Hep ne diyoruzAh abla çabuk değilki. 1 ay once 26 aralikta 100.6 idim. Hic veremedim ki bu ay. Evde kalmadigim 9 gun bir de yılbaşı haftasi mahvettim...
Simdi diyetisyenle basladigim icin birakmak yok artik. 17 şubata kadar 3 haftada 3 kg vermem lazim. Kizin dogumgunune elbise giyeyim
Bu normal kişlik tayt gibi geldi cnmBirde termal tayt yada korseli tayt kullananlar var mi? Birde bu kremi denemek istiyorum
Ben özellikle medine hurmasini cok seviyorum. Sinirsiz yiyebilirimbir ara hurmaya kafayı takmıştım. ayıptır söylemesi çeşitlerinden aldım da aldım. tariflerime de koyuyorum ya. dolapta duruyorlar. kullandım, yedim ama tabi bir ton alınca hepsini nerden bitiricen. geçen gün aklım takıldı. üşeniyordum. kalktım az önce bir çeşidinden hurma püresi hazırladım koydum buzdolabına. mis gibi oldu. elimin altında hazır oldu
Sagol cnmSenin adina sevindim abla yarisma takimlari daha aktif inşallah istedigin kiloya ulasirsin
bende oglan 3 saatligine okula gidiyor onun dersleriyle ugrasiyirum okul saati az olunca kalan odevleride ben yaptiriyorum kizimda okula gidemedigi icin evde biseyler ogretmeye calisiyorum diyet moduna girince bende gelirim yanina :)
Tartiya yakin aksam pek olmamış cnmİyi akşamlar,
Kahvaltı 11:00
Atmıştım ama yazayım,
Yumurta,
Peynir,
4 zeytin,
Yarım havuç,
1 ceviz, 4 fındık
1 tb ekmeği
ara,
Duble türk kahvesi
ara,
Sütlü kahve, 1 muz
akşam 17:30
2 servis kaşığı az sulu kurufasülye
2 yemek kaşığo makarna
Turşu, yoğurt.
gündüz attığım şişedeki suyu bitirdim,
1,5 lt yatana kadar biter
sabah 1 yk zeytinyağı + sade Türk kahvesi
öğlen 13.40
peynirli isotlu omlet
pişmiş 3 çeri domates + 2 köz yeşil biber
3 brezilya ceviz
1 wasa
ara 1 fincan yeşil çay + 1 kupa filtre kahve
akşam 19.20
1 tavuk but
2-3 yk patates kızartması (actifry da az yağda kızartıldı)
marul, havuç, turp salatası
ara 1 kupa kabuk tarçın çayı
şimdi 1/2 limonla madensuyu içiyorum.
az sonra yeşil çay içerim.
yatana kadar 2 lt su
Menuler guzel kizlar27 ocak menü
Sabah 10.00 kahvalti
Oglen 1 kaseden az ezogelin corba(unsuzdu)
Ara turk kahvesi
Ara meyve
Akşam 18.45
Kinoali kisir+ ayran
Kuru şişlik yapar dimi abla bu akşamda vae bitmediHep ne diyoruz
Geçmişden ders cikaralim ama takilmadan onumuze bakalimen kötü hedefine 1 ay geç ulasirsin :)))
İnşallah yaza kadar ikimizde baya bi hafiflemis olacaz
Bu normal kişlik tayt gibi geldi cnm
Ben onceden almistim şort yelek seklinde
Daha kalin süngerimsi biseydi
Spor yaparken giyordum
Duzenli kullanilirsa herturlu kremin faydasi olur. Maksat cildi nemlendirmek
Ben özellikle medine hurmasini cok seviyorum. Sinirsiz yiyebilirim
Sagol cnm
Simdilik iyi gidiyor gibi
Diyet yapmasanda sohbete gel
Özlüyorum
Tartiya yakin aksam pek olmamış cnm
Menuler guzel kizlar
afiyet olsun güzel menü. yulaflı kurabiyelerin tarifini alabilir miyim?27.ocak.carsamba
9.30 sirkeli su
10.30
Smotie
16.00
2 yumurtali maydonoz dereotu
20.00
2 minik yulafli kurabiye, seker un yok
Su 3 lt
1 lt detoks cayi
Hem kuru hem turşu kombi olmusKuru şişlik yapar dimi abla bu akşamda vae bitmedibirde makarnayı gözüne kestirdin tabi
Olgun muzu ezip yulafla karistiriliyor cnmafiyet olsun güzel menü. yulaflı kurabiyelerin tarifini alabilir miyim?
Kizartmayi makinedemi yapiyorsunuz cnmsabah sade Türk kahvesi
öğlen 12.20
3 kuru kayısı
15 dk sonra
1 yumurta, 1,5 kk peynir
3 çeri domates, közlenmiş 2 yeşil biber
2 brezilya cevizi
2 yk kadar tatlı patates
ara çay+ 1 kupa filtre kahve
akşam 19.00
4 köfte
3 yk patlıcan biber domates kızartma
2,5 yk sarımsaklı yoğurt
1,5 dilim ekmek
2 ceviz ve bir lokma pestil
az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı + 1/2 limonla madensuyu + açık çay
yatana kadar 1,5 lt su
5000 adım yürüdüm.
Of evet yaa hiç düşünemedim valla ne yemek yapsam derdinden bazen oluyo, bu akşamda yedim mecburi ziyan olmasın diyeHem kuru hem turşu kombi olmus
Yetmemiş makarna eklemişin :)))
Herkesde ayni olmayabilirOf evet yaa hiç düşünemedim valla ne yemek yapsam derdinden bazen oluyo, bu akşamda yedim mecburi ziyan olmasın diye
Zaten kaç haftadır takılmıştım, bu hafta toparlıyım dedim yine son dakika golünü atmışımHerkesde ayni olmayabilir
Belki vücudun süpriz yapar
Ama verememiş olursan şaşırma :))
normalde tefal actifry da yapıyorum da minimum yağda. ama bu sefer yazdan konma kızartmaydı. tefalin yine mini bir kızartma makinası var sepetli onda yapılmıştı. yine de tava kızartmasına göre daha az yağlı. süzdürüldü çünkü.Kizartmayi makinedemi yapiyorsunuz cnm
Ekmek olmasa iyi olurmuş
Magnezyum varmiş kabızlık icin. İnstada takip ettiğim bir kadın kullaniyodunormalde tefal actifry da yapıyorum da minimum yağda. ama bu sefer yazdan konma kızartmaydı. tefalin yine mini bir kızartma makinası var sepetli onda yapılmıştı. yine de tava kızartmasına göre daha az yağlı. süzdürüldü çünkü.
aslında menüm böyle olmayacaktı perşembe akşamı. köfte salata falan iyiydi ama ayıptır söylemesi yine benim wc sıkıntısı coştu bu aralar. bugün yine yoktu. o nedenle azcık yağ olsun dedi. ekmek de iyi geliyor ya ondan yedim yani.
wc olmayınca kilo da gitmiyor zaten canım. bu haftamı o yedi zaten. bir de dolunay ödemiben de bu akşam böyle olsun dedim.
zaten bu ara bir probiyotik kürü yapmam gerekli sanırım. netten sipariş ettim gelecek yarın.
Hosgeldin cnmSelâmlar. Ben de katılabilir miyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?