• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yazıyorum o halde.
kahvaltı 11.00
2 yk kuymak
1 kare peynir
Domates
Salata
3 dilim sucuk
1 dilim pırasalı börek

ara;
Çay 1 tane kurabiye

ara; türk kahvesi

akşam 18:00
Dündeki yemeğim artmıştı
1 kepçe tarhana,
Yarım dolma

1 bucuk litre su
😔😔

Yazıyorum o halde.
kahvaltı 11.00
2 yk kuymak
1 kare peynir
Domates
Salata
3 dilim sucuk
1 dilim pırasalı börek

ara;
Çay 1 tane kurabiye

ara; türk kahvesi

akşam 18:00
Dündeki yemeğim artmıştı
1 kepçe tarhana,
Yarım dolma

1 bucuk litre su
😔😔
Cuma icin sabah börek olabilir cnm ama keşke aksam pro yada sebze olsaydi :)

Cuma icin sabah börek olabilir cnm ama keşke aksam pro yada sebze olsaydi :)
Dünden 3 dolma kalmıştı dedim 2sini eşim 1ini ben yerim yeter ziyan olmasın başka yaparsam diye düşündüm. Yarımcık gömdürüverdim ama 🤷🏼‍♀️🤣
Oh börek olabilmesine içim rahatladı şuan 😊

05.02.cuma

Sabah sade kahve, cay

13.00
Pirasali 2 yumurta
Peynir

18.45
Yagsiz tavada hamsi
Roka, sogan

Su 2 lt
Abla sen aralıklı orucamı başladın yoksa normalmi böyle sabah kahve kahvaltıyla akşamın arasını açıyosun😊

Abla sen aralıklı orucamı başladın yoksa normalmi böyle sabah kahve kahvaltıyla akşamın arasını açıyosun😊
Öyle diyebiliriz cnm 🙃 sabahlari cnm bisey yemek istemiyor kahveyle idare ediyorum
Ara öğün acikirsam yapiyorum
Bugun aciktim ama ogleden sonra evde degildim
Ben gündüz zorlanmiyorum
Ama aksamlari icimdeki canavar uyumuyor 😂😂😂

Dünden 3 dolma kalmıştı dedim 2sini eşim 1ini ben yerim yeter ziyan olmasın başka yaparsam diye düşündüm. Yarımcık gömdürüverdim ama 🤷🏼‍♀️🤣
Oh börek olabilmesine içim rahatladı şuan 😊
Bir öğün karbon yediysek diğer öğün dengelersek daha iyi olur cnm 🤗

@Sweetyy83 kuzum arada cee desene :))
Tam geldim sen etiket yaptin abla :)
Bu aralar hic bisey yapasim gelmiyor cocuklarin okuluyla ugrasiyom yardim vereceklermis bakalim inşallah hersey iyi olur konustugum cok kiside hep okuldan sikayetci herseyi sorun yapiyorlar
Sen ne durumdasin abla kilo verebildinmi

Tam geldim sen etiket yaptin abla :)
Bu aralar hic bisey yapasim gelmiyor cocuklarin okuluyla ugrasiyom yardim vereceklermis bakalim inşallah hersey iyi olur konustugum cok kiside hep okuldan sikayetci herseyi sorun yapiyorlar
Sen ne durumdasin abla kilo verebildinmi
Aaaa inan tam tevafuk 😍😍😍hic bakmadim sayfada kim var diye
Kalp kalbe karşıymış demekki 😁

Ne zamandir okulla probleminiz var
Diger okullardami ayni acaba
Yoksa ogretmen faktörümü

Cok hizli olmasada az az veriyom cnm :))
105 le baslamistim bu hafta 100.7
Haftaya biraz daha dikkatli olmaya calisacam

Sende durumlar nasil
70 e ciktinmi 🙃

Aaaa inan tam tevafuk 😍😍😍hic bakmadim sayfada kim var diye
Kalp kalbe karşıymış demekki 😁

Ne zamandir okulla probleminiz var
Diger okullardami ayni acaba
Yoksa ogretmen faktörümü

Cok hizli olmasada az az veriyom cnm :))
105 le baslamistim bu hafta 100.7
Haftaya biraz daha dikkatli olmaya calisacam

Sende durumlar nasil
70 e ciktinmi 🙃
kizim cekingen oldugu icin okulda fazla konusmuyormus oglan hizli okuyamiyormus onlar icin okulda yardim alacaklar
Kalp kalbe karsi abla benimde hep aklimdasiniz ama hic bisey yazasim gelmiyor kendimle ilgilenemiyorum tek dusuncem cocuklarin iyi bir egitim almasi
Cogu kisi sikayetci cocuklardan beklentileri cok burdaki öğretmen bozunlarinin hepsi ayni
Ben 69 ile 70 arasi gidip geliyom iki gundur diyete basladim oglanida diyete soktum :)
onunda biraz kilosu var yasina gore boyu uzun kilo fazla gostermiyor ama cocuk doktoru diyetisyene sevk etti
Ona bedava 18 yasina kadar
Bende gitmek istiyorum ama eve fatura gelir diye korkuyom
cocuklarada saglikli beslenmeyi ogretmeye olculu yemeye yonlendirmeye calisiyorum oglan biraz zorlaniyor ama sagligi icin mecbur kilosu 38 boy 130
Cocuk yasta kilolu olan cocuklar ileriki yastada kilo problemi oluyormus internette arastirdim abur cubur gunde bir kere veriyorum meyve sebze yedirmeye calisiyorum
Kizimin kilo problemi yok aksine zayif oglana kilo verdirmeye kiza kilo aldirmaya ugrasiyorum :)

kizim cekingen oldugu icin okulda fazla konusmuyormus oglan hizli okuyamiyormus onlar icin okulda yardim alacaklar
Kalp kalbe karsi abla benimde hep aklimdasiniz ama hic bisey yazasim gelmiyor kendimle ilgilenemiyorum tek dusuncem cocuklarin iyi bir egitim almasi
Cogu kisi sikayetci cocuklardan beklentileri cok burdaki öğretmen bozunlarinin hepsi ayni
Ben 69 ile 70 arasi gidip geliyom iki gundur diyete basladim oglanida diyete soktum :)
onunda biraz kilosu var yasina gore boyu uzun kilo fazla gostermiyor ama cocuk doktoru diyetisyene sevk etti
Ona bedava 18 yasina kadar
Bende gitmek istiyorum ama eve fatura gelir diye korkuyom
cocuklarada saglikli beslenmeyi ogretmeye olculu yemeye yonlendirmeye calisiyorum oglan biraz zorlaniyor ama sagligi icin mecbur kilosu 38 boy 130
Cocuk yasta kilolu olan cocuklar ileriki yastada kilo problemi oluyormus internette arastirdim abur cubur gunde bir kere veriyorum meyve sebze yedirmeye calisiyorum
Kizimin kilo problemi yok aksine zayif oglana kilo verdirmeye kiza kilo aldirmaya ugrasiyorum :)
Varsin yardim alsinlar cnm, zarari olmaz
Ordaki egitim sistemi baya farkli
Küçük yaşda cok yük biniyor cocuklara
Haklarinda hayirlisi insallah

Cocuklara saglikli yeme aliskanligi kazandirmak cok önemli
Biz eskiden cahildik, siz şanslısınız, bilinclendiniz
Evde saglikli atistirmaliklar yap
Kurabiyeler, cipler vs.

Geçen gun cocuklar bendeydi
Oglan kekse istedi
Kizda gelmis, meyve daha saglikli ben meyve tabagi istiyorum diyor :)) 5 yasinda
Küçüklüğünden beri ona, ne saglikli diye aşılamaya calisiyorum :))

Back