Tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler
Tebrikler abla cok iyi
Evet abla daha sıkıcam bakalımDemekki daha cok dikkat etmen gerekiyor cnm
Çok iyi vermişsin canımmerhaba kızlarrr ancak gelebildim. sabah tartıldım ama ayıptır söylemesi 4 gündür wc çok sıkıntılı
cuma 87.9
bugün 85.8
fark -2.1
saol canımÇok iyi vermişsin canım
tabiki hoşgeldinSelam arkadaslar bende diyet yapiyorum sizede katilabilirmiyim yoksa kendi gurubunuzmu
Tesekürler hosbuldumtabiki hoşgeldin
birden 90+ grubuna yazdım zannettim bu sayfayı açan SATURN71 canım gelir az sonra.tesekürler hosbuldum
herkes kendince diyet yapıyor. mesela ben aralıklı oruç yapıyorum.Uyguladiginiz belli bir diyetmi var yoksa herkes kendincemi
Sagol canimbirden 90+ grubuna yazdım zannettim bu sayfayı açan SATURN71 canım gelir az sonra.
uyguladığın birşey var mı?Sagol canim
Hosgeldin. Genelde herkes kendisi yapiyorUyguladiginiz belli bir diyetmi var yoksa herkes kendincemi
Ben pazartesi basladim 67.1 kiloyla elma diyeti yaptim carsamba biraktim elma yemekten tükendim ama 1.1 Verdim .. Bir gün saglikli beslendim kalorisiz bugünde patates yogurt diyetine basladim canim simdi 66. filanim herhalde tartilmadim yarin sabah tartilcamuyguladığın birşey var mı?