💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Abla konuşturmuyo bile iştekendi doktorumuz izinde olmasa o çok iyiydi
Dediğim gibi güzelim sen doğru şeyleri yiyip aç kalmadıkça bişey olmaz
İstersen aralara meyve yoğurt ekle
Süt yapan tatlı hamurişi değilki
Ama sauna eşofmanı giyme, o sana gereğinden fazla su kaybettirir
İstersen diğer öğünlerede 1 dil Ekm.Ekle

kizlar bugun tartidaki rakami gorunce biraz moralim bozuldu acikcasi ben normalde kendime bi cizelge yapmistim okullar acilana kadar haftada 1 kilo seklinde ama bu hafta 1 kilo olmiycak malesef
Her hafta aynı olmazsa güzelim geçen hafta daha çok verdin bu hafta biraz daha az olabilir
Sen 1 ay da toplamda ne kadar verdiğine bak
Mesela ben bile 1 ay 6-7 Kilo verdim diğer ay 3 Kilo
İnişler çıkışlar normal
Sonuçta biz makine değiliz

aynen bende 3den sonrasını goremedım.. genel olarak hareketler aynı ya acaba 3+(1) yada 3+(2) mı yapıcaz kı.. hıc denk gelmedm cunku..
Yok cnm değil, 5 yağ yakmak için daha etkili
Vardı aslında eskiden bizim takımda bi kız paylaşmıştı, hatta bende açmıştım

Yok cnm değil, 5 yağ yakmak için daha etkili
Vardı aslında eskiden bizim takımda bi kız paylaşmıştı, hatta bende açmıştım
bılemedm kı.. youtube dısnda da googleden aradm orda da cıkmadı farklı bı sıtede fılan.. laydagresif sanırm 4yada 5 yapmıstı.. nasıl actıkı acaba

Ahh cnm kusura bakma tatlım atlamışım, gözümden kaçtı heralde
Dünde yeni Gelenler olunca, bide akşam bişeye canım sıkıldı

Dedimya herkesin vücut yapısı farklı. bizim takımda Şeyda çok güzel veriyor. Tmm çok az yiyor ama ben aynı şekilde yesemde veremiyom mesela
Vücuttaki kas yapısıda önemli[/QUOTE]
Yok şaka yaptım ablacım, buraya yazıyoruz diye hepimizin menüsüne yorum yapamazsın ki. Evet doğru söylüyorsun, Allah kolaylık versin inşallah

Aaa gerçekten yazmamışım. Emindim aslında yazdığıma :a şok oldum şu an

Kız hastanede bi göğsümü emdi eve gelince diğerini sağdım 90 ml. Süt çıktı daha sağsam çıkacak yani anlamadım onla nasıl doymaz
Canim sutun coktr belki ama kalitesni arttrmak icin ceviz findik fistik ye bence ara ogunlernde:)

Canım şuan 3 ay 11 günlük temmuzun 1 inde gittik 5 kiloydu işte ağustosun 12 si bugün 6 kilo 100 gram geldi almamış diyo
Nerdeyse 1 kilo almış oluyor ayda, mama verme canım, ek gıdaya erken başlayabilirsin biraz

Ya evet kizlar 4-5 gundur oglusum uyumuyo sanki karin agrisi olur gibi ikiniyo donuyo donuyo agliyo acaba yesil caydanmiki dur icmeyim 3-4 gun zaten hic sevmem sadece odem icin iciyodum

Eeee dyt neden icebilirsin Dediki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…