💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Cipsi patates soyacagı ile yapıyorum birde sosluyorun guzel oluyor benim ufaklık hergun anne patatesten cips yap diyor onceden hergun al diye yırtınıyordu

Yok canım yenemedim hala daha deli gibi seviyorum ve ıcmek istiyorum suan bastırmaya calısıyorum kahveyle sodayla nereye kadar gider bilmem

Bak o konuda haklısın canım bende ne zaman. Cocuklarda abur cuburu azalttım o zaman yemeklerın tadına bakmaya basladı lar yada sevdikleri yemekleri yaparmısın demeye basladılar canım

Bugun huma boyum uzayacak diye keçiboynuzu pekmezi yemek istedi

Seviyeleri yapıyorum canım 2. Seviyede sabah sadece kuruyemıs var
Afiyet olsun ozaman canim
Bende deneyim tatlim saglikli abur cuburlar iyi ama cok sık verme bence yemekte yesinler ev yemekleri cok onemli
Bende kısıtlı veriyorum artik
Dedigim gibi cocuklar evde bisey bulamayinca yemege yoneliyor aciikinca ev yemegine yoneliyorlar mecbur yiyorlar ben bugun oyle yaptim cocuklar bir guzel yediler yemegini :)

Masallah kuzuna canim saglik sifa olsun benomkilerde benle boy olcuyor anne senin nerendeyim diye :) benimkilerde bali cok seviyor ama piyasada gercek bal bulmak zor

Kolayi eve hic alma tatlim o zaman istesende icemezsin markete gittiginde kola olan bolume hic girme :)

Bal keske sevseler canım kp in arıları var ordan dogal dogal geliyor ama Cocuklara yedirmek ne mumkun pankeklerin ıcıne katıyorum bende sevmedikleri seylerı bir sekılde fark ettirmeden yedirmeye calısıyorum

Mumkun mertebe ugramıyorum canım onune bir gitsem duramam kesin alır ıcerım

Kuzum bu koruma degil kilo verme menüsü gibi

Sen kesin 49 a falan duşmuşsundur alçisiz :))
Cuma cıksada tartılsam abla mıdem kuculmus bayaga 1 kasık fazla yesem dokunuyor ama ıyı oldu boyle bı de tatlı krizlerine çare bulursam tamamdır bu ıs

Beni yanlıs anlamazsan eğer menün neden hep öğün dolu bu şekilde kılo veremezsın ki canım ogun yerıne ara öğün eklesen daha ıyı olur bu şekilde sürekli yeme üç güdüsü oluşur ınsanda

Kacamaksiz bi gün olmasi iyi olmus cnm
Ama ögünlerin şaşmış heralde biraz :)))
En son 86.7 ydim bugün 87.5 ile başlıyorum Tatil ve kaçamaklar etkisini gösterdi
Fazla bi arti degilmis cnm cumaya fazlasiyla gider
Cuma cıksada tartılsam abla mıdem kuculmus bayaga 1 kasık fazla yesem dokunuyor ama ıyı oldu boyle bı de tatlı krizlerine çare bulursam tamamdır bu ıs
Aaaa cikiyormu bu hafta, iyi cok durmicakmis
Menunde hic tatli krizlik bisey görülmüyor :))) o kiloda cok normal midenin miniicik olmasi

Gunaydinn kizlar

Mutlu huzurlu saglikli bi hafta olsun insallah

Bu hafta bizim burasi cok soguk olacakmis,derece hep eksilerde
hertaraf buz buz
Disari cikilacak gibi degil

Normalde boyle degil dün icin oyle oldu :)

Gercek bal ise cok faydali canim tatlandirici olarak cok iyi olur dedigin gibi kek yada krep yaparken kullanirsin
Bende redbul arada iciyorum sekersiz aliyorum ama yinede zarar iste
nerde zararli sey var hep guzel nedense :) insallah tamamen birakirsin tatlim

Mefkurem abla gel kar topu oynayak

Seni etiketlerken mefkurem yaziyordum unutmusum

Cumayi hatirliyamadim :)) aşağıda yazan kilon dogruysa süper eksi cnm

Psikologun faydasini görüyormusunuz
Psikolog cok yonden fayda sagladi. Fakat devletin yerine gittiğimiz icin sık randevu vermiyor. Birde mesela yusra giriyor ama bize hemen bilgi vermiyor. Suan mesela nisanda gidicez o zaman bilgi vercek

Psikolog cok yonden fayda sagladi. Fakat devletin yerine gittiğimiz icin sık randevu vermiyor. Birde mesela yusra giriyor ama bize hemen bilgi vermiyor. Suan mesela nisanda gidicez o zaman bilgi vercek
İlginçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…