merhaba kızlarrr
önceki gün balığın yanında yediğim fazlaca turp otu salatasını sanırım çok hızlı öğütmeden yedim. o gece midemde bir rahatsızlık, şişkinlik oldu. akşamdan bu yana yine bir şişlik ve ayrıca tüm vücudumda çokça da ödem var. wc de sıkıntılı.
ödem neden oldu anlamadım. tuzlu da yemedim. uyuyunca geçer dedim ama yok geçmedi.
cuma 85.8
bugün 85.8
Sagol ablazeHaftaya cok guzel basladin cnm
Iyi yolculuklar cnm
Kv yemi gidiyorsunuz
Ödem oldugu halde sabitsen demekki eksisin cnm
Tesekkurleriyi tatiller
Insanin yedikce yiyesi gelir.dikkat et canimkızlar dün geceden bu yana bana birşeyler oldu. aniden iştahım açıldızor duruyom valla
Gayet güzel gidiyorsun cnmdün akşamdan bu yana böyleyim. aniden gelişince çok moralim bozuldu.
Az kiloda 6.5 cok cok farkeder cnmHerkes zayiflamissin dedl
6bucukcivari verdim o bile insani nasil degistiriyor.
Değiştiirir tabiki ohh çok güzel iyice motive olursunHerkes zayiflamissin dedl
harika hissetmişsindir kendini çok sevindimHerkes zayiflamissin dedl
afiyet olsun güzel menü. ama birşey dikkatimi çekti. pizzada protein çeşitleri fazlaca karışmış canım. zararlıymış bilgin olsun.25 ocak pazartesi
Sabah sirkeli su
Sade kahve
Öğle
1.5 yumurtali omlet
Peynir
1 tb sandwich ekm.
Maydonoz, dereotu
19.45
Ton balik pizzasi (tabanı 1 yunurta +ton baligi - uzerine domates sos 4 dil. Sucuk, biraz kasar)
Su 2 lt
ben dışarıdaydım canım. işim vardı. 1 saat önce geldim eve. yürüyüşümü de yaptım geldim. çok yorgunum. ancak girebildim.Mutlu günler kizlar
Ne o kimse uğramamış :)) ne yapiyosunuz
Ben pek uyuyamadim, gec yatip gec kalktim
Daha ayranda vardi unutmusum yazmayiafiyet olsun güzel menü. ama birşey dikkatimi çekti. pizzada protein çeşitleri fazlaca karışmış canım. zararlıymış bilgin olsun
Olsun iyi gelmiştir sanan dışarıdaydım canım. işim vardı. 1 saat önce geldim eve. yürüyüşümü de yaptım geldim. çok yorgunum. ancak girebildim
sol ayağımı zorladı birazDaha ayranda vardi unutmusum yazmayibiliyorum da cnm, çoğu zaman yapamiyorum :)
Olsun iyi gelmiştir sana
Afiyet olsun cnm bol yesillikde ekliyebilirsinGünaydınn kızlarr, herkeşler nerdeeEki Görüntüle 2770397
Abla yeşilliğe birtürlü yönelemiyorum ya, alıyorum marketten dolapta unutuyorum bozuluyor hep ziyan oluyor, hiç alıştıramadım kendimiAfiyet olsun cnm bol yesillikde ekliyebilirsin
Bende aslinda kahvaltida hiç sevmem cnmAbla yeşilliğe birtürlü yönelemiyorum ya, alıyorum marketten dolapta unutuyorum bozuluyor hep ziyan oluyor, hiç alıştıramadım kendimiaslında annemlerde annem kahvaltıya hazırlar kıvırcıklar rokalar maydonozlar. Orda bi güzel yerim. Ama kendim yalnız olunca nedense hiç aklıma bile gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?