- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Haftasonu karbona dikkat et pazartesi arti cikma cnmİyi gecelerr
Ben bugün missfirliğe kahvaltıya gittim. O yüzden bugün ipin ucu kaçtı kuymakları flaan görünce
Yarın güzel menümle buradayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftasonu karbona dikkat et pazartesi arti cikma cnmİyi gecelerr
Ben bugün missfirliğe kahvaltıya gittim. O yüzden bugün ipin ucu kaçtı kuymakları flaan görünce
Yarın güzel menümle buradayım
Aslinda kacamak yapsakda yazicazHmmm şeeyyy ben mazeretimi yazdım öğretmenim
Edicem ablaHaftasonu karbona dikkat et pazartesi arti cikma cnm
Aa ben hani kimsenin canı cekmesin yoldan çıkarmıyım diye yazmadım yada belkide yazmaya utandım ahahaAslinda kacamak yapsakda yazicaz
Cuma icin sabah börek olabilir cnm ama keşke aksam pro yada sebze olsaydi :)Yazıyorum o halde.
kahvaltı 11.00
2 yk kuymak
1 kare peynir
Domates
Salata
3 dilim sucuk
1 dilim pırasalı börek
ara;
Çay 1 tane kurabiye
ara; türk kahvesi
akşam 18:00
Dündeki yemeğim artmıştı
1 kepçe tarhana,
Yarım dolma
1 bucuk litre su
Dünden 3 dolma kalmıştı dedim 2sini eşim 1ini ben yerim yeter ziyan olmasın başka yaparsam diye düşündüm. Yarımcık gömdürüverdim amaCuma icin sabah börek olabilir cnm ama keşke aksam pro yada sebze olsaydi :)
Abla sen aralıklı orucamı başladın yoksa normalmi böyle sabah kahve kahvaltıyla akşamın arasını açıyosun05.02.cuma
Sabah sade kahve, cay
13.00
Pirasali 2 yumurta
Peynir
18.45
Yagsiz tavada hamsi
Roka, sogan
Su 2 lt
Öyle diyebiliriz cnm sabahlari cnm bisey yemek istemiyor kahveyle idare ediyorumAbla sen aralıklı orucamı başladın yoksa normalmi böyle sabah kahve kahvaltıyla akşamın arasını açıyosun
Bir öğün karbon yediysek diğer öğün dengelersek daha iyi olur cnmDünden 3 dolma kalmıştı dedim 2sini eşim 1ini ben yerim yeter ziyan olmasın başka yaparsam diye düşündüm. Yarımcık gömdürüverdim ama
Oh börek olabilmesine içim rahatladı şuan
Tam geldim sen etiket yaptin abla :)@Sweetyy83 kuzum arada cee desene :))
Aaaa inan tam tevafuk hic bakmadim sayfada kim var diyeTam geldim sen etiket yaptin abla :)
Bu aralar hic bisey yapasim gelmiyor cocuklarin okuluyla ugrasiyom yardim vereceklermis bakalim inşallah hersey iyi olur konustugum cok kiside hep okuldan sikayetci herseyi sorun yapiyorlar
Sen ne durumdasin abla kilo verebildinmi
kizim cekingen oldugu icin okulda fazla konusmuyormus oglan hizli okuyamiyormus onlar icin okulda yardim alacaklarAaaa inan tam tevafuk hic bakmadim sayfada kim var diye
Kalp kalbe karşıymış demekki
Ne zamandir okulla probleminiz var
Diger okullardami ayni acaba
Yoksa ogretmen faktörümü
Cok hizli olmasada az az veriyom cnm :))
105 le baslamistim bu hafta 100.7
Haftaya biraz daha dikkatli olmaya calisacam
Sende durumlar nasil
70 e ciktinmi
Varsin yardim alsinlar cnm, zarari olmazkizim cekingen oldugu icin okulda fazla konusmuyormus oglan hizli okuyamiyormus onlar icin okulda yardim alacaklar
Kalp kalbe karsi abla benimde hep aklimdasiniz ama hic bisey yazasim gelmiyor kendimle ilgilenemiyorum tek dusuncem cocuklarin iyi bir egitim almasi
Cogu kisi sikayetci cocuklardan beklentileri cok burdaki öğretmen bozunlarinin hepsi ayni
Ben 69 ile 70 arasi gidip geliyom iki gundur diyete basladim oglanida diyete soktum :)
onunda biraz kilosu var yasina gore boyu uzun kilo fazla gostermiyor ama cocuk doktoru diyetisyene sevk etti
Ona bedava 18 yasina kadar
Bende gitmek istiyorum ama eve fatura gelir diye korkuyom
cocuklarada saglikli beslenmeyi ogretmeye olculu yemeye yonlendirmeye calisiyorum oglan biraz zorlaniyor ama sagligi icin mecbur kilosu 38 boy 130
Cocuk yasta kilolu olan cocuklar ileriki yastada kilo problemi oluyormus internette arastirdim abur cubur gunde bir kere veriyorum meyve sebze yedirmeye calisiyorum
Kizimin kilo problemi yok aksine zayif oglana kilo verdirmeye kiza kilo aldirmaya ugrasiyorum :)