• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Teşekkür ederim saraycam 💓sevdiklerinle beraber dilegince bir yil olur inşallah 🌹
Çok teşekkür ederim canım herkese sağlık ve huzur dilerim.
Yokluğunda Amine Busra Amine Busra ve badem000 badem000 i günlüğümde misafir ettim 😃 artık geldin ve burada çok güzel kilo vereceksiniz inanıyorum 🤩

2021'in ilk gününden kocaman bir merhaba kızlarrr :KK200::halay: hepimiz için, bütün için musmutlu, sağlıklı, huzurlu, dengede, neşeli, tatlı telaşlı bir yıl diliyorum :KK68::KK68::KK68:
Haydi bakalım bugün başlıyoruz, ertelemeyeceğiz artık!
Ben bugünden itibaren başladım. hepinizi bekliyorum. Akşama menü yazalım. Var mısınız? Erteledikçe erteliyoruz arkadaşlar.

Bugün 1 ocak 2021. Yeni yılın ilk günü. hep beraber tertemiz bir sayfa açalım :KK45:

çok şükür iyiyim canım. sen nasılsın?
Kötü
Cnm hic normal yemek istemiyor
Can sikintisindan hep ıvır zıvır yedim
Biraz vermistim, geri aldim hepsini
yeni yılın pozitif enerjisiyle bugün sıfırlıyoruz herşeyi :KK19:

Bunu kahvaltıdan önce görseydim keşke :KK45:
olsun şimdi devam et. kahvaltıyı saymayız :KK70:
Basladigim yere geri dondugume göre tekrar start yapabilirim :))
evetttt işte buuu :halay::halay::halay:

Hosgeldin abla yeni adın hayırlı olsun :)
Sagolasin cnm
Sen nasilsin, neler yaptin
Heralde kilolarimiz yer değiştirdi :)
Şimdi ben seni yakalamaya calisacam 😐
Çok teşekkür ederim canım herkese sağlık ve huzur dilerim.
Yokluğunda Amine Busra Amine Busra ve badem000 badem000 i günlüğümde misafir ettim 😃 artık geldin ve burada çok güzel kilo vereceksiniz inanıyorum 🤩
Sagolasin cnm hepimiz icin insallah 💓

Cok güzel yapmışın, benim kendime hayrim olmadigi icin kimseyle ilgilenecek durumda degildim malesef 😔
Arkadaslarda istedikleri yerde yazabilirler
Sonucta amacimiz ayni 😍
2021'in ilk gününden kocaman bir merhaba kızlarrr :KK200::halay: hepimiz için, bütün için musmutlu, sağlıklı, huzurlu, dengede, neşeli, tatlı telaşlı bir yıl diliyorum :KK68::KK68::KK68:
Haydi bakalım bugün başlıyoruz, ertelemeyeceğiz artık!
Ben bugünden itibaren başladım. hepinizi bekliyorum. Akşama menü yazalım. Var mısınız? Erteledikçe erteliyoruz arkadaşlar.

Bugün 1 ocak 2021. Yeni yılın ilk günü. hep beraber tertemiz bir sayfa açalım :KK45:
Masallah enerjin hep boyle devam etsin insallah cnm 😍

Cok sevdigim yumurtayi bile ne zamandir yemiyorum
Sebze salata vs. Zaten yoktu
Sadece karbon, geç saaatler vs.
Ve sonuç
En son 97 civari birakmistim
Bugünkü baslangicim 105 😞

Burda devam etmek isteyen bildirimlerini yaparsa iyi olur :)

Ve sonuç

Abla birakma artik bak bir yil daha devirdik. Bizi yemeye iten sebepler ya da kisilere birsey oldu mu? Biz yedikce birseyler değişti mi? Hayir değişmedi. Her zaman olan bize oldu. Biz kilolu damgasi yedik. Psikolojimizde daha da bozuldu bununla birlikte

Sagolasin cnm
Sen nasilsin, neler yaptin
Heralde kilolarimiz yer değiştirdi :)
Şimdi ben seni yakalamaya calisacam 😐

Sagolasin cnm hepimiz icin insallah 💓

Cok güzel yapmışın, benim kendime hayrim olmadigi icin kimseyle ilgilenecek durumda degildim malesef 😔
Arkadaslarda istedikleri yerde yazabilirler
Sonucta amacimiz ayni 😍

Masallah enerjin hep boyle devam etsin insallah cnm 😍
Ben son haftayi iyi geçirmedim maalesef. Gecen cuma 100.6 idim ama yilbasi hedefime ulasamadim maalesef. Yine de iyi kg verdim deyip kendimi teselli ediyorum :)
Bu sabah 102 geldim yakiniz yine yani

Ve sonuç

olsun napalım. dünü unutup bugüne bakacağız. bugün yeni bir başlangıç yaptık. motiveni arttırmak için youtube komik videolar izle. ben öyle yapıyorum ya da hoşuma giden başka videolar. sonra da diyet hesaplarına bakıyorum.

iyi akşamlar herkese :KK3: forumda çok dolaşmaya vaktim olmuyor. o nedenle buradan haberim yoktu. ben de Mefkurem Mefkurem nerelere kayboldu diyordum :-) burada da ne güzel sohbet ediyormuşsunuz. ama bir süredir yazan olmamış.
sen nasılsın canım neler yapıyorsun? Mefkurem Mefkurem
Hosgeldin fulyacım seni burda gormek ne guzel 🌸
bende katılabilirmiyim aranıza:110:
Hosgeldin 🌸
Yeni nickim bana huzur şans mutluluk başarı getirsin insallah 🌹
Amin ablam Amin gecmıse sunger cekmek oluruna bırakmak en ıyısı
Basladigim yere geri dondugume göre tekrar start yapabilirim :))
Super ıste bu

Bugun kılo bildirimini yapayım bende o zaman hala seviyelere devam ediyorum 🙈bozmadım
Gecen hafta 72.6
Bu hafta 72.3
Fark : 300 gram

Eklentiler

• IMG_20210101_120231_716.jpg
    IMG_20210101_120231_716.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 13
Abla birakma artik bak bir yil daha devirdik. Bizi yemeye iten sebepler ya da kisilere birsey oldu mu? Biz yedikce birseyler değişti mi? Hayir değişmedi. Her zaman olan bize oldu. Biz kilolu damgasi yedik. Psikolojimizde daha da bozuldu bununla birlikte
En kötüsü insanin kendinden vazgecmesi oluyor cnm 😔yani nasil görünmüşüm, kilo almışım vs. En son düşüneceğim seyler oluyor
Ben son haftayi iyi geçirmedim maalesef. Gecen cuma 100.6 idim ama yilbasi hedefime ulasamadim maalesef. Yine de iyi kg verdim deyip kendimi teselli ediyorum :)
Bu sabah 102 geldim yakiniz yine yani
Olsunnn
Yine de baya yol kat ettmişin cnm
En azindan benim gibi yukari cikmamişin :)
9 larda haftaya gelsin artik 😁
Selamlar herkes Nick degıstırmıs 😂bende mı degıstırsem ne Hosgledıniz kızlar ıyıkı geldiniz sizsiz buraların tadı tuzu yoktu 😘
💕💕💕💕💕💕
Bugun kılo bildirimini yapayım bende o zaman hala seviyelere devam ediyorum 🙈bozmadım
Gecen hafta 72.6
Bu hafta 72.3
Fark : 300 gram
Masallah mervecim azimli sıçan Fitt_anne Fitt_anne dileğin yerini sen almişin 😄
Bikac haftaya 6 lar gelir
Ne guzel bi rakamdir o 😍

olsun napalım. dünü unutup bugüne bakacağız. bugün yeni bir başlangıç yaptık. motiveni arttırmak için youtube komik videolar izle. ben öyle yapıyorum ya da hoşuma giden başka videolar. sonra da diyet hesaplarına bakıyorum.
Bi yerden baslamak gerekiyor cnm 💓

Ilk hedefim gec yemeyi ve tatliyi birakmak

Back