıyorum kahveyle sodayla nereye kadar gider bilmem
Bak o konuda haklısın canım bende ne zaman. Cocuklarda abur cuburu azalttım o zaman yemeklerın tadına bakmaya basladı lar yada sevdikleri yemekleri yaparmısın demeye basladılar canım
Bugun huma boyum uzayacak diye keçiboynuzu pekmezi yemek istedi
Bal keske sevseler canım kp in arıları var ordan dogal dogal geliyor ama Cocuklara yedirmek ne mumkun pankeklerin ıcıne katıyorum bende sevmedikleri seylerı bir sekılde fark ettirmeden yedirmeye calısıyorumAfiyet olsun ozaman canim
Bende deneyim tatlim saglikli abur cuburlar iyi ama cok sık verme bence yemekte yesinler ev yemekleri cok onemli
Bende kısıtlı veriyorum artik
Dedigim gibi cocuklar evde bisey bulamayinca yemege yoneliyor aciikinca ev yemegine yoneliyorlar mecbur yiyorlar ben bugun oyle yaptim cocuklar bir guzel yediler yemegini :)
Masallah kuzuna canim saglik sifa olsun benomkilerde benle boy olcuyor anne senin nerendeyim diye :) benimkilerde bali cok seviyor ama piyasada gercek bal bulmak zor
Kolayi eve hic alma tatlim o zaman istesende icemezsin markwte gittiginde kola olan bolume hic girme :)
Cuma cıksada tartılsamKuzum bu koruma degil kilo verme menüsü gibi
Sen kesin 49 a falan duşmuşsundur alçisiz :))
Beni yanlıs anlamazsan eğer menün neden hep öğün dolu bu şekilde kılo veremezsın ki canım ogun yerıne ara öğün eklesen daha ıyı olur bu şekilde sürekli yeme üç güdüsü oluşur ınsanda7 şubat menüsü
Sabah 7.30
Peynirli yumurta
1 dilim ekmek
Nescafe
13.30
Az yumurta
Yarim dilim ekmek
Çay
Yarim dilim kaşar
4 zeytin
2 çk tahin pekmez
16.00
İspanak yemegi
Yarim dilim ekmek
19.00
6 kasik bulgur
4 5 kasik tavuk sote
Salata
21.00
Cay
Hayırlı sabahlar kuzumGunaydın kızlar
Kacamaksiz bi gün olmasi iyi olmus cnm7 şubat menüsü
Sabah 7.30
Peynirli yumurta
1 dilim ekmek
Nescafe
13.30
Az yumurta
Yarim dilim ekmek
Çay
Yarim dilim kaşar
4 zeytin
2 çk tahin pekmez
16.00
İspanak yemegi
Yarim dilim ekmek
19.00
6 kasik bulgur
4 5 kasik tavuk sote
Salata
21.00
Cay
Fazla bi arti degilmis cnm cumaya fazlasiyla giderEn son 86.7 ydim bugün 87.5 ile başlıyorumTatil ve kaçamaklar etkisini gösterdi
Aaaa cikiyormu bu hafta, iyi cok durmicakmisCuma cıksada tartılsamabla mıdem kuculmus bayaga 1 kasık fazla yesem dokunuyor ama ıyı oldu boyle bı de tatlı krizlerine çare bulursam tamamdır bu ıs
Normalde boyle degil dün icin oyle oldu :)Cuma cıksada tartılsamabla mıdem kuculmus bayaga 1 kasık fazla yesem dokunuyor ama ıyı oldu boyle bı de tatlı krizlerine çare bulursam tamamdır bu ıs
Beni yanlıs anlamazsan eğer menün neden hep öğün dolu bu şekilde kılo veremezsın ki canım ogun yerıne ara öğün eklesen daha ıyı olur bu şekilde sürekli yeme üç güdüsü oluşur ınsanda
Cumayi hatirliyamadim :)) aşağıda yazan kilon dogruysa süper eksi cnmSelam. Kizi psikolga goturdun gelemedim o yuzden
Gercek bal ise cok faydali canim tatlandirici olarak cok iyi olur dedigin gibi kek yada krep yaparken kullanirsinBal keske sevseler canım kp in arıları var ordan dogal dogal geliyor ama Cocuklara yedirmek ne mumkun pankeklerin ıcıne katıyorum bende sevmedikleri seylerı bir sekılde fark ettirmeden yedirmeye calısıyorum
Mumkun mertebe ugramıyorum canım onune bir gitsem duramam kesin alır ıcerım
Tabiki dogru neden yanlis olsunCumayi hatirliyamadim :)) aşağıda yazan kilon dogruysa süper eksi cnm
Psikologun faydasini görüyormusunuz
Psikolog cok yonden fayda sagladi. Fakat devletin yerine gittiğimiz icin sık randevu vermiyor. Birde mesela yusra giriyor ama bize hemen bilgi vermiyor. Suan mesela nisanda gidicez o zaman bilgi vercekCumayi hatirliyamadim :)) aşağıda yazan kilon dogruysa süper eksi cnm
Psikologun faydasini görüyormusunuz
İlginçmişPsikolog cok yonden fayda sagladi. Fakat devletin yerine gittiğimiz icin sık randevu vermiyor. Birde mesela yusra giriyor ama bize hemen bilgi vermiyor. Suan mesela nisanda gidicez o zaman bilgi vercek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?