• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bu haftayi eksi ile gecirebilen herkesi cani gonulden kutluyorum :KK70:
Sagol canım ama bence sende gayet guzel ilerledin en onemlısı pes etmedin
Masallah mervecim azimli sıçan [IMG alt="Tekrar dene"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/531/531832.jpg?1575487151[/IMG] Tekrar dene dileğin yerini sen almişin 😄
Bikac haftaya 6 lar gelir
Ne guzel bi rakamdir o 😍
Sagol abla dilek kadar olmasada fena sayılmaz bu sefer ıradem😂ınsallah ya. Su 6 ları goreyım cocuk sevındırıcem

Sabahı atlıyorum, zaten seviyelere akşam niyetleniliyor :KK45:
Su 2 lt
Spor 20 dk evde yürüyüş. 20 saniyeden 5 tane plank (hedefim 2 dkya çıkarmak)
Öğle 1 b süt+5 badem
Seviye-1
1.Gün
Akşam
IMG_20210101_180821_936.jpg

Hosgeldin fulyacım seni burda gormek ne guzel 🌸

Hosgeldin 🌸

Amin ablam Amin gecmıse sunger cekmek oluruna bırakmak en ıyısı

Super ıste bu
Hoşbuldum bir sene öncesinde 72li kilolarımdan şikayetciydim ve sürekli vermek istiyodum. 1 sene içinde sanki o şikayet eden ben değilmişim gibi 92 kiloya yuvarlandım :KK1: şimdi hedefim 60lıları görmek. Zor olsada çok görmek istiyorum:dua:

Bi yerden baslamak gerekiyor cnm 💓

Ilk hedefim gec yemeyi ve tatliyi birakmak
ben az sonra yiyeceğim, ama geç yatıyorum son haftalarda. bugün de yemek geçe kaldı, biraz da ondan oldu. aslında normalde de 19.00 ile 19.20 arası yiyorum. ama önemli olan sonra yememek.
valla ilk bırakacağım gece bal, peynir, ekmek üçlüsünü bırakmak. son zamanların müthiş ölçüsü. tabi bir de 2 avuç çekirdek :olamaz: bırakıyorum artık.

Bugün yediklerim;
Kahvaltım;
2 dilim ekmekten tost, 2 zeytin, çay
Öğlen;
Türk kahvesi
Akşam;
Ispanak, yoğurt, 1 yemek kaşığı makarna

tartı günü hangi gündü kızlar. Fotograflıda atarım bundan sonran bugün çekmedim.

Bugün yediklerim;
Kahvaltım;
Öğlen;
Türk kahvesi
Akşam;

tartı günü hangi gündü kızlar. Fotograflıda atarım bundan sonran bugün çekmedim.
Hoşgeldin ben Poni.
Foto isteğe bağlı canm, menüne su ve sporunu da eklersen güzel olur 😉
Tartı günü pazartesi, cuma da ara tartı 😉

Hoşgeldin ben Poni.
Foto isteğe bağlı canm, menüne su ve sporunu da eklersen güzel olur 😉
Tartı günü pazartesi, cuma da ara tartı 😉
Hoşbuldum 💕
Tamamdır evet suyu yazmayı unutmuşum ama malesef aklıma geldikce içtim 6 7 bardak anca içmişimdir. Spor olarakta ev işi spordan sayılıyosa onu yapabildim 😊 bugün tartılmıştım 92.8 kiloyum. Tabi ben kendi başıma bişeyler yapmaya(yapamayarak) çalışıyodum. İnanıyorum burasıyla birlikte disiplinde olucam hesap vereceğim kişiler var cünkü 🤭

menümü hemen yazayım. bugün 2 ara oldu. akşam da biraz karbo kaçtı. hesapta yoktu ama öyle oldu. yarın 2,5 öğün olacak inşallah.

öğlen 13.30
peynirli biberli omlet
1 kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim avakado
domates, biber
1 dilimden az balkabaklı çekirdekli siyez ekmeği

ara 14.15
sade Türk kahvesi
1 minik yerli muz arası 1 tk şekersiz fıstık ezmesi

ara 18.00
1 kupa filtre kahve
1 kupa fermente siyah çay
1 kk fit kurabiye (içeriği kuru üzüm, az bal, fındık, yulaf ezmesi, kakao yağı, kakao)

akşam 19.20
etli kuru bamya yemeği
3 yk bademli pilav
2 yk cevizli yoğurtlu kereviz salatası
2-3 yk patlıcan çullama
1 dilim balkabaklı çekirdekli siyez ekmeği

şimdi limonla madensuyu

yatana kadar 2 lt ye yakın su
ilerleyen saatlerde fermente siyah çay içerim.

akşam üzeri 17 dk fast leslie yaptım. yemek saati geldiği için fazla yapmadım.

Sabahı atlıyorum, zaten seviyelere akşam niyetleniliyor :KK45:
Su 2 lt
Spor 20 dk evde yürüyüş. 20 saniyeden 5 tane plank (hedefim 2 dkya çıkarmak)
Öğle 1 b süt+5 badem
Seviye-1
1.Gün
Akşam
Eki Görüntüle 2751821
Afiyet olsun
Haydi bakalim yarin detoksa basliyorum isteyen katilsin. Tabi ben bunu emzirdigim icin kendime gore uyarlicam biraz :)
Arınmayla baslayalım diyorsun hadı bakalım
Hoşbuldum bir sene öncesinde 72li kilolarımdan şikayetciydim ve sürekli vermek istiyodum. 1 sene içinde sanki o şikayet eden ben değilmişim gibi 92 kiloya yuvarlandım :KK1: şimdi hedefim 60lıları görmek. Zor olsada çok görmek istiyorum:dua:
Gorursun canım merak etme hepimiz yasadık o durumları hazirandan bu yana sureklı al ver yapıyorum 6 ları goremedim henuz
Bugün yediklerim;
Kahvaltım;
Öğlen;
Türk kahvesi
Akşam;

Afiyet olsun canım ekmek tam bugday mı

menümü hemen yazayım. bugün 2 ara oldu. akşam da biraz karbo kaçtı. hesapta yoktu ama öyle oldu. yarın 2,5 öğün olacak inşallah.

öğlen 13.30
peynirli biberli omlet
1 kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim avakado
domates, biber
1 dilimden az balkabaklı çekirdekli siyez ekmeği

ara 14.15
sade Türk kahvesi
1 minik yerli muz arası 1 tk şekersiz fıstık ezmesi

ara 18.00
1 kupa filtre kahve
1 kupa fermente siyah çay
1 kk fit kurabiye (içeriği kuru üzüm, az bal, fındık, yulaf ezmesi, kakao yağı, kakao)

akşam 19.20
etli kuru bamya yemeği
3 yk bademli pilav
2 yk cevizli yoğurtlu kereviz salatası
2-3 yk patlıcan çullama
1 dilim balkabaklı çekirdekli siyez ekmeği

şimdi limonla madensuyu

yatana kadar 2 lt ye yakın su
ilerleyen saatlerde fermente siyah çay içerim.

akşam üzeri 17 dk fast leslie yaptım. yemek saati geldiği için fazla yapmadım.
Fermente siyah cay, patlıcan cullama ve balkabaklı ekmek nasıl oluyor

Afiyet olsun

Arınmayla baslayalım diyorsun hadı bakalım

Gorursun canım merak etme hepimiz yasadık o durumları hazirandan bu yana sureklı al ver yapıyorum 6 ları goremedim henuz

Afiyet olsun canım ekmek tam bugday mı
Çok az kalmış bence çok yakında görüceksinn 🤩

teşekkür ederim hepimize afiyet olsunn😊
o_OMaleseff normal tost ekmeğiydi 😒

Fermente siyah cay, patlıcan cullama ve balkabaklı ekmek nasıl oluyor
fermente siyah çay, puer çayı oluyor. Çin'den getirttim. siyah çay yaprakları ortalama en az 10 yıl depolarda fermentasyona uğratılıyor. puer çayını herkes bilmiyor diye fermente siyah çay diye yazıyorum.
patlıcan çullama; közlenmiş patlıcan-kapya biber-yeşil biber-domates ile yağda sotelenmiş soğan-sarımsağın karıştıırlmasıyla yapılan bir meze gibi birşey. çok güzel oluyor tavsiye ederim.

ekmeği evde ben yaptım. siyez unuyla buharda pişirdiğim balkabağı püresi ve biraz kabak çekirdeğini karıştırarak yaptım.

Çok az kalmış bence çok yakında görüceksinn 🤩

teşekkür ederim hepimize afiyet olsunn😊
o_OMaleseff normal tost ekmeğiydi 😒
Agzından bal damlıyor ınsallah canım tam bugday cavdar bunları tuketmeye calıs canım daha iyi
fermente siyah çay, puer çayı oluyor. Çin'den getirttim. siyah çay yaprakları ortalama en az 10 yıl depolarda fermentasyona uğratılıyor. puer çayını herkes bilmiyor diye fermente siyah çay diye yazıyorum.
patlıcan çullama; közlenmiş patlıcan-kapya biber-yeşil biber-domates ile yağda sotelenmiş soğan-sarımsağın karıştıırlmasıyla yapılan bir meze gibi birşey. çok güzel oluyor tavsiye ederim.

ekmeği evde ben yaptım. siyez unuyla buharda pişirdiğim balkabağı püresi ve biraz kabak çekirdeğini karıştırarak yaptım.
Puerı de bilmiyorum canım 🙈patlıcan cullamayı denıcem canım merak ettim ekmek seviyelerde yok belki sonra denerım

Agzından bal damlıyor ınsallah canım tam bugday cavdar bunları tuketmeye calıs canım daha iyi

Puerı de bilmiyorum canım 🙈patlıcan cullamayı denıcem canım merak ettim ekmek seviyelerde yok belki sonra denerım
Aslında buzdolabımda tam buğday ekmeğim vardı ama işte ama 🙄
Bundan sonra onları tüketicem kesinlikle canım 🙏🏼

tam tarif yazayım sana.
2 adet topan patlıcan
2 adet kırmızı kapya biber
2 adet iyi yeşil köy biberi
2 adet domates
hepsi birlikte közleniyor.
tavada zeytinyağında piyazlık doğranmış 1 soğan, doğranmış 3 diş sarımsak çeviriyoruz. içine közleyip doğradığımız domatesleri de ekleyip hafif tıklatıyoruz.

közlenmiş patlıcan, biberler doğranıp servis tabağına alınıyor. içine tavadaki karışımı döküp karıştırıyoruz.

tam tarif yazayım sana.
2 adet topan patlıcan
2 adet kırmızı kapya biber
2 adet iyi yeşil köy biberi
2 adet domates
hepsi birlikte közleniyor.
tavada zeytinyağında piyazlık doğranmış 1 soğan, doğranmış 3 diş sarımsak çeviriyoruz. içine közleyip doğradığımız domatesleri de ekleyip hafif tıklatıyoruz.

közlenmiş patlıcan, biberler doğranıp servis tabağına alınıyor. içine tavadaki karışımı döküp karıştırıyoruz.
Sagol canım ekledim favorilere

Back