• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bu gece uykum olmasina ragmen uyuyamadim
2 saat yatip geri kalktim

ben bi suç işledim 😐

Gece uyuyamayinca cok aciktim
3 hurma 2 ceviz, küçük parca ekmekle peynir yedim😔

ben bi suç işledim 😐

Sonraki mesajimi gormemişin cnm 😐
Gece biseyler yedim 😔

Bi parca börek yemeye niyetim vardi ama vazgectim 😐

Yeme o zaman abla sımdı cuma ıstedıgın eksıyı gormek ıcın pazartesı ya sabıt yada eksı gelmen lazım artı olursan o artıyı vermekle ugrasırken asıl kılodan vermeye vaktın olmuyor hal böyle olunca da bır motıve dusuyor o yuzden hafta sonu mumkun mertebe kaçamak yapmamaya özen göstermek lazım

Yeme o zaman abla sımdı cuma ıstedıgın eksıyı gormek ıcın pazartesı ya sabıt yada eksı gelmen lazım artı olursan o artıyı vermekle ugrasırken asıl kılodan vermeye vaktın olmuyor hal böyle olunca da bır motıve dusuyor o yuzden hafta sonu mumkun mertebe kaçamak yapmamaya özen göstermek lazım
Aynen cnm öyle yapicam

Aksam et salata yerim 😁
Oglen kahvaltida ekmek yemicem zaten

Varsin yardim alsinlar cnm, zarari olmaz
Ordaki egitim sistemi baya farkli
Küçük yaşda cok yük biniyor cocuklara
Haklarinda hayirlisi insallah

Cocuklara saglikli yeme aliskanligi kazandirmak cok önemli
Biz eskiden cahildik, siz şanslısınız, bilinclendiniz
Evde saglikli atistirmaliklar yap
Kurabiyeler, cipler vs.

Geçen gun cocuklar bendeydi
Oglan kekse istedi
Kizda gelmis, meyve daha saglikli ben meyve tabagi istiyorum diyor :)) 5 yasinda
Küçüklüğünden beri ona, ne saglikli diye aşılamaya calisiyorum :))
Evet abla cocuklarin uzerine cok yukleniyorlar hayirlisi insallah hersey duzelir
Masallah torunlarida buyuttun abla :)
Ne guzel bilincli :) benimkilerede ne saglikli ne sagliksiz biliyorlar ama abur cuburdan vazgecemiyorlar :) meyve dogradimi yiyoar en guzel saglikli atistirmalik meyve aslinda evde yapilmis olsada kek cips kilo yapiyor sınırlı vermek lazim
bu konuda yeni nesil daha bilincli dogru soyluyon abla biz kucukken yemek yerine seker cikolata yerdik annemin hic onu yeme sagliksiz dedigi hatirlamiyorum
Cocuklugumdan beri kilolarla bogusuyorum iste :)
cocuklarda orda oldugunda tavuk nugget kuzartiyor yada biskuvi cikolata veriyor verme diyom tamam diyor yine veriyor yemek yemiyorlarki diyor abur cubur yiyen çocuk yemek yemez zaten :)

Eltimde oyle cocuklarin karni doysunda ne yerse yesin dusuncesinde
Benim kizda tuvaletini yapadiginda elma getir yiyim diyor :) wc den cik elini yika hazirliyorum diyorum :)
Ben her zaman saglikli beslen yoksa kabiz olursun diyorum :) oglan daha bilincli ama inunda seker krizi tutuyor bazen :)
Senin ayagin nasil oldu duzeldinmi abla

Öyle diyebiliriz cnm 🙃 sabahlari cnm bisey yemek istemiyor kahveyle idare ediyorum
Ara öğün acikirsam yapiyorum
Bugun aciktim ama ogleden sonra evde degildim
Ben gündüz zorlanmiyorum
Ama aksamlari icimdeki canavar uyumuyor 😂😂😂
Aralıklı orucla güzel kilo verenler var kimi uzmanlarda bunu öneriyo artık☺️ Al bendende o kadar akşamları mutfağın kapısına kilit vurasım geliyo artık 😂😂
Bir öğün karbon yediysek diğer öğün dengelersek daha iyi olur cnm 🤗
Tamam dikkate alıcam ablacım🤗😍

Ben ne yedim.

11.00
Menemen
1 buyuk dilim peynir
6 zeytin
Domates salata
Yeşilçay
1 dilim ekmek

14.00
2 kepçe tarhana
1 dilim ekmek

15.00
1 nescafe
2 parca cikolata

Aksam 18.30
Bir tabak ispanak
Bir dilim ekmek
Salata

Ama cocuklarla aksam yemegini hızlı yedim hâla açım 😭
Dünün menüsü

Ek olarak saat 21.30 gibi 3 catal makarna 1 bardak ayran oldu Mefkurem Mefkurem

ben bi suç işledim 😐

Ama iyi atlatmissin abla
insanin en buyuk dusmani kendi iradesi bazen nutella indirim geliyor 3 tanesi 11 Euroya dusuyor yada bir alana bir bedava oluyor aliyim arada cocuklarin beslenme cantasina katarim diyorum
Ben eve ne zaman nutella alsam dayanamiyorum kasik kasik yiyorum cocuklarda gordumu surekli istiyor yemekte yemiyolar benim oglan en kucuk kavanozu bir kac dakidada kasiklayip bitirmistide elinden alamamistim alsam anne sende hic cikolata vermiyon diyordu en son baktim olacak gibi degil bende cok yiyordum yarim Kavanozu cope attim artik almayida dusunmuyorum

Saat 11.30
1 dilim peynirli yulafli börek
1 yumurta 8 zeytin
5 6 ceviz
Bir kupa şekersiz cay

Saat 15.00
Dibek kahvesi + 1 sade soda

Saat 18.00
6 yk yeşil fasulye + 4 yk yoğurt + 1 minik kase mor lahana salatası
3 lt su
50 dk sandalye egzersizi
Mefkurem Mefkurem 😘💖

Pazartesileri arti cikmasak işimiz daha kolaylasacak 😅😅😅
Aynen abla ınsallah bu hafta sabit yada eksi gelirim artı olunca zor oluyor moral de kalmıyor
Yettim abla
Valla hemde cok ozlendıler haberleri yok
Tam geldim sen etiket yaptin abla :)
Bu aralar hic bisey yapasim gelmiyor cocuklarin okuluyla ugrasiyom yardim vereceklermis bakalim inşallah hersey iyi olur konustugum cok kiside hep okuldan sikayetci herseyi sorun yapiyorlar
Sen ne durumdasin abla kilo verebildinmi
Sevilaycım hosgeldin ❤
@ekim2009
Bekledimde gelmedin, hic mi beni sevmedin 😔

Kuzum insallah iyisindir 💕💕💕
Ahh onunda pozitiflıgını sohbetini cok ozledım
kizim cekingen oldugu icin okulda fazla konusmuyormus oglan hizli okuyamiyormus onlar icin okulda yardim alacaklar
Kalp kalbe karsi abla benimde hep aklimdasiniz ama hic bisey yazasim gelmiyor kendimle ilgilenemiyorum tek dusuncem cocuklarin iyi bir egitim almasi
Cogu kisi sikayetci cocuklardan beklentileri cok burdaki öğretmen bozunlarinin hepsi ayni
Ben 69 ile 70 arasi gidip geliyom iki gundur diyete basladim oglanida diyete soktum :)
onunda biraz kilosu var yasina gore boyu uzun kilo fazla gostermiyor ama cocuk doktoru diyetisyene sevk etti
Ona bedava 18 yasina kadar
Bende gitmek istiyorum ama eve fatura gelir diye korkuyom
cocuklarada saglikli beslenmeyi ogretmeye olculu yemeye yonlendirmeye calisiyorum oglan biraz zorlaniyor ama sagligi icin mecbur kilosu 38 boy 130
Cocuk yasta kilolu olan cocuklar ileriki yastada kilo problemi oluyormus internette arastirdim abur cubur gunde bir kere veriyorum meyve sebze yedirmeye calisiyorum
Kizimin kilo problemi yok aksine zayif oglana kilo verdirmeye kiza kilo aldirmaya ugrasiyorum :)
Kuzum kesinlikle oglan da kılo sorunu varsa sımdıden halletmeye bak bizimkiler hep bana iyisin iyisin sana yakısıyor vs diyorlardı omrum boyu hep kılolarımla ugrastım hala daha ugrasıyorum arkadaşlarımda cok dalga gecerdi cocuklar cok acımasız olmuyor unide bile dıslandım kilom yuzunden keske annem babam ben daha cocjkken onune gecebılselerdı

Bugün;
Peynirli yumurta
Salata
Domates
Zeytin
1 dilim hindi füme
1 dilim ekmek

ara; türk kahvesi, 1 meyve topu

akşam
Haşlanmışı butu bol, 3 yemek kaşığı pilav olcak şekilde. Tavuklu pilav
Ayran

2 litre su
1 litre detoks suyu

Sevilaycım hosgeldin ❤

Ahh onunda pozitiflıgını sohbetini cok ozledım

Kuzum kesinlikle oglan da kılo sorunu varsa sımdıden halletmeye bak bizimkiler hep bana iyisin iyisin sana yakısıyor vs diyorlardı omrum boyu hep kılolarımla ugrastım hala daha ugrasıyorum arkadaşlarımda cok dalga gecerdi cocuklar cok acımasız olmuyor unide bile dıslandım kilom yuzunden keske annem babam ben daha cocjkken onune gecebılselerdı
Hosbulduk tatlim 🥰
Haklisin mercecim cocuklari diyete alistirmak biraz zor oluyor ama buna degecegini biliyorum sagligi icin mucadele ediyorum biraz uzuluyorum ama saglik herseyden onemli diyorum
Oglumun boyu diger cocuklara gore uzun oldugu icin kilosunu fazla gostermiyor iri yapili bir cocuk gibi dogdugundada iri bir bebekti
En son cocuk doktoruna kontrole gittigimde obeziteyi önlemek için diyetisyene sevk etti
7 yasinda kilosu 38 boy 130 normalde en fazla 30 olmasi lazim kilo fazlaligi var
Saglikli yiyeceklere yonlendirneye calisiyorum olculu yedirmeye calisiyorum biraz zor oluyo beni kotu bir anne bilir diye endiselerim var ama ilerde kendide anliyacaktir abur cubur seyleri gunde 1 defa olculu veriyorum kardesiyle oynamasina yonlendiriyorum hareket etsin diye tablet tlf da oyun oynamasina kısıtlı izin veriyorum
Bugun annem gildeydi oglan
Babam kek vermis annem kizar demis istememis uzuldum cokmu kısıtlamıyorum bende veriyorum ama olculu dedim kendi kendime
Oglum neyin saglikli neyin sagliksiz oldugunu cok iyi biliyor ama cocuk iste cikolata sekerde istiyor bu yuzden tamamen kısıtlamıyorum
Ben cocukken annemde hic saglikli beslenmeye yonlendirmezdi ne bulursak onu yerdik bazen gunumuz abur cuburla gecerdi
Ve sonuc hep cocuklugumdan bu yana kilo problemim oldu
Tr de kilolu cocugu pek umursamiyor doktorlar burda hemen diyetisyene yonlendiriyorlar bilmiyorum iyimi yapiyorlar
Tek istegim cocuklarimin saglikli ve basarili bir hayati olsun hepimizin inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Hosbulduk tatlim 🥰
Haklisin mercecim cocuklari diyete alistirmak biraz zor oluyor ama buna degecegini biliyorum sagligi icin mucadele ediyorum biraz uzuluyorum ama saglik herseyden onemli diyorum
Oglumun boyu diger cocuklara gore uzun oldugu icin kilosunu fazla gostermiyor iri yapili bir cocuk gibi dogdugundada iri bir bebekti
En son cocuk doktoruna kontrole gittigimde obeziteyi önlemek için diyetisyene sevk etti
7 yasinda kilosu 38 boy 130 normalde en fazla 30 olmasi lazim kilo fazlaligi var
Saglikli yiyeceklere yonlendirneye calisiyorum olculu yedirmeye calisiyorum biraz zor oluyo beni kotu bir anne bilir diye endiselerim var ama ilerde kendide anliyacaktir abur cubur seyleri gunde 1 defa olculu veriyorum kardesiyle oynamasina yonlendiriyorum hareket etsin diye tablet tlf da oyun oynamasina kısıtlı izin veriyorum
Bugun annem gildeydi oglan
Babam kek vermis annem kizar demis istememis uzuldum cokmu kısıtlamıyorum bende veriyorum ama olculu dedim kendi kendime
Oglum neyin saglikli neyin sagliksiz oldugunu cok iyi biliyor ama cocuk iste cikolata sekerde istiyor bu yuzden tamamen kısıtlamıyorum
Ben cocukken annemde hic saglikli beslenmeye yonlendirmezdi ne bulursak onu yerdik bazen gunumuz abur cuburla gecerdi
Ve sonuc hep cocuklugumdan bu yana kilo problemim oldu
Tr de kilolu cocugu pek umursamiyor doktorlar burda hemen diyetisyene yonlendiriyorlar bilmiyorum iyimi yapiyorlar
Tek istegim cocuklarimin saglikli ve basarili bir hayati olsun hepimizin inşallah
Sen kendini kotu hissetme canım yası buyudukce anlayacak ne yapmak istedıgıni zaten kısıtlamıyorum diyorsun olculu veriyorum diyorsun hareketını mumkun mertebe arttırmaya calıs bende yemeklerini cok fazla kısıtlamaktan daha kolay olur gıbı sankı. Keske buradaki doktorlarda aynı sekılde olabilseydi suan nasıl bilmiyorum ama benim cocuklugumda degıldı hayatım kilo almaya basladık tan sonra hep evde odamda gectı ev halkının ıcıne bile cikmak ıstemezdım

Back