Cnm spor demek kasların yıpranması demektirher gun yapiyorum abla yapmazsam psikolojik olarak etkileniyorum sanki her yedigim kilo olarak yapisiyomus gibi geliyo 3-4 kilo verdikten sonra once 1.5 saat sonra da 1 saate dusuruyum diyorum cunku hayatim boyunca 3 saat spor yapamam okullar da acilcak o kadar vakit ayiramam gunde 1 saat yeterli olcaktir diyorum ilerisi icin bakalim
Canım çatlayan yırtılan bişi naparsan yap eskisi gibi olmuyo bence faydası olmasGüzellikler bişey sorucam sizlere ben kilo alırken çok çatlağım oldu malesef şimdi onları geçirmeye çalışıyorum lierac diye bi jelle bi de bitkisel yağlar kullanıyorum ama zayıflarkende çatlanır deniyo sizde kilo kaybı olunca çatlak oldu mu muhtemeln bende olcak
Tatlım maalesef oluyor çünkü zayiflarken deri aynı hızda kendini toparlıyamıyorGüzellikler bişey sorucam sizlere ben kilo alırken çok çatlağım oldu malesef şimdi onları geçirmeye çalışıyorum lierac diye bi jelle bi de bitkisel yağlar kullanıyorum ama zayıflarkende çatlanır deniyo sizde kilo kaybı olunca çatlak oldu mu muhtemeln bende olcak
Maydonoz suyunun ödem için iyi olduğu söyleniyor ben denemedim amaHanimlar bir arkadaşım maydanoz ü kaynar iç dedi ödem için diyeyisyene gecen yıl gittiğimde 10kg ya yakın ödem var demişti napsam icsemm mi sizce???
Ben deniyim o vakit durumu bildiririmMaydonoz suyunun ödem için iyi olduğu söyleniyor ben denemedim ama
Anladım ablacımTatlım maalesef oluyor çünkü zayiflarken deri aynı hızda kendini toparlıyamıyor
Senin yapabileceğin şey öncelikle sağlıklı beslenmek sonrada krem ve spora devam etmek
Eğer hamile kalma yada hamilelik gibi bi durumunuz varsa maydonoz önerilmiyo nedeninide okumuştum ama hatırlayamadım öyle bi durum varsa araştırırsınızBen deniyim o vakit durumu bildiririm
Selam kızlar ben geldim yazılanların bir çoğunu okudum maşallah herkes bu gün formunda yine..
Az önce okuldan geldim arkadaşın çocuğu 19 yaşında motosiklet kazasında ölmüş çok üzüldük ..Allah böyle evlat acoıso vermesin kimseye..
Benim günüm fena değil epey yürüdüm yaklaşık 4000 adım atmışım adımsayar var telefonumda o beni bayağı motive ediyor ..
bakıyorum az yürüdü isem mutlaka 1 km ye tamamlamaya çalışıyorum onu..Allah dermansız dert vermsin kimseye kilo ne ki..bu gün var yarın yok demi...
Allah ecir sabır versin ailesine gerçekten çok zorSelam kızlar ben geldim yazılanların bir çoğunu okudum maşallah herkes bu gün formunda yine..
Az önce okuldan geldim arkadaşın çocuğu 19 yaşında motosiklet kazasında ölmüş çok üzüldük ..Allah böyle evlat acoıso vermesin kimseye..
Benim günüm fena değil epey yürüdüm yaklaşık 4000 adım atmışım adımsayar var telefonumda o beni bayağı motive ediyor ..
bakıyorum az yürüdü isem mutlaka 1 km ye tamamlamaya çalışıyorum onu..Allah dermansız dert vermsin kimseye kilo ne ki..bu gün var yarın yok demi...
Canım sen diyete yeni başladın değilmimaydanozun çiğide suyuda pişmiş çorba yapılmış halide insana ödem attırıyor en güzel hali ise doğal olarak çiğden tüketmektir ..tecrübe ile sabittir..
bu arada yarın detoks yapmak istiyorum elma detoksu yapan var mı hiç..ne önerirsiniz.ayran da olabilir
yok gülüm ben oldum olası az yerim hep diyetteyim zaten ama marttan itibaren hayatımdan 3 beyaz çıktı ekmek bile yemiyorum düşün artık..Allah ecir sabır versin ailesine gerçekten çok zor
Şu 2 günlük dünyada Bazen öyle lüzumsuz şeyleri sorun ediyoruzki kendimize
Canım sen diyete yeni başladın değilmi
Bence önce kendi menünü iyice oturt
Eğer duraklama yada yavaşlama olursa ilerde yaparsın
bence çok dert etme akşamı az yersen kurtarırsın bi de ip falan da atlıycakmışsın sıkıntı olmaz benceKızlar asagıda komsular pıknık gıbı bısey yapıyolar.. hep cıss doluydu..benıde cagırdılar zorla.. annemde kacamak gunun yap dedı.. oglen bıraz cevız bıraz bulgur pılavı yemısdım yogurtla beraber.. hafıf acıkmısdm.. neyse ındım ıste bı pogaca bı tane kekle kurtuldm.. ha bıde kucuk elmalı kurabıye yedım zorla.. anında yukarı cıktım gerı ısım var fılan dedım.. aksam sadece haslanms tavuk yogurt yıcem.. umarım hafıf atlatmısımdr.. bulgur pılavı yedıgm ıcın kısır yemedım bulgr bulgur olmasn dıye.. yaspastalar borekler o kadar cok sey vardıkı.. neyse artık olan oldu.. aksam da 300 tane ıp atlıcam bu arada ceza bana.. cok mu cok olmus kı uff..
tamam abla dediğin gibi yapıcam bu hafta bizim kızlarla falan buluşcaz o zamanlar yapmamCnm spor demek kasların yıpranması demektir
Kaslar kendini onarmak için arada boş günlere ihtiyacı vardır
Mesela ağırlık çalışanlar bile 1 gün yapıp 1 gün bırakırlar
Bence haftada arada 2 gün boş gün yap, kasların dinlensin, şişliği insin
çok erken bitirmişsin gece erken yatarsan sıkıntı olmaz ama geç yatarsan acıkabilirsin...kızlar ben akşam yemeğimi 17.40 da yedim benim için ymek işi, bitti ♥♥
22.30 da yatarım eğer kendimi tutammassan 2 erik yerimçok erken bitirmişsin gece erken yatarsan sıkıntı olmaz ama geç yatarsan acıkabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?