• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tebrikler abla cok iyi
Teşekkür ederim kizlar 😍😍😍
Bugun diyetisyen den ilk listemi aldim. 99.8 ile başlamiş oldum. 12 hafta var. Ramazan baslangicinda 3 ay bitmis olcak. Hedefim en az 88 gorebilmek. Azmedersem basaririm diye düşünüyorum. Gazamiz mubarek ola 🥰
Tabiki yaparsin cnm
3 ay sonraki halini düşün 😍
merhaba kızlarrr :KK200: ancak gelebildim. sabah tartıldım ama ayıptır söylemesi 4 gündür wc çok sıkıntılı :KK14:

cuma 87.9
bugün 85.8

fark -2.1
Harikaaaa sonuç cnm 😍
Tesekürler hosbuldum❤️
Duzenli katilim saglarsan tabiki katilabilirsin cnm
Cuma tarti günümüz, pazartesi kontrol amacli ara tarti yapiyoruz

Seni taniyabilirmiyiz

Ne bilmek isterseniz anlatiyim 😊
Ben Zühal cnm 49 yasindayim 3 cocuk 2 torun var
Almanyada yasiyorum
Senelerdir al - ver yapiyorum 😐bu sefer insallah son defa verip korumayi öğrenmek istiyorum 😅

Sen ne yapiyon ne ediyon evlimisin calisiyormusun çocuk varmi
Yaşın kilon boyun kac vs. :)

22 ocak cuma Menüm

12.30
1.5 yumurtali omlet
Peynir
1 zeytin
Dereotu
2 dil c. Ekmek, kizarmis

18.00
1 servis kasigi firinda patates
5 firin köfte
Salata

Suyu olcemedim bugün ama cok icemedim

Ben Zühal cnm 49 yasindayim 3 cocuk 2 torun var
Almanyada yasiyorum
Senelerdir al - ver yapiyorum 😐bu sefer insallah son defa verip korumayi öğrenmek istiyorum 😅

Sen ne yapiyon ne ediyon evlimisin calisiyormusun çocuk varmi
Yaşın kilon boyun kac vs. :)
🥰🥰🥰
Bende Seda 35 yasindayim ,almanyadan katiliyorum iki cocuk annesiyim ..
Mesleyim Kosmetik döve kiprik kas cilt bakimi ne ararsan var bende yani😂
Ben hep 57-60 kilom vardi hata iki dogumada 63 kiloyla gittim sonrada hep 60 kiloydum nolduysa gecen sene oldu corona yüzünden otur ye otur ye bi tartildim pantolonlar olmayinca sokkkk 69,8 kilo 😳 tam ayin 4.1 iydi I andan itibaren recimdeyim😂.. pazartesi Bu siteye üye oldum iki gün elma diyeti yaptim sonra saglikli beslendim bugün patates yogurt diyetine basladim su an ki kilom herhalde 66,7 filan. Bakalim bugün cok iyi gecti hic acikmadim acayip tok tutu beni ... yarini dört gözle bekliyorum .. günde bir kiloya kadar veriyormusum bende bi demeyim dedim 🥰..

memnun oldum canim🥰❤️

🥰🥰🥰
Bende Seda 35 yasindayim ,almanyadan katiliyorum iki cocuk annesiyim ..
Mesleyim Kosmetik döve kiprik kas cilt bakimi ne ararsan var bende yani😂
Ben hep 57-60 kilom vardi hata iki dogumada 63 kiloyla gittim sonrada hep 60 kiloydum nolduysa gecen sene oldu corona yüzünden otur ye otur ye bi tartildim pantolonlar olmayinca sokkkk 69,8 kilo 😳 tam ayin 4.1 iydi I andan itibaren recimdeyim😂.. pazartesi Bu siteye üye oldum iki gün elma diyeti yaptim sonra saglikli beslendim bugün patates yogurt diyetine basladim su an ki kilom herhalde 66,7 filan. Bakalim bugün cok iyi gecti hic acikmadim acayip tok tutu beni ... yarini dört gözle bekliyorum .. günde bir kiloya kadar veriyormusum bende bi demeyim dedim 🥰..

memnun oldum canim🥰❤️
Memnun oldum sedacim
Nerdesin almanyada

Benim kizda 3 sene kozmetik okudu, sonradan istemedi, birakti

Senin zaten fazla kilon yokmuş
Hic şok diyetlere girmene gerek yok
Tatli hamurisinden uzak durup, saglikli beslenip sporda yaparsan birden verirsin

Back