• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hosgeldin cnm
Düzenli gelirim dersen tabiki katilabilirsin

Seni taniyabilirmiyiz
Hosbuldum. Evet gelicem. 30 yaşındayım 4.5 yıllık evliyim. Pcos ınisulin direnci ile mücadele ediyorum. Anne olmak istiyorum. 2 ay sonra bebek icin tekrar tedavi basliycak doktorum, sana 2 ay süre veriyorum, kilo ver, kendine gel, oyle baslayalim dedi. Diyetisyenle görüştüm, hemen başladım. Tek başıma zorlaniyorum kendimi burada buldum. 🙂

Hosbuldum. Evet gelicem. 30 yaşındayım 4.5 yıllık evliyim. Pcos ınisulin direnci ile mücadele ediyorum. Anne olmak istiyorum. 2 ay sonra bebek icin tekrar tedavi basliycak doktorum, sana 2 ay süre veriyorum, kilo ver, kendine gel, oyle baslayalim dedi. Diyetisyenle görüştüm, hemen başladım. Tek başıma zorlaniyorum kendimi burada buldum. 🙂
Eğer sabirla istikrarla gidersen 2 ayda baya verirsin cnm
Diyetisyenede gidiyormuşun
Kilo verdikce rahatsizliklarinda azalicaktir

Sonrasinda Allah gönlüne göre versin inşallah

normalde tefal actifry da yapıyorum da minimum yağda. ama bu sefer yazdan konma kızartmaydı. tefalin yine mini bir kızartma makinası var sepetli onda yapılmıştı. yine de tava kızartmasına göre daha az yağlı. süzdürüldü çünkü.
aslında menüm böyle olmayacaktı perşembe akşamı. köfte salata falan iyiydi ama ayıptır söylemesi yine benim wc sıkıntısı coştu bu aralar. bugün yine yoktu. o nedenle azcık yağ olsun dedi. ekmek de iyi geliyor ya ondan yedim yani.
wc olmayınca kilo da gitmiyor zaten canım. bu haftamı o yedi zaten. bir de dolunay ödemi :110: ben de bu akşam böyle olsun dedim.

zaten bu ara bir probiyotik kürü yapmam gerekli sanırım. netten sipariş ettim gelecek yarın.
Sabahlari ac karna yag icmeyi denedinmi cnm

Hayırlı sabahlar.
8.30
Çeyrek limonun suyu, 1 tatli kasigi corekotuyagi, 1 sb ilik su.
9.00
4 çeri domates, 1 salatalık, 1 yeşil biber
1 yumurtanın sarısı üstüne azıcık zeytinyağı, yeşil soğan, dereotu
1 kk beyaz peynir.
1 adet zeytin, 1 dilim çavdarlı ekmek
1 sb çay azıcık şekerli.
🤗😍

Eğer sabirla istikrarla gidersen 2 ayda baya verirsin cnm
Diyetisyenede gidiyormuşun
Kilo verdikce rahatsizliklarinda azalicaktir

Sonrasinda Allah gönlüne göre versin inşallah
Allah razi olsun ☺ şimdilik güzel gidiyor. 2 haftada 2 kilo hedefliyor. Metabolizma yaşım 38 miş. 🤫

Günaydın bugün cuma degil mi nerde tartilar 🤪

Gecen hafta 99.5
Bu hafta 97.9
Fark: 1.6

Eklentiler

• IMG_20210129_093927_N.jpg
    IMG_20210129_093927_N.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 23
Günaydınn kızlarr dün menümü yapdın sanıyorum baktım yazmamışım🤣
Kahvaltı
Yumurta
5 tane zeytin
Kahvaltılık salça
1 dilim ekmek

öğlen
minik bir gözlememsi bişey 2 parmağım genişliğindeydi

ara tüek kahvesi

akşam
Kuru fasülye
Çorba
Yoğurt.

1.5 lt su + detox suyu (geçen gün attığım şişenin miktarını bilmiyorum ama 1 ltreden fazladır )

tartıya şimdi gidiyorum. Umudum yok ama bakalım 🙄

Bana istediğinizi diyebilirsiniz hanımlar😒 2 haftadır bu civarda dolanıyorum. Ama pazartesi çok iyi gelicemm artık kendimi tokatlama zamanı geldi :ruh:

Eklentiler

• E2E50E40-0D88-4461-A0FF-927A0F4A6E22.jpeg
    E2E50E40-0D88-4461-A0FF-927A0F4A6E22.jpeg
    118,1 KB · Görüntüleme: 27
Günaydın hanımlar 🥰
Bende tokatlanmayı hak ediyorum Cookiie Cookiie 🤦‍♀️😏
Geçen hafta : 86.2
Bu hafta: 86.7
Biraz kaçamaklı oldu bu hafta bide kardeşim geldi o olunca da yedk biraz 🤦‍♀️😌😌 Bu hafta daha dikkatli olup 85 i görmek istiyorum artık Mefkurem Mefkurem
Biz birbirimizi kendimize getirelim :KK11:
Böyle olmucak bu iş bu hafta toparlamamız lazımm🤣

Mefkurem Mefkurem abla konu dışı ama sen büyüğümsün ve bir kayınvalide olarak senden akıl almak istiyorum. Başka danışacak kimsem yok. Biliyorsun bebek için tedavim var. Bunu kimse bilmiyor. Kayınvalidem her görüşmemizde artık öocuk muhabbeti yapması gercekten beni yıprattı ve soğuttu kendisinden. Aramıyorum artık hiç. Eşimde neden aramıyosun diyip duruyo. Ama bugün en basit örnek 1 dklık bir telefon konuşması yaa 1 dk.
-evdemisin babanla çarşıya gelcezde bi kahve içmeye uğrayalım dedük.
-evdeyim anne gelin buyrun.
-tamam x kişisininde gelini hamileymiş erkek olcakmış herkese nasip olsun dedim.
-he tamm anne gelin bekliyorum.
Konuyu nasıl değiştirceğimi nasıl kapatacağımı şaşırıyorum. İnsan bunu söylemek için aradığında da bunu nasıl söyleyebilir. Benim 2 tane kaybımda var. Hiç olmazsa bunları düşünerek daha farklı yaklaşması gerekmezmi. Artık terslemekten kalbini kırmaktan korkuyorum. Ama ben çok kırılıyorum. Napabilirim 🙄

Back