Başka bi topikte bi arkadaş söylemişti canım bulabilirsem atıcam sanaBende içiyorum ne zararı varmış ?hamilelik olursa bırakıcaktım
Oh eline sağlık. Misafir kim gelecek canm virüs dönemiSelam hanımlar
Telefonu eline yeni alabildim.
Ama mutfak pırıl pırıl oldu.dolapların dışı altı falan çok kötü olmuştu
Koktuk örtüsü hali örtüsü onlar da tamam
Sömestir misafirlerine hazırız
Gelen olursa tabipandemiden...
3 gün de 4maki çamaşır yıkadım. Kalorifer üstünde kurutmaca onu al bunu koy
şimdi oturdum .açım diyorlar
Bitki çayları hormonları etkiliyor canm bu süreçte hiç içmesen daha iyiKızlar ben yeşilçay içiyordum ama geçenlerde öğrendim gebelik tedavisi gördüğümden yeşilçay zararlıymış. O yüzden bıraktım. Acaba rezeneyemi başlasam geçen tvde rezeneninde zayıflattığını gördüm
Doğru diyosun canım ama nasıl olacak bu kaçamakların telafisiBitki çayları hormonları etkiliyor canm bu süreçte hiç içmesen daha iyi
Kardeşlerim şehirdışında gelirse onlar gelir canım.başka gelen olmaz .zaten çoktandır yıkamamıştım.bi tozu gitsin dedim :)Oh eline sağlık. Misafir kim gelecek canm virüs dönemi
Bu İyi ki olmamış diyeceğiniz bir ev bulursunuz inşallah canım.herşwy nasip.Kızlar bu akşm üzeri pilim bitmiş artık kızlara dedim siz biraz odanızda oynayn şansa eşimnde canlı ders+toplantısı var. Parça parça da olsa uyudum küçük kızım hiç bırakmadı gelip kafama ayağıyla basıyordu bi ara
Ev kredisi bizim istediğimiz şartlarda çıkmadı kaldı gene. Çekirge misali üçüncüde olur inşaallah
Neden kahvaltı yapmıyorsun canım?iyi akşamlar kızlarrr
sabah sade Türk kahvesi + 1 fincan beyaz çay
öğlen 12.30
3 yk etli mantar sote
2-3 yk zeytinyağlı pırasa
1 büyük yeşil biber
3 brezilya cevizi + 10 çiğ badem
ara 1 kupa filtre kahve + 1 fincan beyaz çay
akşam 19.00
arpacık soğan, sarımsak ve patatesle pişmiş et (1 böbrek yatağı ve 1 patates)
1 kase havuçlu brokoli salatası + 4 yk sarımsaklı yoğurt
şimdi 1 kupa kabuk tarçın çayı içiyorum.
22.30 gibi 1 kupa madensuyu içerim yarım limonla
yatana kadar 2 lt ye yakın ya da 2 lt su
30 dk yürüyüş
aralıklı oruç yapıyorum canım. iki öğün yiyorum.Neden kahvaltı yapmıyorsun canım?
he tamam canım bende onu yapınca kahvaltı yapıyordum da ilk öğünüaralıklı oruç yapıyorum canım. iki öğün yiyorum.
Bende artık kendime birsey yaparken kendi unlarimdan kullancam. Siyez unu ve mor un aldimBende kuruyemisli kuru meyveli kurabiye yapmak istiyorum
Belki yarin yaparim
Canim ben 2. Gebelige plansiz gebe kaldim. Yesilcay kiraz sapi neler neler iciyordum haberim olana kadar. Ogrenince hemen birakmistimKızlar ben yeşilçay içiyordum ama geçenlerde öğrendim gebelik tedavisi gördüğümden yeşilçay zararlıymış. O yüzden bıraktım. Acaba rezeneyemi başlasam geçen tvde rezeneninde zayıflattığını gördüm
Siyes unu, ben de aldım:)Bende artık kendime birsey yaparken kendi unlarimdan kullancam. Siyez unu ve mor un aldim
Bende şimdi bi 10 gün içmeyimde sonra başlarımCanim ben 2. Gebelige plansiz gebe kaldim. Yesilcay kiraz sapi neler neler iciyordum haberim olana kadar. Ogrenince hemen birakmistim
ara çok oluyor o zaman. bu sefer ara öğün ihtiyacı doğuyor. onu da ben istemiyorum. akşam yemeğim standart 19.00 en geç 19.30 a kadar biter. öğlen başlamak ideal oluyor benim için.he tamam canım bende onu yapınca kahvaltı yapıyordum da ilk öğünü
Yaa bende de pirasa var. Sabaha mucver mi yapsam diyodumSiyes unu, ben de aldım:)
Mor unun özelliği nedir.
Yarın tavada pırasa böreği yapıcam
Suan emziriyorim 2 3 günde bir içiyorum. Bakalim diyetisyen ne diyecekBende şimdi bi 10 gün içmeyimde sonra başlarım
Mor bugday unuSiyes unu, ben de aldım:)
Mor unun özelliği nedir.
Yarın tavada pırasa böreği yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?