Cipsi patates soyacagı ile yapıyorum birde sosluyorun guzel oluyor benim ufaklık hergun anne patatesten cips yap diyor onceden hergun al diye yırtınıyorduDediklerini deniyecem tatlim sagol
Cocuklara krep yaparken artik yulaf kullaniyorum tatlim
cipside deniyecem
Senin bi ara kola bagimliligin vardi ne yaptun yendinmi o bagimliligi aslinda hic almamak daha iyi benimde cikolata bagimliligim var ozellikle yemekten sonra cok siddetleniyor su iciyorum ben su yada sekersiz cay icince tatli krizi geciyor
Cocuklarla diyet yapiyoruz iste bugun ogluma abur cubur vermedim yemek yedi guzel guzel cok mutlu oldum
Ben kucukken cok yemek secerdim salcasi bile gozume batardı yemezdim birazda abur cuburdan destek aldigim icin yemezdim annem vermese yemekvyerdim belki ev yemeklerine uzun bir dure hep yabanci kaldim maalesef
Yok canım yenemedim hala daha deli gibi seviyorum ve ıcmek istiyorum suan bastırmaya calısıyorum kahveyle sodayla nereye kadar gider bilmem
Bak o konuda haklısın canım bende ne zaman. Cocuklarda abur cuburu azalttım o zaman yemeklerın tadına bakmaya basladı lar yada sevdikleri yemekleri yaparmısın demeye basladılar canım
Bugun huma boyum uzayacak diye keçiboynuzu pekmezi yemek istedi