Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum. Evet gelicem. 30 yaşındayım 4.5 yıllık evliyim. Pcos ınisulin direnci ile mücadele ediyorum. Anne olmak istiyorum. 2 ay sonra bebek icin tekrar tedavi basliycak doktorum, sana 2 ay süre veriyorum, kilo ver, kendine gel, oyle baslayalim dedi. Diyetisyenle görüştüm, hemen başladım. Tek başıma zorlaniyorum kendimi burada buldum.Hosgeldin cnm
Düzenli gelirim dersen tabiki katilabilirsin
Seni taniyabilirmiyiz
Eğer sabirla istikrarla gidersen 2 ayda baya verirsin cnmHosbuldum. Evet gelicem. 30 yaşındayım 4.5 yıllık evliyim. Pcos ınisulin direnci ile mücadele ediyorum. Anne olmak istiyorum. 2 ay sonra bebek icin tekrar tedavi basliycak doktorum, sana 2 ay süre veriyorum, kilo ver, kendine gel, oyle baslayalim dedi. Diyetisyenle görüştüm, hemen başladım. Tek başıma zorlaniyorum kendimi burada buldum.
Sabahlari ac karna yag icmeyi denedinmi cnmnormalde tefal actifry da yapıyorum da minimum yağda. ama bu sefer yazdan konma kızartmaydı. tefalin yine mini bir kızartma makinası var sepetli onda yapılmıştı. yine de tava kızartmasına göre daha az yağlı. süzdürüldü çünkü.
aslında menüm böyle olmayacaktı perşembe akşamı. köfte salata falan iyiydi ama ayıptır söylemesi yine benim wc sıkıntısı coştu bu aralar. bugün yine yoktu. o nedenle azcık yağ olsun dedi. ekmek de iyi geliyor ya ondan yedim yani.
wc olmayınca kilo da gitmiyor zaten canım. bu haftamı o yedi zaten. bir de dolunay ödemi ben de bu akşam böyle olsun dedim.
zaten bu ara bir probiyotik kürü yapmam gerekli sanırım. netten sipariş ettim gelecek yarın.
Allah razi olsun ☺ şimdilik güzel gidiyor. 2 haftada 2 kilo hedefliyor. Metabolizma yaşım 38 miş.Eğer sabirla istikrarla gidersen 2 ayda baya verirsin cnm
Diyetisyenede gidiyormuşun
Kilo verdikce rahatsizliklarinda azalicaktir
Sonrasinda Allah gönlüne göre versin inşallah
SüpeerrrsinnnGünaydın bugün cuma degil mi nerde tartilar
Gecen hafta 99.5
Bu hafta 97.9
Fark: 1.6
Sana yetismeden arayi aç, koparttim geliyorum ona goreBana istediğinizi diyebilirsiniz hanımlar 2 haftadır bu civarda dolanıyorum. Ama pazartesi çok iyi gelicemm artık kendimi tokatlama zamanı geldi
Ben bu şekilde devam edersem birlikte gidicez galiba ben seni bekliyorumSana yetismeden arayi aç, koparttim geliyorum ona gore
Biz birbirimizi kendimize getirelim
Aynen bu hafta güzel geçsin yaa artıkBiz birbirimizi kendimize getirelim
Böyle olmucak bu iş bu hafta toparlamamız lazımm
Kilo verdikce o da düşer cnmAllah razi olsun ☺ şimdilik güzel gidiyor. 2 haftada 2 kilo hedefliyor. Metabolizma yaşım 38 miş.
Vayyyyyy harikaaaa bebegimGünaydın bugün cuma degil mi nerde tartilar
Gecen hafta 99.5
Bu hafta 97.9
Fark: 1.6
Kuzum gecen hafta kacti, unuttumBana istediğinizi diyebilirsiniz hanımlar 2 haftadır bu civarda dolanıyorum. Ama pazartesi çok iyi gelicemm artık kendimi tokatlama zamanı geldi