Suyu cogaltarak denersin canım sende yada su tuketılebılne aclık yaparsınBaşlayalım kızlar ama bnm uzın oruçlardaki tansiyon düşmem kötü oluyor. Gebeliktn sonra damarlarm fazla genişledi diye düşünüyorum. Düşünce de 2-3günde kendime anca geliyorum. Suyu 3 litrenin üzerine çıkarıp deneyebilirim anca
Kız hala 70 misingeldim ponim.
Hadi bırakalım şu yetmişleri artık.
Hadi inşaallah canımBu sabah tartilip detoksa start vericem inşallah faydali olur :)
Güzel baslangic cnmSabahı atlıyorum, zaten seviyelere akşam niyetleniliyor
Su 2 lt
Spor 20 dk evde yürüyüş. 20 saniyeden 5 tane plank (hedefim 2 dkya çıkarmak)
Öğle 1 b süt+5 badem
Seviye-1
1.Gün
Akşam
Eki Görüntüle 2751821
Liste gayet guzel cnmHaydi bakalim yarin detoksa basliyorum isteyen katilsin. Tabi ben bunu emzirdigim icin kendime gore uyarlicam biraz :)
Tarti gününü cuma yapsakHoşgeldin ben Poni.
Foto isteğe bağlı canm, menüne su ve sporunu da eklersen güzel olur
Tartı günü pazartesi, cuma da ara tartı
Hosgeldinnnn cnm Zühal benHoşbuldum
Tamamdır evet suyu yazmayı unutmuşum ama malesef aklıma geldikce içtim 6 7 bardak anca içmişimdir. Spor olarakta ev işi spordan sayılıyosa onu yapabildimbugün tartılmıştım 92.8 kiloyum. Tabi ben kendi başıma bişeyler yapmaya(yapamayarak) çalışıyodum. İnanıyorum burasıyla birlikte disiplinde olucam hesap vereceğim kişiler var cünkü
Amin cnm
3 ay yeterlimiymis kt temizligi icinAhmet apa 16 ocakta sevıyelerı tekrar baslatıyormus 3 ay surecekmisbozup oraya mı katılsam diye dusunmuyor degılım
Aslinda 1 hafta dayansak alisiriz cnm her zaman ilk hafta zor olurkızlar ben akşam yemekten 2 saat falan sonra acıkıyorum yainsülin yüksekti en son tahlilde. ondan sanırım. eskiden yemeyeceğin dediğimde yemezdim. şimdi çok zorluyor. aslında benim doğrudan ya seviyeleri ya da karatayı yapmam lazım.
Evet cnmkızlar siz takımdan ayrıldınız mı?
Sen diyetisyen listesimi yapicaksin cnm planin neTunaydin ancak gelebildim
Menü
Sabah(9:00)
1 üçgen sebzeli omlet (pizza dilimi kadar)
1 kk peynir
2 wasa
Yeşillik
İkindi(16:00)
Eki Görüntüle 2752230
Aksam(18:30)
1 kase granula ve süt
Su: 2lt
[ATTACH]2752231[/ATTACH]
Buda cuma günü tartısıydi
Şimdilik kuzumKız hala 70 misin
napsın çocuklar bütün gün evde. değişiklik istiyorlar. iyi yapmışsın.Tunaydın kızlar benim buyuk kuz evde piknik yapmak istedi bende kuru yemişciden birseyler almak ıcın cıktım
evet 1 hafta zorluyor. yoğurt da olabilir. gerçi beni şişiriyor. ama idare etmek için olabilir.Aslinda 1 hafta dayansak alisiriz cnm her zaman ilk hafta zor olur
Aksam sonrasi yogurtmu yesek acaba
Evet cnm
Artik yarış, hirs kurallar vs. Bana göre degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?