Maalesef abla. Ucretli yerlere cogu kimse goturemiyor bu yuzden talep cok fazlaİlginçmiş
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓
- Konu Sahibi Mefkurem
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
- 29 Kasım 2020
- 2.827
- 14.199
- 158
- 33
Kontrol var ins çıkar ya çok sıkıldim oturmaktanKacamaksiz bi gün olmasi iyi olmus cnm
Ama ögünlerin şaşmış heralde biraz :)))
Fazla bi arti degilmis cnm cumaya fazlasiyla gider
Aaaa cikiyormu bu hafta, iyi cok durmicakmis
Menunde hic tatli krizlik bisey görülmüyor :))) o kiloda cok normal midenin miniicik olmasi
Tesekur ederim ablam
Abla yesilcay sut denesene baya iyi yorumlar var ondaBenim metoyu hizlandirmak icin biseyler yapmam lazim
Kilom cumaya gore - 100
Cuma kactın bilmiyorum ama cok guzel ilerliyorsun canimSelam. Kizi psikolga goturdun gelemedim o yuzden
Aynen tatlandırıcı olarak kullanıyorum canım kp gecen sene satalım diye verdi baya satılanlar satıldı kalanları Cocuklara tatlandırıcı olarak kullanıyorumGercek bal ise cok faydali canim tatlandirici olarak cok iyi olur dedigin gibi kek yada krep yaparken kullanirsin
Bende redbul arada iciyorum sekersiz aliyorum ama yinede zarar iste
nerde zararli sey var hep guzel nedense :) insallah tamamen birakirsin tatlim
Sorma ya hep zararlılar cok cazip geliyor keske tam tersi olsa
- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Disarisi cok soguk ama daha kar yok bizim burda :))
Ben bile unutuyom çoğu zaman, yillarin verdigi aliskanlik
Belki guncellememişindir diye düşündüm cnm :))Tabiki dogru neden yanlis olsun hatta cuma 97.9dum
Bu hafta süper eksi gelecek belli
Arkadasinla biseyler kacirmamişindir insallah :)))Merhaba kızlar bugün sabah uykumdan arkadaşım uyandırdı sana gelicem 1 saate dedi. Benimde haftasonundan çıkış ev curcunaydı tabi. Hemen fırlayıp toparladım bi salonu süpürebildim geldi. O arada tartılmayıda unuttum.
Onu biliyorum da.. Gün icinde sadece o iciliyor du benim okudugum yerdeAbla yesilcay sut denesene baya iyi yorumlar var onda
Ara öğün olarakmi yapiliyorki
Senin haltel yokmu cnmPsikologa bende gitmeyi cok istiyorum lakın once es kisini ikna etmem lazım
Spor salonuna gitmek istiyorum sıkılasmaya cok ihtiyacım var onunda onunde hem korona hem es engeli var
Duzenli sikilastirici videyolari yapsanda baya etkili olur
- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
O nasıl oluyor canımAbla yesilcay sut denesene baya iyi yorumlar var onda
- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Sadece simit almış abla kahvaltıda simit kaçtıDisarisi cok soguk ama daha kar yok bizim burda :))
Belki guncellememişindir diye düşündüm cnm :))
Arkadasinla biseyler kacirmamişindir insallah :)))
Onu biliyorum da.. Gün icinde sadece o iciliyor du benim okudugum yerde
Senin haltel yokmu cnm
Bende oyle okudum da abla sen ogun arasında yap ise yarar belki tek gunu onunla gecırmek zor olabılırDisarisi cok soguk ama daha kar yok bizim burda :))
Senin haltel yokmu cnm
Dambıl varda 1kg luk
Sıkılastırıcı videolar arayıs icerisinde yim ama bu aralar sporu da bosladım
Yesılcay diyeti diye gecıyor canım 8 bardak suya 3 poset yesilcay Demlıyorsun sonrasında gun icerisinde yarım bardak yesılcay uzerıne sut ekleyip 2 saate bir tuketıyorsunO nasıl oluyor canım
- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Aksam karbon yeme o zaman cnmSadece simit almış abla kahvaltıda simit kaçtı
- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Nohut yaptım akşam artık cacık ve nohut gitcek ablaAksam karbon yeme o zaman cnm
Gecem hafta içi 97.5tum işte ama cuma 97.9 gelmiştim. Cok sukur bugun 96 goz kırptıCuma kactın bilmiyorum ama cok guzel ilerliyorsun canim
Biz belediyenin aile danismanligi merkezine gidiyoruz. Tabi cocugu götürdük biz. Kendimde baslamistim ama devam edemedimPsikologa bende gitmeyi cok istiyorum lakın once es kisini ikna etmem lazım
Spor salonuna gitmek istiyorum sıkılasmaya cok ihtiyacım var onunda onunde hem korona hem es engeli var
Supersın canım benim MasallahGecem hafta içi 97.5tum işte ama cuma 97.9 gelmiştim. Cok sukur bugun 96 goz kırptı
İnsallah abla 9 gun sonra 2 numaranin doğumgünü bu sefer bari hedef tutsunDisarisi cok soguk ama daha kar yok bizim burda :))
Senin haltel yokmu cnm
Her ısteyen gidebiliyor mu yoksa sevk mı ediyorlar canimBiz belediyenin aile danismanligi merkezine gidiyoruz. Tabi cocugu götürdük biz. Kendimde baslamistim ama devam edemedim
Teşekkür ederim senim kilon benim hayalimdeki kgSupersın canım benim Masallah