bende öyle yapıyorum çok mantıklı oluyor canım. ama öğlen kahvaltı akşam da normal yemek şeklinde yani :)ara çok oluyor o zaman. bu sefer ara öğün ihtiyacı doğuyor. onu da ben istemiyorum. akşam yemeğim standart 19.00 en geç 19.30 a kadar biter. öğlen başlamak ideal oluyor benim için.
Diyetisyen emzirmene göre ayarlardır benceSuan emziriyorim 2 3 günde bir içiyorum. Bakalim diyetisyen ne diyecek
Demekki hayr değilmiş cnmKızlar bu akşm üzeri pilim bitmiş artık kızlara dedim siz biraz odanızda oynayn şansa eşimnde canlı ders+toplantısı var. Parça parça da olsa uyudum küçük kızım hiç bırakmadı gelip kafama ayağıyla basıyordu bi ara
Ev kredisi bizim istediğimiz şartlarda çıkmadı kaldı gene. Çekirge misali üçüncüde olur inşaallah
Tavaya az siviyag koy cnmSiyes unu, ben de aldım:)
Mor unun özelliği nedir.
Yarın tavada pırasa böreği yapıcam
Bende bu sefer pirasayi firinda yapicamYaa bende de pirasa var. Sabaha mucver mi yapsam diyodum
Gelmis Gecmis olsun cnmBugün oğlumu dişçiye götürdüm.çoktandır sallanan süt dışını çıkaramadık.alttan dış gelmiş.çok ağlar istifra eder falan diyordum.ağzına dış fırçası sokunca bile kötü olur.korktuğum gibi olmadı şükür.büyümüş benim oğlum
Iyi yapmişin cnmBende artık kendime birsey yaparken kendi unlarimdan kullancam. Siyez unu ve mor un aldim
Geçmiş olsun canımBugün oğlumu dişçiye götürdüm.çoktandır sallanan süt dışını çıkaramadık.alttan dış gelmiş.çok ağlar istifra eder falan diyordum.ağzına dış fırçası sokunca bile kötü olur.korktuğum gibi olmadı şükür.büyümüş benim oğlum
Günaydın canım.Günaydın hanımlar
Evde olunca yumurtalı kahvaltı yapıyorum ama işte öğlen yumurtayı pek istemiyor canım. Çok nadir.bende öyle yapıyorum çok mantıklı oluyor canım. ama öğlen kahvaltı akşam da normal yemek şeklinde yani :)
, yinede hala 9 lardasin cnmBu gece hic uyumadik hic yaa ...
Bence normalde 99.5 vardir
Demekki daha cok dikkat etmen gerekiyor cnmGünaydın hanımlar
Malesef 1 gr bile gitmemiş
Geçen hafta cuma 89.75
Pazartesi 90.45
Bugün 89.75
Haftaya fazla artiyla baslayinca toparlamasi zor oluyor cnmBu hafta ben sabitim
Değerlendiremedim.malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?