💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bende aslinda kahvaltida hiç sevmem cnm
Ama cok saglikli ve kilo vermeyede etkili
Hem toksin attiriyor, hemde meto hizlandiriyor
Alistirmaya calis kendini
Evet haklısın abla, bide mevsimine göre beslenmek istiyorum bu mevsinde domatesin vs hiç anlamı oluyor. Ama roka gibi şeyler alıcam

Gunaydinnn

Tartiya 2 kala daha cok dikkat edelim

Ben dün menü yazmadim ama kacamakda yapmadim
Dün Arti fazla olunca smotie ictim
Biraz azaldi
Yinede cumaya göre +400 deyim hala

Sizde durumlar nasil
Benimde takıldı kaldı gitmiyo 89 da abla, biraz daha kısmam lazım benim ya

Gunaydinnn

Tartiya 2 kala daha cok dikkat edelim

Ben dün menü yazmadim ama kacamakda yapmadim
Dün Arti fazla olunca smotie ictim
Biraz azaldi
Yinede cumaya göre +400 deyim hala

Sizde durumlar nasil
beni o aniden bastıran ödem ve wc acayip tıkadı moralim bozuldu. ama çok şükür bu sabah wc ye çıktım. yarın kontrol ederim tartıyı.
yeşillikleri yıkamaya üşeniyoruz da ondan canım. oysaki sabah kahvaltıda limon sıkılmış maydanoz, nane, dereotu, tere, roka çok güzel oluyor.

Kesinlikle öyle aslında alınca hepsini yıkayıp kurutup saklama kaplarına koycan rahatlık olur o şekilde

beni o aniden bastıran ödem ve wc acayip tıkadı moralim bozuldu. ama çok şükür bu sabah wc ye çıktım. yarın kontrol ederim tartıyı.
Kuzum artik regliye, wc ye takilma
Kafaya taktikca kontrolü kaybediyorsun, bosuna kendini demorilze ediyorsun
Duzenini bozma, dun biraz şaşmış :)

Oooo süpermiş cnm
100 den cabuk uzaklasiyorsun
Ah abla çabuk değilki. 1 ay once 26 aralikta 100.6 idim. Hic veremedim ki bu ay. Evde kalmadigim 9 gun bir de yılbaşı haftasi mahvettim...

Simdi diyetisyenle basladigim icin birakmak yok artik. 17 şubata kadar 3 haftada 3 kg vermem lazim. Kizin dogumgunune elbise giyeyim

Birde termal tayt yada korseli tayt kullananlar var mi? Birde bu kremi denemek istiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20210125-124148.png
    205,7 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20210126-143329.png
    298,4 KB · Görüntüleme: 26
Kuzum artik regliye, wc ye takilma
Kafaya taktikca kontrolü kaybediyorsun, bosuna kendini demorilze ediyorsun
Duzenini bozma, dun biraz şaşmış :)
tatlım wc üst üste 3-4 gün olmayınca tartı eksilmediği gibi artıya da çıkıyor. o da moral bozuyor. ama şunun da etkisi vardır: seratonin hormonunun %99 u bağırsakta üretiliyormuş ya, bağırsakta da düzen bozulunca psikoloji bozuluyor. ben buna çok dikkat ettim. ama çok şükür bugün toparladım.
dün bilhassa karbon yedim, meyve, çekirdek yedim wc ye etki etsin diye.

Birde termal tayt yada korseli tayt kullananlar var mi? Birde bu kremi denemek istiyorum
termal tayt giymedim hiç. beslenme ve spor önemli olan. üst bacak ve karnı toplayıcı korseleri giymek faydalı oluyor. termal taytı sürekli giyemeyebilirsin boşuna alma bence.
diğer jel de aynısı rosemann da var. fiyatı belki daha uygundur. bir bak istersen.

Tesekkur ederim. Acikcasi bende biraz daha korse gibi olsa karnimi toplasa iyi olur diyorum

Rossmanda 120 tl miş

bir ara hurmaya kafayı takmıştım. ayıptır söylemesi çeşitlerinden aldım da aldım. tariflerime de koyuyorum ya. dolapta duruyorlar. kullandım, yedim ama tabi bir ton alınca hepsini nerden bitiricen. geçen gün aklım takıldı. üşeniyordum. kalktım az önce bir çeşidinden hurma püresi hazırladım koydum buzdolabına. mis gibi oldu. elimin altında hazır oldu

Almiyosan, korusan bile senin icin kötü sayilmaz cnm

Benim 1 haftadir iyi gidiyor
Şükür kacamaklari, gece yemesini biraktim :)) hala aksam gec vakit cok acikiyorum
Bide 6.takima basladim
Senin adina sevindim abla yarisma takimlari daha aktif inşallah istedigin kiloya ulasirsin
bende oglan 3 saatligine okula gidiyor onun dersleriyle ugrasiyirum okul saati az olunca kalan odevleride ben yaptiriyorum kizimda okula gidemedigi icin evde biseyler ogretmeye calisiyorum diyet moduna girince bende gelirim yanina :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…