• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

anladım. nescafe tarzı yani. canım granül kahveler çok pratik oluyor ama çok sağlıksız. aklında olsun. kahve atıklarından çok işlemden geçirilerek yapılıyor. kanserojen. tavsiye etmem.
onun yerine Türk kahvesi ya da filtre kahve tavsiye ederim. kahve makinen yoksa eğer french press alabilirsin. kahve çekirdeğini de french press e uygun öğüttürürsün öyle alırsın. ya da kahveyi ailece seviyor ve düzenli tüketiyorsanız istersen uygun fiyatlı kahve makineleri de var.

valla bilmiyorum. öğlen başladı giderek arttı. başıma doğru. geçen aylarda yine böyle olmuştu. ani bir hareketle bir acı girmişti baygınlık geçirdim. ondan korkuyorum.
aaa!!!baygınlık mı geçirdin:(doktora gittin mi

anladım. nescafe tarzı yani. canım granül kahveler çok pratik oluyor ama çok sağlıksız. aklında olsun. kahve atıklarından çok işlemden geçirilerek yapılıyor. kanserojen. tavsiye etmem.
onun yerine Türk kahvesi ya da filtre kahve tavsiye ederim. kahve makinen yoksa eğer french press alabilirsin. kahve çekirdeğini de french press e uygun öğüttürürsün öyle alırsın. ya da kahveyi ailece seviyor ve düzenli tüketiyorsanız istersen uygun fiyatlı kahve makineleri de var.

valla bilmiyorum. öğlen başladı giderek arttı. başıma doğru. geçen aylarda yine böyle olmuştu. ani bir hareketle bir acı girmişti baygınlık geçirdim. ondan korkuyorum.
kahveyi benden başka içen yok canım.sağlıklı olması önceliğim tabi.ben kremalar zararlı sanıyordum.3 ü 1 arada 2 si 1 arada gibi.
french press im var.aktara gidip kahve çekirdeği mi öğüttürmeliyim?bu şekilde kahve alınıyor mu?

kahveyi benden başka içen yok canım.sağlıklı olması önceliğim tabi.ben kremalar zararlı sanıyordum.3 ü 1 arada 2 si 1 arada gibi.
french press im var.aktara gidip kahve çekirdeği mi öğüttürmeliyim?bu şekilde kahve alınıyor mu?
şöyle söyleyeyim. aktardaki kahveler Türk kahvesine uygun. onlardaki öğütücü french press e uygun ayarlamaz.
valla bazı kahveciler de, starbucks ta, kahve dünyasında, tchibo da, nette falan var. alırken french press e uygun öğütür müsünüz diyeceksin. öğütüp veriyorlar ya da netteki satıcılar öyle gönderiyor. 3 çekirdek var. yumuşak, medium, dark. yani orta ve koyu kavrulmuş.

kahve çekirdekleri yetiştiği ülkeye göre, toprağına ve iklime göre ayrı tatları vardır.
en ideal medium yani orta kavrulmuş kahvedir. granül kahve içebiliyorsan medium ve dark içebilirsin. medium iyi ama.

24 ocak pazar

10.30
Sirkeli su, 1 tk ketentohumu yagi
Sade kahve

13.00
Köpüklü sütlü kahve
3 hurma
3 ceviz

18.00
Avuc ici kadar et
2 dil firinda pirasa
Bol salata

Su 2.5 lt

Gunaydin

Cuma 99.5 idi

Eklentiler

• IMG_20210125_105235.jpg
    IMG_20210125_105235.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 22
merhaba kızlarrr :KK200:
önceki gün balığın yanında yediğim fazlaca turp otu salatasını sanırım çok hızlı öğütmeden yedim. o gece midemde bir rahatsızlık, şişkinlik oldu. akşamdan bu yana yine bir şişlik ve ayrıca tüm vücudumda çokça da ödem var. wc de sıkıntılı.
ödem neden oldu anlamadım. tuzlu da yemedim. uyuyunca geçer dedim ama yok geçmedi.

cuma 85.8
bugün 85.8

Mutlu haftalar kizlar 😍

Benim +600
Ama menulerden oldugunu dusunmuyorum
Haftasonu cok yoruldum bide erken tartildim
Yarin en kötü sabit olurum heralde

Gunaydin

Cuma 99.5 idi
Haftaya cok guzel basladin cnm 😍
Günaydın
Ben tartılamadım sabah erken yola çıktık. 4 gun falan evde yokuz. :KK51:
Dlkkat etmeyecalisacagim.3 4 aydir gorusmuyoruz.bakkalim zayiflamissin dlyecwkler mi?:KK45:
Iyi yolculuklar cnm
Kv yemi gidiyorsunuz
merhaba kızlarrr :KK200:
önceki gün balığın yanında yediğim fazlaca turp otu salatasını sanırım çok hızlı öğütmeden yedim. o gece midemde bir rahatsızlık, şişkinlik oldu. akşamdan bu yana yine bir şişlik ve ayrıca tüm vücudumda çokça da ödem var. wc de sıkıntılı.
ödem neden oldu anlamadım. tuzlu da yemedim. uyuyunca geçer dedim ama yok geçmedi.

cuma 85.8
bugün 85.8
Ödem oldugu halde sabitsen demekki eksisin cnm 😁

Back