Sende açılıyomu güzelim bunlarhttp://rapidshare.com/files/261073481/3_Mile_Weight_Loss_Walk_-_SH.part1.rar
http://rapidshare.com/files/261108131/3_Mile_Weight_Loss_Walk_-_SH.part2.rar
http://rapidshare.com/files/261139810/3_Mile_Weight_Loss_Walk_-_SH.part3.rar
http://rapidshare.com/files/261146784/3_Mile_Weight_Loss_Walk_-_SH.part4.rar
Bunlar "Walk at home- 5 mile fat burning walk" dvd sinin linkleri.
Tatlım yeşil çayda mate çayında kafein varYa evet kizlar 4-5 gundur oglusum uyumuyo sanki karin agrisi olur gibi ikiniyo donuyo donuyo agliyo acaba yesil caydanmiki dur icmeyim 3-4 gun zaten hic sevmem sadece odem icin iciyodum
Eeee dyt neden icebilirsin Dediki
1 HAZİRANDA BOYU 53 CM 3.800 kg BAŞI 34CMKac aylik bebegn cnm? Ve ayda kac ne kdr almis
daha fazla spor yaparsam olurum heralde gunde 3 saatten fazla spor yapiyorum su an bile her yerim agriyoBenim bildiim yesilcay uyku kacirir.sutten bebegine gecip uyku sorunu olusturabilir.rezene önermişlerdi bana.ama diyetisyen değildi diyen kişi.uyku sorunu7 var mı bebeğinin
moral bozmak yok damla.accik daha spirunu arttırabilirsin belki.cok faydası olur.yatmadan once yapilan spor uyku modundaki metabolizmayi tekrar hızlandiriyor.ben faydasını gormustum.20 dkkalik bi leslie harika olur.
5 ini ben de bulamiyorum 3+2 seklinde yapiyorumbılemedm kı.. youtube dısnda da googleden aradm orda da cıkmadı farklı bı sıtede fılan.. @laydagresif
sanırm 4yada 5 yapmıstı.. nasıl actıkı acaba
Tatlım sen hergünmü yapıyorsundaha fazla spor yaparsam olurum heralde gunde 3 saatten fazla spor yapiyorum su an bile her yerim agriyo
bende de acılmıyo bulduklarm belkı benden kaynaklıdr dıye attm buraya da.. eskı bı tarıh muhtemelen sılınmıs..Sende açılıyomu güzelim bunlar
Bende açılmadı
anladım canım.. bende yarın 3+1 denıcem.. aradan bıkac gun gecınce 3+2ye baslarm artık5 ini ben de bulamiyorum 3+2 seklinde yapiyorum
her gun yapiyorum abla yapmazsam psikolojik olarak etkileniyorum sanki her yedigim kilo olarak yapisiyomus gibi geliyo 3-4 kilo verdikten sonra once 1.5 saat sonra da 1 saate dusuruyum diyorum cunku hayatim boyunca 3 saat spor yapamam okullar da acilcak o kadar vakit ayiramam gunde 1 saat yeterli olcaktir diyorum ilerisi icin bakalimTatlım sen hergünmü yapıyorsun
3-4 güne bi mola vermen gerekiyor kasların dinlenmesi için
ben zaten ekstra olarak yurudugum icin 3 genelde 3 mile yapiyorum cok yedigim zamanlar 5 mile yapiyorumanladım canım.. bende yarın 3+1 denıcem.. aradan bıkac gun gecınce 3+2ye baslarm artık
ben zaten ekstra olarak yurudugum icin 3 genelde 3 mile yapiyorum cok yedigim zamanlar 5 mile yapiyorum
Ben emzirdiğim için kızıma aldığım ğoğaçadan ucundan ısırdım ona bile pişmanlık duyuyorumKızlar asagıda komsular pıknık gıbı bısey yapıyolar.. hep cıss doluydu..benıde cagırdılar zorla.. annemde kacamak gunun yap dedı.. oglen bıraz cevız bıraz bulgur pılavı yemısdım yogurtla beraber.. hafıf acıkmısdm.. neyse ındım ıste bı pogaca bı tane kekle kurtuldm.. ha bıde kucuk elmalı kurabıye yedım zorla.. anında yukarı cıktım gerı ısım var fılan dedım.. aksam sadece haslanms tavuk yogurt yıcem.. umarım hafıf atlatmısımdr.. bulgur pılavı yedıgm ıcın kısır yemedım bulgr bulgur olmasn dıye.. yaspastalar borekler o kadar cok sey vardıkı.. neyse artık olan oldu.. aksam da 300 tane ıp atlıcam bu arada ceza bana.. cok mu cok olmus kı uff..
Yok ablacım dün yazmadım bundan sonra yazayım inşallahTatlım sen dün menünü yazmışmıydın yoksa benim balık hafıza unuttumu yine
Yazmadıysanda her akşam yazki bakalım ne yiyon ne içiyon
3 saat midaha fazla spor yaparsam olurum heralde gunde 3 saatten fazla spor yapiyorum su an bile her yerim agriyo
Eğer bebeğinin gaz skntisi yoksa bence mercimek falan ye az da olsa hurma neşquikli süt falan süt yapıcı dere oyunuydu neydi bitki çayı bence de içme bide 6 aylık olana kadar çok diyet yapma su an spor ağırlıklı git yani benim tavsiyem en azından 5 aylık olsun o zaman bazı kaşık manaları verebilirsin... Ama bence kilosu iyi masallahhh ben sadece doymuyosa diye1 HAZİRANDA BOYU 53 CM 3.800 kg BAŞI 34CM
1 TEMMUZDA BOYU 56CM 5 KG BAŞI 37CM
12 AĞUSTOSDA BOYU 61 CM 6100 GR BAŞI 37 CM kızımın 3 aylık gelişimi böyle canım mama başlıyimmi bilemedim yada sağıp vermeyi düşünüyorum
normalı pısmanlk duymak kı bende yasıyorm bunu hepımz yasıyoruz yedıkten sonra..Ben emzirdiğim için kızıma aldığım ğoğaçadan ucundan ısırdım ona bile pişmanlık duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?