• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

ara çok oluyor o zaman. bu sefer ara öğün ihtiyacı doğuyor. onu da ben istemiyorum. akşam yemeğim standart 19.00 en geç 19.30 a kadar biter. öğlen başlamak ideal oluyor benim için.
bende öyle yapıyorum çok mantıklı oluyor canım. ama öğlen kahvaltı akşam da normal yemek şeklinde yani :)

Bugün oğlumu dişçiye götürdüm.çoktandır sallanan süt dışını çıkaramadık.alttan dış gelmiş.çok ağlar istifra eder falan diyordum.ağzına dış fırçası sokunca bile kötü olur.korktuğum gibi olmadı şükür.büyümüş benim oğlum 🥰

Iyi akşamlar

21 ocak perşembe

9.00
Sirkeli su, 1 tk ketentohumu yagi
Sade kahve

13.00
2 yumurtali peynirli pirasali omlet

18.30
2 kabaktan sote
Yogurt
Dereotu
3 ceviz

Su 2 lt
1 lt detoks suyu

Kızlar bu akşm üzeri pilim bitmiş artık kızlara dedim siz biraz odanızda oynayn şansa eşimnde canlı ders+toplantısı var. Parça parça da olsa uyudum küçük kızım hiç bırakmadı gelip kafama ayağıyla basıyordu bi ara 😂
Ev kredisi bizim istediğimiz şartlarda çıkmadı kaldı gene. Çekirge misali üçüncüde olur inşaallah 😂
Demekki hayr değilmiş cnm
Daha guzel bi ev sizi bekliyor insallah
Siyes unu, ben de aldım:)
Mor unun özelliği nedir.
Yarın tavada pırasa böreği yapıcam🤩
Tavaya az siviyag koy cnm
Ben tereyag koymustum, yapıştı zor cevirdim
Yaa bende de pirasa var. Sabaha mucver mi yapsam diyodum
Bende bu sefer pirasayi firinda yapicam
Bugün oğlumu dişçiye götürdüm.çoktandır sallanan süt dışını çıkaramadık.alttan dış gelmiş.çok ağlar istifra eder falan diyordum.ağzına dış fırçası sokunca bile kötü olur.korktuğum gibi olmadı şükür.büyümüş benim oğlum 🥰
Gelmis Gecmis olsun cnm

Bu gece hic uyumadik hic yaa ...

Bence normalde 99.5 vardir

Eklentiler

• IMG_20210122_055023.jpg
    IMG_20210122_055023.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 31
Back