• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hoşbuldum 💕
Tamamdır evet suyu yazmayı unutmuşum ama malesef aklıma geldikce içtim 6 7 bardak anca içmişimdir. Spor olarakta ev işi spordan sayılıyosa onu yapabildim 😊 bugün tartılmıştım 92.8 kiloyum. Tabi ben kendi başıma bişeyler yapmaya(yapamayarak) çalışıyodum. İnanıyorum burasıyla birlikte disiplinde olucam hesap vereceğim kişiler var cünkü 🤭
Suyu arttırman lazım canm benmde sıkıntım su. Ev işini spordan saymıyo Mefkurem Mefkurem Zuhal abla 😉

Suyu arttırman lazım canm benmde sıkıntım su. Ev işini spordan saymıyo Mefkurem Mefkurem Zuhal abla 😉
Evet içemiyorum bu ara bende fazla gözümüzün önünde olsa içeriz aslında ben buna inanıyorum, Yarın itibariyle su ve sporlarıma başlayıp menülerimde daha dikkatli bir şekilde buradayım canım 💪🏽

menümü hemen yazayım. bugün 2 ara oldu. akşam da biraz karbo kaçtı. hesapta yoktu ama öyle oldu. yarın 2,5 öğün olacak inşallah.

öğlen 13.30
peynirli biberli omlet
1 kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim avakado
domates, biber
1 dilimden az balkabaklı çekirdekli siyez ekmeği

ara 14.15
sade Türk kahvesi
1 minik yerli muz arası 1 tk şekersiz fıstık ezmesi

ara 18.00
1 kupa filtre kahve
1 kupa fermente siyah çay
1 kk fit kurabiye (içeriği kuru üzüm, az bal, fındık, yulaf ezmesi, kakao yağı, kakao)

akşam 19.20
etli kuru bamya yemeği
3 yk bademli pilav
2 yk cevizli yoğurtlu kereviz salatası
2-3 yk patlıcan çullama
1 dilim balkabaklı çekirdekli siyez ekmeği

şimdi limonla madensuyu

yatana kadar 2 lt ye yakın su
ilerleyen saatlerde fermente siyah çay içerim.

akşam üzeri 17 dk fast leslie yaptım. yemek saati geldiği için fazla yapmadım.
Fulya bal kabaklı ekmeğin tarifini versene canım zahmet olmazsa

Fulya bal kabaklı ekmeğin tarifini versene canım zahmet olmazsa
tabi canım.

3 su bardağı siyez unu ya da tam buğday kullanabilirsin. bardak ölçüsü 250 mlt
1 su bardağı balkabağı püresi (ben balkabağını buhar aparatında pişirdim)
1 su bardağı ılık içme suyu
5 yk kabak çekirdeği içi
1 yk zeytinyağı
silme 1 yk bal ya da şeker
silme 1 tk tuz
kurumaya

tüm malzemeyi iyice yoğurup dikdörtgen kek kalıbında 180 derecede fırında pişirebilirsin. bende ekmek makinası var. ben onda pişirdim.
bu arada ekmeğin içi balkabağından dolayı ıslak oluyor bilgin olsun. ben dilimleyip maşa arasında ya da tost makinasında ısıtıp öyle yiyorum.
çok doyurucu bir ekmek.

Ahmet apa 16 ocakta sevıyelerı tekrar baslatıyormus 3 ay surecekmis 😂bozup oraya mı katılsam diye dusunmuyor degılım
valla daha önce yapmıştım ama şimdi bir türlü seviyelere adapte olamıyorum. aslında hazırlanıp yapsam çok güzel olur. ben onunla çok iyi kilo veriyordum daha birinci seviyede bile.

valla daha önce yapmıştım ama şimdi bir türlü seviyelere adapte olamıyorum. aslında hazırlanıp yapsam çok güzel olur. ben onunla çok iyi kilo veriyordum daha birinci seviyede bile.
Hazırlanmak ıcın 2 hafta var canım bir dusun istersen bu sefer ozelmıs bu seviyeler dedıgıne gore

kızlar ben akşam yemekten 2 saat falan sonra acıkıyorum ya :KK43: insülin yüksekti en son tahlilde. ondan sanırım. eskiden yemeyeceğin dediğimde yemezdim. şimdi çok zorluyor. aslında benim doğrudan ya seviyeleri ya da karatayı yapmam lazım.

kızlar ben akşam yemekten 2 saat falan sonra acıkıyorum ya :KK43: insülin yüksekti en son tahlilde. ondan sanırım. eskiden yemeyeceğin dediğimde yemezdim. şimdi çok zorluyor. aslında benim doğrudan ya seviyeleri ya da karatayı yapmam lazım.
Aksam karbonhidrat agirliklı oldugu ıcınde olabilir canım acıkman

Hazırlanmak ıcın 2 hafta var canım bir dusun istersen bu sefer ozelmıs bu seviyeler dedıgıne gore
bir bakayım mervecim. bıktım artık 80 lerden. çok yordu beni. ciddi anlamda bir girişimde bulunmam lazım. olmazsa kendimi ona hazırlayayım. hep beraber başlarsak ne güzel olur.

bir bakayım mervecim. bıktım artık 80 lerden. çok yordu beni. ciddi anlamda bir girişimde bulunmam lazım. olmazsa kendimi ona hazırlayayım. hep beraber başlarsak ne güzel olur.
Ben halı hazırda zaten yapıyorum canım ama Ahmet apanın yeni takvimine dahil olmayı planlıyorum Poni Bon Poni Bon da bugun basladı

Aksam karbonhidrat agirliklı oldugu ıcınde olabilir canım acıkman
evet bugün pilav ekstra oldu. aslında hiç yemeyecektim. dün akşamdan kalmıştı. sofrada yenmedi. kalmasın diye yedim. hata yaptım. insülinim ilk defa 15 oldu. en fazla 8 olmuştu bugüne kadar.

Ben halı hazırda zaten yapıyorum canım ama Ahmet apanın yeni takvimine dahil olmayı planlıyorum Poni Bon Poni Bon da bugun basladı
ben hep onun gruplarıyla başladım. ilki 2 yıl önce ekim ayındaydı. güzel başladım ama sürdüremedim. sağlık sorunum vardı zorladı. zaten onu takip eden aylarda da ameliyat oldum. ameliyat sonrası da toparlanmam uzun sürdü. 1 kere daha başladım yarım bıraktım. 2020 nin 12 martında başlayan grupla 10 kilo verdim. ama sonra onu da bıraktım. 80 olmuştum düz. bari sabit kalsaydım. ama yavaştan geri aldım pandemi bunalımıyla.
inşallah bu 3 aylığı yaparım sizinle. grup beni motive ediyor. iyi oluyor.

ben hep onun gruplarıyla başladım. ilki 2 yıl önce ekim ayındaydı. güzel başladım ama sürdüremedim. sağlık sorunum vardı zorladı. zaten onu takip eden aylarda da ameliyat oldum. ameliyat sonrası da toparlanmam uzun sürdü. 1 kere daha başladım yarım bıraktım. 2020 nin 12 martında başlayan grupla 10 kilo verdim. ama sonra onu da bıraktım. 80 olmuştum düz. bari sabit kalsaydım. ama yavaştan geri aldım pandemi bunalımıyla.
Başlayalım kızlar ama bnm uzın oruçlardaki tansiyon düşmem kötü oluyor. Gebeliktn sonra damarlarm fazla genişledi diye düşünüyorum. Düşünce de 2-3günde kendime anca geliyorum. Suyu 3 litrenin üzerine çıkarıp deneyebilirim anca

tabi canım.

3 su bardağı siyez unu ya da tam buğday kullanabilirsin. bardak ölçüsü 250 mlt
1 su bardağı balkabağı püresi (ben balkabağını buhar aparatında pişirdim)
1 su bardağı ılık içme suyu
5 yk kabak çekirdeği içi
1 yk zeytinyağı
silme 1 yk bal ya da şeker
silme 1 tk tuz
kurumaya

tüm malzemeyi iyice yoğurup dikdörtgen kek kalıbında 180 derecede fırında pişirebilirsin. bende ekmek makinası var. ben onda pişirdim.
bu arada ekmeğin içi balkabağından dolayı ıslak oluyor bilgin olsun. ben dilimleyip maşa arasında ya da tost makinasında ısıtıp öyle yiyorum.
çok doyurucu bir ekmek.
Teşekkür ederm cnm :KK36:

Başlayalım kızlar ama bnm uzın oruçlardaki tansiyon düşmem kötü oluyor. Gebeliktn sonra damarlarm fazla genişledi diye düşünüyorum. Düşünce de 2-3günde kendime anca geliyorum. Suyu 3 litrenin üzerine çıkarıp deneyebilirim anca
valla ben de hiç 3 günlük oruç tutmadım.

Yaparsın canım ben ilk gecen sene 13 martta basladım ara ara kendim yapmaya calistim ama sonuca ulasamadım bakalım bu sefer ınsallah

Back