Allah Allaaaaahdoyması lazım ya.Kız hastanede bi göğsümü emdi eve gelince diğerini sağdım 90 ml. Süt çıktı daha sağsam çıkacak yani anlamadım onla nasıl doymaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allaaaaahdoyması lazım ya.Kız hastanede bi göğsümü emdi eve gelince diğerini sağdım 90 ml. Süt çıktı daha sağsam çıkacak yani anlamadım onla nasıl doymaz
heh evt olabilir gibi ama şu an açım yoğurt kür yedim daha ne olsun 200 gr eksilmesi lağızımdıO cekirdek ve cikolatadan kaynaklanmasın tatlım
karnin aciktiysa 1 /2cay bardagi kadar leblebi yiyebilirsin.hem susatır .ardından bol su
Dediğim gibi güzelim sen doğru şeyleri yiyip aç kalmadıkça bişey olmazAbla konuşturmuyo bile iştekendi doktorumuz izinde olmasa o çok iyiydi
Her hafta aynı olmazsa güzelim geçen hafta daha çok verdin bu hafta biraz daha az olabilirkizlar bugun tartidaki rakami gorunce biraz moralim bozuldu acikcasi ben normalde kendime bi cizelge yapmistim okullar acilana kadar haftada 1 kilo seklinde ama bu hafta 1 kilo olmiycak malesef
Tatlım sen dün menünü yazmışmıydın yoksa benim balık hafıza unuttumu yineAy ablacım bende işe yaramıyo sandım birazcık sabırsız davrandım herhald
aynen bende 3den sonrasını goremedım.. genel olarak hareketler aynı ya acaba 3+(1) yada 3+(2) mı yapıcaz kı.. hıc denk gelmedm cunku..Kızlar 5 mile bulamadım sinir oldum yaa
Yok cnm değil, 5 yağ yakmak için daha etkiliaynen bende 3den sonrasını goremedım.. genel olarak hareketler aynı ya acaba 3+(1) yada 3+(2) mı yapıcaz kı.. hıc denk gelmedm cunku..
bılemedm kı.. youtube dısnda da googleden aradm orda da cıkmadı farklı bı sıtede fılan.. laydagresif sanırm 4yada 5 yapmıstı.. nasıl actıkı acabaYok cnm değil, 5 yağ yakmak için daha etkili
Vardı aslında eskiden bizim takımda bi kız paylaşmıştı, hatta bende açmıştım
Ahh cnm kusura bakma tatlım atlamışım, gözümden kaçtı heraldeAbla menüme yorum yapmadın dün, öööyle bekledim :) ama beğendiğini umuyorum
Başka kızlar da var, genel olarak 3 kilo veriyor haftalık sizin takımda hatta. Ama bana göre değil öyle diyetler. Benim karnım doycak öncelikle, çünkü sağlıklı ve doyurucu nasıl beslenebilirim bunun düzenini Oturtmaya çalışıyorum. Hızlı da verdiğim oldu zamanında ama ömürlük olur inşallah bu sefer, seninki de öyle olsun inşallah. Çok çaba harcamış ın çünkü
Maşallah yetişiyorsun herşeye nazar değmesin, ve bilmediğim iz şeyler öğretiyorsun. Teşekkür ederim kendi adıma. Hayırlı sabahlar. Geceyi sabah ettik oğlanla
Aaa gerçekten yazmamışım. Emindim aslında yazdığıma :a şok oldum şu an
Kac aylik bebegn cnm? Ve ayda kac ne kdr almisKızımı kontrole getirdm doktor zayıf dedi diyet yaptığımı söyledim bebeğe diyet yaptırmışsın dedi çok kızdımama başla madem dedi
Kız hiç güleceğim yoktuAaa gerçekten yazmamışım. Emindim aslında yazdığıma :a şok oldum şu an
Canım şuan 3 ay 11 günlük temmuzun 1 inde gittik 5 kiloydu işte ağustosun 12 si bugün 6 kilo 100 gram geldi almamış diyoKac aylik bebegn cnm? Ve ayda kac ne kdr almis
Canim sutun coktr belki ama kalitesni arttrmak icin ceviz findik fistik ye bence ara ogunlernde:)Kız hastanede bi göğsümü emdi eve gelince diğerini sağdım 90 ml. Süt çıktı daha sağsam çıkacak yani anlamadım onla nasıl doymaz
Nerdeyse 1 kilo almış oluyor ayda, mama verme canım, ek gıdaya erken başlayabilirsin birazCanım şuan 3 ay 11 günlük temmuzun 1 inde gittik 5 kiloydu işte ağustosun 12 si bugün 6 kilo 100 gram geldi almamış diyo
Benim tel göndermiş zannediyorum bazen, gitmemiş oluyor mesaj. Tekrar göndermeye basınca gidiyor. Öyle oldu heralde. Bende Zuhal ablaya yorum bekledim diyorum ahahahKız hiç güleceğim yoktu