• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

merhaba kızlarrr :KK200:
önceki gün balığın yanında yediğim fazlaca turp otu salatasını sanırım çok hızlı öğütmeden yedim. o gece midemde bir rahatsızlık, şişkinlik oldu. akşamdan bu yana yine bir şişlik ve ayrıca tüm vücudumda çokça da ödem var. wc de sıkıntılı.
ödem neden oldu anlamadım. tuzlu da yemedim. uyuyunca geçer dedim ama yok geçmedi.

cuma 85.8
bugün 85.8

Haftaya cok guzel basladin cnm 😍

Iyi yolculuklar cnm
Kv yemi gidiyorsunuz

Ödem oldugu halde sabitsen demekki eksisin cnm 😁
Sagol ablaze
Eltime :)
Eylul glbl gorusmustuk en son😊
Tesekkurler
kızlar dün geceden bu yana bana birşeyler oldu. aniden iştahım açıldı :eek: zor duruyom vallao_O
Insanin yedikce yiyesi gelir.dikkat et canim

25 ocak pazartesi

Sabah sirkeli su
Sade kahve

Öğle
1.5 yumurtali omlet
Peynir
1 tb sandwich ekm.
Maydonoz, dereotu

19.45
Ton balik pizzasi (tabanı 1 yunurta +ton baligi - uzerine domates sos 4 dil. Sucuk, biraz kasar)

Su 2 lt

Mutlu günler kizlar 💕

Ne o kimse uğramamış :)) ne yapiyosunuz

Ben gece pek uyuyamadim, gec yatip gec kalktim

Mutlu günler kizlar 💕

Ben gece pek uyuyamadim, gec yatip gec kalktim

Herkes zayiflamissin dedl:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: :rolleyes: :KK54:
6bucukcivari verdim o bile insani nasil degistiriyor.
harika hissetmişsindir kendini çok sevindim :p:p:p:KK9::KK71:
25 ocak pazartesi

Sabah sirkeli su
Sade kahve

Öğle
1.5 yumurtali omlet
Peynir
1 tb sandwich ekm.
Maydonoz, dereotu

19.45
Ton balik pizzasi (tabanı 1 yunurta +ton baligi - uzerine domates sos 4 dil. Sucuk, biraz kasar)

Su 2 lt
afiyet olsun güzel menü. ama birşey dikkatimi çekti. pizzada protein çeşitleri fazlaca karışmış canım. zararlıymış bilgin olsun.
Mutlu günler kizlar 💕

Ben pek uyuyamadim, gec yatip gec kalktim
ben dışarıdaydım canım. işim vardı. 1 saat önce geldim eve. yürüyüşümü de yaptım geldim. çok yorgunum. ancak girebildim.

afiyet olsun güzel menü. ama birşey dikkatimi çekti. pizzada protein çeşitleri fazlaca karışmış canım. zararlıymış bilgin olsun
Daha ayranda vardi unutmusum yazmayi 😅biliyorum da cnm, çoğu zaman yapamiyorum :)
n dışarıdaydım canım. işim vardı. 1 saat önce geldim eve. yürüyüşümü de yaptım geldim. çok yorgunum. ancak girebildim
Olsun iyi gelmiştir sana 😁

sabah 11.00
4 küçük dilim fırında sebzeli mücver
3 brezilya cevizi

öğlen 16.10
yulaf lapası (150 mlt süt, 2 yk yulaf ezmesi, az h.cevizi unu, tarçın, sahlep, 4 hurma, 10 küçük çiğ badem)

ara 17.10
1 hurma (tek sayı yemeyi unutmuşum diye yedim :KK70:)
1 kupa filtre kahve

akşam 19.00
etli taze fasulye
5 yk spagetti + 4 tk parmesan rende
çoban salata

az sonra 1/2 limonla madensuyu ve 2 kupa yeşil çay içerim.
yatana kadar 2 lt ye yakın su

12.400 adım yürüyüş

Sabah: 11.30
Süt,yulaf,muz,1 ceviz ,hurma püresi
Ara öğün:14.00
Sade Türk kahvesi
Bitter çikolata 2 kare
Ara öğün:16.00
Kefir, ananas
Akşam:18.30
Tarhana çorbası,pirzola et,salata
Su:2 litre
Spor: yarım saat yürüyüş

Sabah 11:30
Çeyrek simit,
1 kücük kare peynir
2 zeytin
2 tk kahvaltılık salça
1 tk bal

ara
Türk kahvesi, bir halley🙄

akşam 17
1 sk ıspanak
2 yk yoğurtlu makarna

3 lt su, yarım saat yürüyüş

İyi akşamlar hanımlar herkese benden yeşilçay☕️ Şöyle yağlarımızı güzelce yaksın 💃🏻

(not: bugün doktoruma sordum hiçbir sakıncası yok içebilirsin dedi, içiyorum artık )😂 7F1EC901-63C5-4AF9-A26A-5BEDA26A752B.jpeg

Gunaydinnn

Tartiya 2 kala daha cok dikkat edelim

Ben dün menü yazmadim ama kacamakda yapmadim
Dün Arti fazla olunca smotie ictim
Biraz azaldi
Yinede cumaya göre +400 deyim hala

Sizde durumlar nasil

Afiyet olsun cnm bol yesillikde ekliyebilirsin
Abla yeşilliğe birtürlü yönelemiyorum ya, alıyorum marketten dolapta unutuyorum bozuluyor hep ziyan oluyor, hiç alıştıramadım kendimi 🙄 aslında annemlerde annem kahvaltıya hazırlar kıvırcıklar rokalar maydonozlar. Orda bi güzel yerim. Ama kendim yalnız olunca nedense hiç aklıma bile gelmiyo 😂

Abla yeşilliğe birtürlü yönelemiyorum ya, alıyorum marketten dolapta unutuyorum bozuluyor hep ziyan oluyor, hiç alıştıramadım kendimi 🙄 aslında annemlerde annem kahvaltıya hazırlar kıvırcıklar rokalar maydonozlar. Orda bi güzel yerim. Ama kendim yalnız olunca nedense hiç aklıma bile gelmiyo 😂
Bende aslinda kahvaltida hiç sevmem cnm
Ama cok saglikli ve kilo vermeyede etkili
Hem toksin attiriyor, hemde meto hizlandiriyor
Alistirmaya calis kendini

Back