💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Cnm spor demek kasların yıpranması demektir
Kaslar kendini onarmak için arada boş günlere ihtiyacı vardır
Mesela ağırlık çalışanlar bile 1 gün yapıp 1 gün bırakırlar
Bence haftada arada 2 gün boş gün yap, kasların dinlensin, şişliği insin

Canım çatlayan yırtılan bişi naparsan yap eskisi gibi olmuyo bence faydası olmas

Hanimlar bir arkadaşım maydanoz ü kaynar iç dedi ödem için diyeyisyene gecen yıl gittiğimde 10kg ya yakın ödem var demişti napsam icsemm mi sizce???

Tatlım maalesef oluyor çünkü zayiflarken deri aynı hızda kendini toparlıyamıyor
Senin yapabileceğin şey öncelikle sağlıklı beslenmek sonrada krem ve spora devam etmek

Hanimlar bir arkadaşım maydanoz ü kaynar iç dedi ödem için diyeyisyene gecen yıl gittiğimde 10kg ya yakın ödem var demişti napsam icsemm mi sizce???
Maydonoz suyunun ödem için iyi olduğu söyleniyor ben denemedim ama

Detoks içeceği ertesi gün için geceden hazırlanır. Bu sayede besinler suya çok daha iyi işleyecektir ve faydası artacaktır. Ödem atmaya yarayan bu içecek gün boyu tüketilebilir. Her diyet önerisinde olduğu gibi burda da mutlaka bir doktora veya beslenme uzmanına danışarak yapmanızı tavsiye ederiz.

Malzeme:

1 lt su
1 tane limon (dilimlenmiş)
10 tane taze nane yaprağı
1 tane salatalık (dilimlenmiş)

Selam kızlar ben geldim yazılanların bir çoğunu okudum maşallah herkes bu gün formunda yine..

Az önce okuldan geldim arkadaşın çocuğu 19 yaşında motosiklet kazasında ölmüş çok üzüldük ..Allah böyle evlat acoıso vermesin kimseye..

Benim günüm fena değil epey yürüdüm yaklaşık 4000 adım atmışım adımsayar var telefonumda o beni bayağı motive ediyor ..
bakıyorum az yürüdü isem mutlaka 1 km ye tamamlamaya çalışıyorum onu..Allah dermansız dert vermsin kimseye kilo ne ki..bu gün var yarın yok demi...

maydanozun çiğide suyuda pişmiş çorba yapılmış halide insana ödem attırıyor en güzel hali ise doğal olarak çiğden tüketmektir ..tecrübe ile sabittir..
bu arada yarın detoks yapmak istiyorum elma detoksu yapan var mı hiç..ne önerirsiniz.ayran da olabilir

haklısn canım.. gerçekten motor kazaları da baya arttı.. allah esırgesın kullanan herkesı.. dedıgın gıbı kımseye oyle acı da yasatmasın.. aminn.. mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesın..

Allah ecir sabır versin ailesine gerçekten çok zor
Şu 2 günlük dünyada Bazen öyle lüzumsuz şeyleri sorun ediyoruzki kendimize

Canım sen diyete yeni başladın değilmi
Bence önce kendi menünü iyice oturt
Eğer duraklama yada yavaşlama olursa ilerde yaparsın

15 yaşında arkadaşımın kızı ile başladık martta diyete o 74 kilodan 58 kilo olmuş hergün yüzmeye gidiyor.okul takımında..
ben de verdim 5 kilo ama tabi benim yaşım onun yaşının üç katı anca gidiyorum kaplumbağa adımlarıyla..o nedenle gençken daha çabuk veriliyor kilolar kıymetini bilin...

yok gülüm ben oldum olası az yerim hep diyetteyim zaten ama marttan itibaren hayatımdan 3 beyaz çıktı ekmek bile yemiyorum düşün artık..

bence çok dert etme akşamı az yersen kurtarırsın bi de ip falan da atlıycakmışsın sıkıntı olmaz bence

tamam abla dediğin gibi yapıcam bu hafta bizim kızlarla falan buluşcaz o zamanlar yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…