- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Aslinda yok cnmOlabilir abla wc sorunun var mi? Bugun biraz daha zeytinyagli türü şeyler yesen. Vucut kitlemistir kendini
Sabah aç karna yağ ictim yinede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda yok cnmOlabilir abla wc sorunun var mi? Bugun biraz daha zeytinyagli türü şeyler yesen. Vucut kitlemistir kendini
Aaa senin adina cok sevindim cnmBen yarin eski diyetisyenimle 3 aylik programa basliyorum. 3 aylik peşin odeme yaptım. İnsallah yuzum kara cikmasin. 12 hafta da en az 10-15 kg arasi vermek istiyorum
Biz zayifladikGünaydın tombikler
Hic yememek olmaz :) prolu bi salata yiyebilirsinGünaydın ablacımm
benim şuanlık bi planım yok ama yememek olabilir ya bu hafta kaçamaklarım çok oldu eksiyi göremicem gibi bugünden kurtarırmıyım bilmem
Yok kzum daha yeni basladimBazen duraksamalar olabilir ama öyle bi dönemdemisin acaba yada bişeyler ödemmi yaptı acaba abla
Evet o yuzden daha dikkat etmem lazımAaa senin adina cok sevindim cnm
Madem parayi verdin, boşa giderme listene uy :))
Koruyamazsınız kiBiz zayifladik
Peki ya canımın sürekli börek çörek istemesiHic yememek olmaz :) prolu bi salata yiyebilirsin
Bi süre hic yemezsen canın istemicekPeki ya canımın sürekli börek çörek istemesi
Önce bi verelim deKoruyamazsınız ki
(Yalama olduk )
Evet malesef bir süre tutcam kendimi bakalım inşallahBi süre hic yemezsen canın istemicek
Her kacamakda başa sarıp vücuda hatirlatiyorsun :))
Akşama kıymalı yumurta ayran salata inşallah.bana çok iyi eksi getiriyor.mercimek var onu da içmeyeceğimne mbitmedimercimekmiş.mercimek çorbasını dondurucuya atan var mı Aijoo senden mi duymuştum kiGunaydinnn kizlar
Son günü iyi degerlendirelim
Varmi bi planiniz
Ben ekmeksiz yumurtali bi kahvalti
Sonra kabak sote yogurt düşünüyorum
Olsun abla -1 az mi ?Kizlar menulerimi görüyorsunuz
Harici 1 lokma bile yemedim
Aksamlari hep aç yatiyorum
Ona ragmen pazartesiden beri tarti dusmedi
Haftasonu bulgur yememe ragmen eksi gelmisti
Sinirim bozuldu
Hayırlı olsun canım 80 leri görcem diyosunBen yarin eski diyetisyenimle 3 aylik programa basliyorum. 3 aylik peşin odeme yaptım. İnsallah yuzum kara cikmasin. 12 hafta da en az 10-15 kg arasi vermek istiyorum
Sensin tombikGünaydın tombikler
İnsallah gorcem o 80leriAkşama kıymalı yumurta ayran salata inşallah.bana çok iyi eksi getiriyor.mercimek var onu da içmeyeceğimne mbitmedimercimekmiş.mercimek çorbasını dondurucuya atan var mı Aijoo senden mi duymuştum ki
Olsun abla -1 az mi ?
Yarına biraz daha gider perşembe mucisizesi
Hayırlı olsun canım 80 leri görcem diyosun
Sensin tombik
Hem de şişko
Daha benim işleri yapmadinSelam hanımlar
Telefonu eline yeni alabildim.
Ama mutfak pırıl pırıl oldu.dolapların dışı altı falan çok kötü olmuştu
Koktuk örtüsü hali örtüsü onlar da tamam
Sömestir misafirlerine hazırız
Gelen olursa tabi pandemiden...
3 gün de 4maki çamaşır yıkadım. Kalorifer üstünde kurutmaca onu al bunu koy
şimdi oturdum .açım diyorlar
Bugünü hafif tutacam bakalim cnmOlsun abla -1 az mi ?
Yarına biraz daha gider perşembe mucisizesi
Bende kuruyemisli kuru meyveli kurabiye yapmak istiyorumKahvalti sonrasi kabuk tarçınlı yeşilçay içtim. Sonrada yulafli sahte tiramisu yedim. Ama cok az miktarda oldu. Rondodan cekilmis yulaf az dı. Tatmin etti yinede :)
Bende içiyorum ne zararı varmış ? hamilelik olursa bırakıcaktımKızlar ben yeşilçay içiyordum ama geçenlerde öğrendim gebelik tedavisi gördüğümden yeşilçay zararlıymış. O yüzden bıraktım. Acaba rezeneyemi başlasam geçen tvde rezeneninde zayıflattığını gördüm