Suyu arttırman lazım canm benmde sıkıntım su. Ev işini spordan saymıyoHoşbuldum
Tamamdır evet suyu yazmayı unutmuşum ama malesef aklıma geldikce içtim 6 7 bardak anca içmişimdir. Spor olarakta ev işi spordan sayılıyosa onu yapabildimbugün tartılmıştım 92.8 kiloyum. Tabi ben kendi başıma bişeyler yapmaya(yapamayarak) çalışıyodum. İnanıyorum burasıyla birlikte disiplinde olucam hesap vereceğim kişiler var cünkü
Evet içemiyorum bu ara bende fazla gözümüzün önünde olsa içeriz aslında ben buna inanıyorum, Yarın itibariyle su ve sporlarıma başlayıp menülerimde daha dikkatli bir şekilde buradayım canım
Fulya bal kabaklı ekmeğin tarifini versene canım zahmet olmazsamenümü hemen yazayım. bugün 2 ara oldu. akşam da biraz karbo kaçtı. hesapta yoktu ama öyle oldu. yarın 2,5 öğün olacak inşallah.
öğlen 13.30
peynirli biberli omlet
1 kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim avakado
domates, biber
1 dilimden az balkabaklı çekirdekli siyez ekmeği
ara 14.15
sade Türk kahvesi
1 minik yerli muz arası 1 tk şekersiz fıstık ezmesi
ara 18.00
1 kupa filtre kahve
1 kupa fermente siyah çay
1 kk fit kurabiye (içeriği kuru üzüm, az bal, fındık, yulaf ezmesi, kakao yağı, kakao)
akşam 19.20
etli kuru bamya yemeği
3 yk bademli pilav
2 yk cevizli yoğurtlu kereviz salatası
2-3 yk patlıcan çullama
1 dilim balkabaklı çekirdekli siyez ekmeği
şimdi limonla madensuyu
yatana kadar 2 lt ye yakın su
ilerleyen saatlerde fermente siyah çay içerim.
akşam üzeri 17 dk fast leslie yaptım. yemek saati geldiği için fazla yapmadım.
tabi canım.Fulya bal kabaklı ekmeğin tarifini versene canım zahmet olmazsa
valla daha önce yapmıştım ama şimdi bir türlü seviyelere adapte olamıyorum. aslında hazırlanıp yapsam çok güzel olur. ben onunla çok iyi kilo veriyordum daha birinci seviyede bile.Ahmet apa 16 ocakta sevıyelerı tekrar baslatıyormus 3 ay surecekmisbozup oraya mı katılsam diye dusunmuyor degılım
Hazırlanmak ıcın 2 hafta var canım bir dusun istersen bu sefer ozelmıs bu seviyeler dedıgıne gorevalla daha önce yapmıştım ama şimdi bir türlü seviyelere adapte olamıyorum. aslında hazırlanıp yapsam çok güzel olur. ben onunla çok iyi kilo veriyordum daha birinci seviyede bile.
Aksam karbonhidrat agirliklı oldugu ıcınde olabilir canım acıkmankızlar ben akşam yemekten 2 saat falan sonra acıkıyorum yainsülin yüksekti en son tahlilde. ondan sanırım. eskiden yemeyeceğin dediğimde yemezdim. şimdi çok zorluyor. aslında benim doğrudan ya seviyeleri ya da karatayı yapmam lazım.
bir bakayım mervecim. bıktım artık 80 lerden. çok yordu beni. ciddi anlamda bir girişimde bulunmam lazım. olmazsa kendimi ona hazırlayayım. hep beraber başlarsak ne güzel olur.Hazırlanmak ıcın 2 hafta var canım bir dusun istersen bu sefer ozelmıs bu seviyeler dedıgıne gore
Ben halı hazırda zaten yapıyorum canım ama Ahmet apanın yeni takvimine dahil olmayı planlıyorumbir bakayım mervecim. bıktım artık 80 lerden. çok yordu beni. ciddi anlamda bir girişimde bulunmam lazım. olmazsa kendimi ona hazırlayayım. hep beraber başlarsak ne güzel olur.
evet bugün pilav ekstra oldu. aslında hiç yemeyecektim. dün akşamdan kalmıştı. sofrada yenmedi. kalmasın diye yedim. hata yaptım. insülinim ilk defa 15 oldu. en fazla 8 olmuştu bugüne kadar.Aksam karbonhidrat agirliklı oldugu ıcınde olabilir canım acıkman
Sen istedin mi sokarsın bir duzene canımevet bugün pilav ekstra oldu. aslında hiç yemeyecektim. dün akşamdan kalmıştı. sofrada yenmedi. kalmasın diye yedim. hata yaptım. insülinim ilk defa 15 oldu. en fazla 8 olmuştu bugüne kadar.
ben hep onun gruplarıyla başladım. ilki 2 yıl önce ekim ayındaydı. güzel başladım ama sürdüremedim. sağlık sorunum vardı zorladı. zaten onu takip eden aylarda da ameliyat oldum. ameliyat sonrası da toparlanmam uzun sürdü. 1 kere daha başladım yarım bıraktım. 2020 nin 12 martında başlayan grupla 10 kilo verdim. ama sonra onu da bıraktım. 80 olmuştum düz. bari sabit kalsaydım. ama yavaştan geri aldım pandemi bunalımıyla.Ben halı hazırda zaten yapıyorum canım ama Ahmet apanın yeni takvimine dahil olmayı planlıyorumPoni Bon da bugun basladı
Niye 3 ay sürecekmiş canım seviyeler kaçar gün olacakmış ki?Ben halı hazırda zaten yapıyorum canım ama Ahmet apanın yeni takvimine dahil olmayı planlıyorumPoni Bon da bugun basladı
Başlayalım kızlar ama bnm uzın oruçlardaki tansiyon düşmem kötü oluyor. Gebeliktn sonra damarlarm fazla genişledi diye düşünüyorum. Düşünce de 2-3günde kendime anca geliyorum. Suyu 3 litrenin üzerine çıkarıp deneyebilirim ancaben hep onun gruplarıyla başladım. ilki 2 yıl önce ekim ayındaydı. güzel başladım ama sürdüremedim. sağlık sorunum vardı zorladı. zaten onu takip eden aylarda da ameliyat oldum. ameliyat sonrası da toparlanmam uzun sürdü. 1 kere daha başladım yarım bıraktım. 2020 nin 12 martında başlayan grupla 10 kilo verdim. ama sonra onu da bıraktım. 80 olmuştum düz. bari sabit kalsaydım. ama yavaştan geri aldım pandemi bunalımıyla.
inşallah bu 3 aylığı yaparım sizinle. grup beni motive ediyor. iyi oluyor.
Teşekkür ederm cnmtabi canım.
3 su bardağı siyez unu ya da tam buğday kullanabilirsin. bardak ölçüsü 250 mlt
1 su bardağı balkabağı püresi (ben balkabağını buhar aparatında pişirdim)
1 su bardağı ılık içme suyu
5 yk kabak çekirdeği içi
1 yk zeytinyağı
silme 1 yk bal ya da şeker
silme 1 tk tuz
kurumaya
tüm malzemeyi iyice yoğurup dikdörtgen kek kalıbında 180 derecede fırında pişirebilirsin. bende ekmek makinası var. ben onda pişirdim.
bu arada ekmeğin içi balkabağından dolayı ıslak oluyor bilgin olsun. ben dilimleyip maşa arasında ya da tost makinasında ısıtıp öyle yiyorum.
çok doyurucu bir ekmek.
valla ben de hiç 3 günlük oruç tutmadım.Başlayalım kızlar ama bnm uzın oruçlardaki tansiyon düşmem kötü oluyor. Gebeliktn sonra damarlarm fazla genişledi diye düşünüyorum. Düşünce de 2-3günde kendime anca geliyorum. Suyu 3 litrenin üzerine çıkarıp deneyebilirim anca
Yaparsın canım ben ilk gecen sene 13 martta basladım ara ara kendim yapmaya calistim ama sonuca ulasamadım bakalım bu sefer ınsallahben hep onun gruplarıyla başladım. ilki 2 yıl önce ekim ayındaydı. güzel başladım ama sürdüremedim. sağlık sorunum vardı zorladı. zaten onu takip eden aylarda da ameliyat oldum. ameliyat sonrası da toparlanmam uzun sürdü. 1 kere daha başladım yarım bıraktım. 2020 nin 12 martında başlayan grupla 10 kilo verdim. ama sonra onu da bıraktım. 80 olmuştum düz. bari sabit kalsaydım. ama yavaştan geri aldım pandemi bunalımıyla.
inşallah bu 3 aylığı yaparım sizinle. grup beni motive ediyor. iyi oluyor.
Onları acıklamadı canım ramazandan once kt yapacakmıs ve bu sefer seviyelere ıksır dedıgı seyıde dahil etmıs takvımı vermedi henuz sanırım 13 ocakta sitenin acılısı ile birlikte verecekNiye 3 ay sürecekmiş canım seviyeler kaçar gün olacakmış ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?